Skip to main content

Julemarked i Rüdesheim

Bli med Peer Gynt Tours til julemarkedet i den trivelige vinhovedstaden Rüdesheim.  Nå pyntet for å bringe deg i ordentlig julestemning! Reisen vil gå med fly mellom Oslo og Frankfurt, og etter en kort busstur er vi framme i ved hotellet. Den romantiske byen Rüdesheim am Rhein kan by på et tradisjonsrikt tysk julemarked – med et tallrikt utvalg av salgsboder, som alt i alt representerer 20 forskjellige land på 6 ulike kontinenter! Her får man et innblikk i juleskikker og -tradisjoner fra ”hele verden”. Mange trivelige opplevelser venter! 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo Lufthavn - Frankfurt - Rüdesheim

  Oppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen, vi flyr direkte til Frankfurt. Ved ankomst Frankfurt venter en times busstur til Rüdesheim. Her sjekker vi innpå det velkjente Hotel Lindenwirt, som ligger i den kjente gågaten Drosselgasse, kun en kort rusletur fra julemarkedet. 3-retters middag inkludert på hotellet om kvelden. Etterpå kan man nyte levende ompa-ompa musikk i uterestauranten, og kanskje også smake på den berømte Rüdesheimer-kaffen? Den lages av kaffe og den lokalt produserte Asbach Uralt brandy, tilsettes pisket krem og serveres deretter i tradisjonsrike Rüdesheim kaffekopper. Et slikt kaffesett er dessuten en veldig god julegave-idé! En hyggelig kveld venter.

  Oslo Lufthavn - Frankfurt - Rüdesheim
 • 2. - 3. dag: I Rüdesheim. Dagene fri til å gå på julemarkedet.

  Etter frokost har du hele dagen til å gå på julemarkedet og til å gjøre annen julehandel i byens butikker. I Rüdesheim venter det ellers et rikt utvalg av både lokale og globale matretter. I gågaten Drosselgasse kan du prøvesmake finske julespesialiteter, eller hva med en smak av Østen i et ekte mongolsk telt?
  Man finner også Europas største julekrybbe på torget i Rüdesheim. Vår reiseleder tar med de som ønsker det på en vinsmaking, samt et besøk i Siegfreds Mechanische Musikkabinett Museum, som virkelig er en morsom opplevelse. (Ikke inkludert, betales på stedet.) 3-retters middag på hotellet er inkludert hver kveld.

  I Rüdesheim. Dagene fri til å gå på julemarkedet.
 • 4. dag: Rüdesheim - Frankfurt - Oslo Lufthavn

  Frokost. Til avtalt tid blir det busstransport tilbake til flyplassen i Frankfurt. Fly tilbake til Oslo Lufthavn.

  Rüdesheim - Frankfurt - Oslo Lufthavn

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
23.11.2023Oslo LufthavnJulemarked i RüdesheimMer enn 89 490,-BestillMer informasjon

Turfakta

Tillegg enkeltrom:    kr. 1 000,-

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser. 

Se her for flere turer til Tyskland!

Reisekalender
5/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
6/6Vandretur AlgarveFra kr. 13 990,-
12/6Vandretur AndorraFra kr. 15 590,-
13/6Stavanger og Haugalandet med GDFra kr. 15 990,-
14/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 11 990,-
14/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 15 990,-
5/7Elvebåtcruise - DonauFra kr. 18 990,-
17/7Dalarna og Siljansjøen med GDFra kr. 10 550,-
26/7FinnmarkFra kr. 17 490,-
16/8Vandretur WalesFra kr. 18 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80