Skip to main content

Julemarked i Rüdesheim

Bli med Peer Gynt Tours til julemarkedet i den trivelige vinhovedstaden Rüdesheim.  Nå pyntet for å bringe deg i ordentlig julestemning! Reisen vil gå med fly mellom Oslo og Frankfurt, og etter en kort busstur er vi framme i ved hotellet. Den romantiske byen Rüdesheim am Rhein kan by på et tradisjonsrikt tysk julemarked – med et tallrikt utvalg av salgsboder, som alt i alt representerer 20 forskjellige land på 6 ulike kontinenter! Her får man et innblikk i juleskikker og -tradisjoner fra ”hele verden”. Mange trivelige opplevelser venter! 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo Lufthavn - Frankfurt - Rüdesheim

  Oppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen, vi flyr direkte til Frankfurt. Ved ankomst Frankfurt venter en times busstur til Rüdesheim. Her sjekker vi innpå det velkjente Hotel Lindenwirt, som ligger i den kjente gågaten Drosselgasse, kun en kort rusletur fra julemarkedet. 3-retters middag inkludert på hotellet om kvelden. Etterpå kan man nyte levende ompa-ompa musikk i uterestauranten, og kanskje også smake på den berømte Rüdesheimer-kaffen? Den lages av kaffe og den lokalt produserte Asbach Uralt brandy, tilsettes pisket krem og serveres deretter i tradisjonsrike Rüdesheim kaffekopper. Et slikt kaffesett er dessuten en veldig god julegave-idé! En hyggelig kveld venter.

  Oslo Lufthavn - Frankfurt - Rüdesheim
 • 2. - 3. dag: I Rüdesheim. Dagene fri til å gå på julemarkedet.

  Etter frokost har du hele dagen til å gå på julemarkedet og til å gjøre annen julehandel i byens butikker. I Rüdesheim venter det ellers et rikt utvalg av både lokale og globale matretter. I gågaten Drosselgasse kan du prøvesmake finske julespesialiteter, eller hva med en smak av Østen i et ekte mongolsk telt?
  Man finner også Europas største julekrybbe på torget i Rüdesheim. Vår reiseleder tar med de som ønsker det på en vinsmaking, samt et besøk i Siegfreds Mechanische Musikkabinett Museum, som virkelig er en morsom opplevelse. (Ikke inkludert, betales på stedet.) 3-retters middag på hotellet er inkludert hver kveld.

  I Rüdesheim. Dagene fri til å gå på julemarkedet.
 • 4. dag: Rüdesheim - Frankfurt - Oslo Lufthavn

  Frokost. Til avtalt tid blir det busstransport tilbake til flyplassen i Frankfurt. Fly tilbake til Oslo Lufthavn.

  Rüdesheim - Frankfurt - Oslo Lufthavn

Kart

Reisekalender
20/4Vandretur KyprosFra kr. 16 990,-
22/4Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 390,-
30/4Madeira med BlomsterfestivalFra kr. 21 990,-
30/4Seniorfavoritt - MallorcaFra kr. 12 990,-
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80