Skip to main content

Julemarked i Rüdesheim

Bli med Peer Gynt Tours til julemarkedet i den trivelige vinhovedstaden Rüdesheim.  Nå pyntet for å bringe deg i ordentlig julestemning! Reisen vil gå med fly mellom Oslo og Frankfurt, og etter en kort busstur er vi framme i ved hotellet. Den romantiske byen Rüdesheim am Rhein kan by på et tradisjonsrikt tysk julemarked – som samtidig er av internasjonal karakter. Dette julemarkedet arrangeres i år for 28. gang, og kan by på et tallrikt utvalg av salgsboder - som alt i alt representerer 20 forskjellige land på 6 ulike kontinenter! Her får man et innblikk i juleskikker og -tradisjoner fra ”hele verden”. Mange trivelige opplevelser venter! 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo Lufthavn – Frankfurt - Rüdesheim

  Oppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen til avtalt tid. Herfra flyr vi direkte til Frankfurt. Ved ankomst Frankfurt venter en turistbuss på oss, og herfar er det kun en times kjøretur til Rüdesheim. Her sjekker vi innpå vårt hotell, det velkjente Hotel Lindenwirt – som ligger sentralt i byen i den kjente gågaten Drosselgasse. Kun en kort rusletur fra julemarkedet. Rett etter ankomst samles vi til felles lunsj i en restaurant nær hotellet vårt. Deretter ettermiddagen fritt til avkobling/egne opplevelser. 3-retters middag inkludert på hotellet vårt om kvelden. Etterpå kan man nyte levende ompa-ompa musikk i uterestauranten, og kanskje også smake på den berømte Rüdesheimer-kaffen? Den lages av kaffe og den lokalt produserte Asbach Uralt brandy, tilsettes pisket krem og serveres deretter i tradisjonsrike Rüdesheim kaffekopper. Et slikt kaffesett er dessuten en veldig god julegave-idé! En hyggelig kveld venter.

  Oslo Lufthavn – Frankfurt - Rüdesheim
 • 2. - 3. dag: I Rüdesheim. Dagene fri til å gå på julemarkedet.

  Etter frokost har du hele dagen til å gå på julemarkedet og til å gjøre annen julehandel i byens butikker. I Rüdesheim venter det ellers et rikt utvalg av både lokale og globale matretter. Du kan f.eks. prøvesmake finske julespesialiteter i gågaten Drosselgasse - eller hva med en smak av Østen?

  Man finner også Europas største julekrybbe på torget i Rüdesheim.Vår reiseleder tar også med de som ønsker det på en vinsmaking, samt et besøk i Siegfreds Mechanische Musikkabinett Museum, som virkelig er en morsom opplevelse. (Ikke inkludert – betales på stedet.) 3-retters middager inkludert hver kveld på hotellet.

  I Rüdesheim. Dagene fri til å gå på julemarkedet.
 • 4. dag: Rüdesheim - Frankfurt – Oslo Lufthavn

  Frokost. Til avtalt tid blir det busstransport tilbake til flyplassen i Frankfurt, kun en times kjøretur unna Rüdesheim. Fly tilbake til Oslo Lufthavn.

  Rüdesheim - Frankfurt – Oslo Lufthavn

Kart

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80