Vandretur Madeira

Den frodige Atlanterhavsperlen byr på fantastiske naturopplevelser. Madeira har et mildt klima, en vakker blomsterprakt, en eventyrlig laurbærskog, grønne daler, fossefall, bratte klipper og majestetiske fjell. Øya er enhver vandrers paradis. For å kunne livberge seg på øya har bønder gjennom flere hundre år satset stort på transport av vann til de tørre områdene i sør. Vanningsanlegget er særegent for Madeira, og vi vandrer langs levadaene (vanningskanalene). Du kan også glede deg til et godt hotell med bademuligheter, spa, deilig mat og portugisisk vin.

Vanskelighetsgrad: 3 (av 5)

Rabatt

  Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

Pris fra kr.:
12 490,-
Dager:7
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo–Madeira via Lisboa t/r, 6 hotellovernattinger i dobbeltrom, velkomstdrink, 6 frokoster, 3 lunsjpakker og 3 middager, 1 halvdagsvandring og sightseeing i Funchal med skandinavisktalende vandreguide og vinsmaking iflg. turbeskrivelse, 4 heldagsvandringer med skandinavisktalende vandreguide iflg. turbeskrivelse, besøk hos vinprodusent med vinsmaking og husets snacks, transfers med buss iflg. turbeskrivelse, reiseleder fra Peer Gynt Tours.
TransportType:Air Portugal
Bestill reise

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
3/2/2021 Oslo Lufthavn Vandretur Madeira Mer enn 8 12 490,- BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg per person                
Enkeltrom                         Kr. 2.500,-      

Vanskelighetsgrad: 3 (av 5)

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser. 

Se her for flere vandreturer!

Powered by Travelize