Skip to main content

Firmatur Riga

Riga i Latvia er en av de vakreste byene i Nord-Europa, og en av de eldste. Byen er en opplevelse i seg selv med trange gater og smug, og stolte kirker. Kulturlivet yrer på alle fronter, og severdighetene står i kø. Byen har et rikt og heftig uteliv, og det koster ikke skjorta å spise ute. Kombinasjonen av et moderne byliv, shopping og heftig kulturliv, blandet med det behagelige prisnivået, har ført til at stadig flere får øynene opp for ”Nordens Paris”.

Aktiviteter:

Off-road Tour
Off Road tur utenfor Riga, som gir en smakebit av Latvia utenfor hovedstaden. Naturopplevelse, og gir samtidig et lite adrenalinkick.

Gokart
Finn ut hvem som er den ultimale mesteren i Gokart. Her er det flere forskjellige løp, og man kan konkurrere både individuelt og som lag.

Tur i gamlebyen med ølsmaking
Rundtur i gamlebyen kan kombineres med enten ølsmaking eller vinsmaking, mot tillegg i pris.
Kr. 190,- pr. person for ølsmaking
Kr. 170,- pr. person for vinsmaking

Besøk ved veteranbilmuseum
Museet ble opprettet av veteranbil og motorsykkelentusiaster, som ville ta vare på eldre biler. Her får man en mulighet til å ta en titt på eksklusive og elegante biler fra tidligere år. Mange av bilene regnes som sjeldne modeller. Hver bil har sin unike historie om hvordan de endte opp i Riga, og ble restaurert. Det finnes over 100 utstillingenheter, og nesten alle biler og motorsykler er klare til bruk. Pris ved forespørsel

Bobsleigh
Bob på hjul brukes til opplæring og underholdning. Den gjennomsnittlige hastigheten som en turist bobsleigh når er ca. 80 km/t. Bob-banen ligger ca. en times kjøring utenfor Riga. Etterpå blir det 2-retters lunsj på en lokal restaurant og på turen tilbake drar vi innom en sovjetisk atombunker. Bunkeren ligger 9 meter under bakken, og var tiltenkt bruk i tilfelle atomkrig. Den er på hele 2000kvm, og under omvisningen får vi se møbler og kommunikasjonsutstyr som er bevart fra sovjettiden. Pris ved forespørsel

Vi nevner også:

- Bysightseeing/byvandring
- Amfibiekjøretøy
- Bob kjøring
- Fly med luftballong
- Flyvning i vindtunnell
- Militære spill med laserpistoler
- Helikopterflyvning
- Utflukt til slott eller herregård for mat og/eller underholdning, hesteridning, vinsmaking, matlaging

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk

Hotell, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Reisekalender
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80