Skip to main content

Firmatur Krakow

AuschwitzAuschwitz
AuschwitzAuschwitz
Torget Rynek GlownyTorget Rynek Glowny
Torget Rynek GlownyTorget Rynek Glowny
Polsk tradisjon, OscypkiPolsk tradisjon, Oscypki
Pyzy, polsk dumplingsPyzy, polsk dumplings
Saltgruvene i WieliczkaSaltgruvene i Wieliczka

Med sin majestetiske arkitektur, historiske atmosfære og vestlige stil er Krakow et skue for øyet, og absolutt verdt et besøk. Av severdigheter man får oppleve er det kjente Wavelslottet - en av landets stoltheter med flere kongegraver og egen kroningskatedral. Vi bor nær den store markedsplassen Rynek Glowny, som er byens midtpunkt med et myldrende folkeliv. Gamlebyen er omgitt av maleriske gatemiljøer og kafeer, samt den fantastiske Mariakirken fra 1200-tallet. Krakow byr på alt vi forventer oss av en storby: barer, restauranter, kultur og gode shoppingtilbud. 

Aktiviteter:

IPad City Game
Oppdeling i lag. Test og utvid kunnskapen deres om Krakow med kreativitet og mye energi fra laget ditt. På forhånd kan dere velge mellom ulike tema! Ferden går til fots til fascinerende kroker av Krakow og underveis løses ulike oppgaver.  Jo flere «verdifulle» oppgaver dere fullfører, jo større sannsynlighet er det for at akkurat ditt lag vinner spillet!

Auschwitz-Birkenau
Et besøk i de tidligere konsentrasjonsleirene Auschwitz I og II er en sterk opplevelse. Dette stedet har en forferdelig forhistorie fra 2. verdenskrig og er kjent som en av de verste nazistiske utryddelsesleirene. Ved å bli med på en guidet tur gjennom en rekke av leirens bygninger, blir man gjort bedre kjent med stedets dystre, men sanne historie.

Utflukt til saltgruvene i Wieliczka
Saltgruvene har i over 900 år stått for mye av Polens saltproduksjon. Dere blir tatt med ned langs dype ganger og trappetrinn til dere kommer til et vakkert underjordisk museum som fordeler seg på både ganger og åpne kamre. Gruvene strekker seg helt ned til 327 meter under bakken. Hele 125 meter under bakken ligger det et postkontor og suvernirbutikker beregnet for de besøkende.

Vi nevner også:
- Sightseeing i Krakow
- Kalashnikow & Glogk & Shot Gun
- Paintball
- Gokart

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk

Hotell, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Reisekalender
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80