Skip to main content

Firmatur Tjøme

Tjøme er strender, våtmarker, skoger og kulturlandskap med en spennende vegetasjon. Det er blankskurte svaberg og forfriskende sjøluft. Høyeste punktet på Tjøme er det karakteristiske fjellet Herkelås som måler 80,3 m.o.h., så her har du god kontakt med havet overalt. Verdens Ende med sitt karakteristiske vippefyr er et populært utfartssted på Tjøme, og Færder Fyr kan skimtes i bakgrunnen drøyt en halv mil ut i Oslofjorden.

Mange kommer til Tjøme for å gjøre minst mulig, men her ligger det også veldig godt til rette for aktive dager! Aktiv Fritid – ut på tur har egen Base Camp på Tjøme. Høydepark, teambuilding, sykkelturer, sykkelutleie, Via Ferrata klatring, rappellering og økologisk lokalmat. Åpent hele året kun et steinkast fra Verdens Ende og Færder Nasjonalpark.

Aktiviteter:

Lokal mat som frister
Grillkveld med lam og økologisk Grøstad Gris. 3-retters meny.

59° sykkel 
Her skal lagene finne ulike poster ved hjelp av en rutebeskrivelse og gode bilder. Postene har ulike praktiske oppgaver. Ruta tilpasses deres behov og ønsker dere litt faglig stoff passer det fint inn i opplegget.

Teambuilding på Base Camp
Vi starter med «fleip og fakta» inne i Gamma. Ute kan vi ha samarbeidsøvelser i lav høyde, (eller på bakken) som for eksempel: Vaierstige, «over stokk og stein», brikker med kodeord, bueskyting, dart eller «ball i fart». Litt mere luftige aktiviteter kan være zipline, hengebru og balansering. «Barskeløypa» er en ekstra utfordring for de aller sprekeste. Lagkonkurransen avsluttes med en morsom eksamen og premie-utdeling.

Sykkeltur med guide
En lett sykkeltur i Færder Nasjonalpark – på bortgjemte stier, langs små grusveier med sommerhus og til idylliske strender med utsikt til holmer og skjær så langt øyet kan se. Trekk inn lukt av salt sjø og la inntrykkene sige inn, mens vår sykkelguide forteller deg de lokale historiene og viser deg naturperlene.

Alle foto: Aktiv Fritid

 

 

Hurtigsøk

Hotell, restauranter og service

Hoteller:
Mulighet for å bo på Scandic Havna Tjøme som kun ligger 750 m meter fra Aktiv Fritids Basecamp. 

Restauranter:
Middager og lunsjer inkludert i aktivitetsdagen. Vi er også behjelpelig til å arrangere middager og lunsjer på restauranter i nærområdet etter ønske.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby busstransport under oppholdet etter gruppens ønske.

Reisekalender
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
4/9Nord-VestlandetFra kr. 10 990,-
8/9Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
9/9Vandretur AmalfikystenFra kr. 19 990,-
9/9Seniorfavoritt - GeirangerFra kr. 9 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80