Skip to main content

Firmatur Malaga

Den spanske solkysten, Costa del Sol, strekker seg vestover langs middelhavskysten fra Nerja forbi Málaga by til østenfor grensen til Cádiz-provinsen. Her finner vi byer som Torremolinos, Benalmádena, Mijas, Fuengirola og Marbella, samt «hovedstaden» Malaga. Malaga kalles av mange for ”paradisets by”, og her er det blå himmel det meste av året. Det er blant de stedene med det beste klimaet i hele Europa. Området er ypperlig for en firmatur, - og her kan vi tilrettelegge det meste man ønsker av både konferanser, bespisning, aktiviteter og ulike utflukter.

Aktiviteter

Byvandingen "Wine and gourmet experience"
Med en spesialistguide begir vi oss inn i deler av byen litt bort fra turist strøkene og de vanlige tapas turene. Guiden bringer oss til tapas, vin og smaksopplevelser du ikke ville funnet frem til selv. Det blir både tradisjonelt og moderne av høy kvalitet. Turen avsluttes med en skikkelig gastronomisk restaurantopplevelse.

Tur med katamaran
Vi blir med en katamaran ut på sjøen og får også lunsj servert underveis.

Besøk på vinbodega og i historiske Ronda
Vi kjører mot Ronda litt inn i landet, mest kjent for broen over den dramatiske kløfta. Utenfor Ronda besøker vi f.eks. ærverdige Bodegas Descalzos Viejos, en «finca» på 16 hektar omgitt av naturparker. Dette er en familiebedrift med utmerkede produkter, men samtidig med en begrenset produksjon. Deretter legger vi tapaslunsjen til Ronda by, så man får oppleve atmosfæren her.

Vandring på Caminito del Rey
«El Caminito del Rey», Kongestien. Dette var en av verdens farligste turstier, men ble restaurert og gjenåpnet i 2015. 2,9 km av ruten går på skogstier, og 4,8 km langs røffe kalkesteinsfjell gjennom kløften og over en hengebru. Langs ruten vokser eukalyptus, pinjetrær og oleandere med rosarøde blomster – og vi har flott utsikt mot Guadalhorce-elven. Ruten er forholdsvis enkel å gå, men man bør ikke ha høydeskrekk. En opplevelse!

Vi nevner også:

- Picassomuseet
- Tur til en av de hvite byene som Frigiliana, Mijas el.
- El-sykkeltur
- Picassovandring med guide i Malaga
- Katedralen i Malaga

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk

Hoteller, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Reisekalender
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
4/9Nord-VestlandetFra kr. 10 990,-
8/9Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
9/9Vandretur AmalfikystenFra kr. 19 990,-
9/9Seniorfavoritt - GeirangerFra kr. 9 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80