Skip to main content

Elvecruise Rhonedalen

MS Van GoghMS Van Gogh
MS Van GoghMS Van Gogh
MS Van GoghMS Van Gogh
MS Van GoghMS Van Gogh
MS Van GoghMS Van Gogh
LyonLyon
LyonLyon
AvignonAvignon

Bli med på et uforglemmelig elvecruise i Rhônedalen.  Vi starter og slutter i den UNESCO-beskyttede gourmetbyen Lyon – en av Frankrikes største byer. Underveis besøkes bl.a. historiske byer som den romerske byen Arles og den gamle pavebyen Avignon. Turen går med premium-skipet MS ”Van Gogh", og på vårt 5 dagers cruise har man god tid til å nyte omgivelsene.  Eget panoramadekk med solstoler. Full pensjon og drikkevarer er inkludert om bord – derav en gallamiddag. En trivelig ferie venter!

All inclusive drikke om bord, samt to utflukter inkludert!

 

Rabatt

Rabatt kr 500,- pr. person ved bestilling
 mer enn 95 dager før avreise. 

 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • Spesielt om Elvecruise.
  Av og til kan det forekomme at vannstand el. endrer seg pga. naturbaserte hendelser, og at dette påvirker muligheten til å seile den oppsatte ruten. Rederiene forbeholder seg retten til å endre seilingsruter, program o.l. der hendelser de ikke er herre over oppstår. I slike tilfeller må den reisende akseptere at turens program endres hva gjelder innhold, transport og overnatting.

  Ellers er det viktig å vite at ofte må maskinen i skipet gå hele døgnet for å produsere strøm, og man må da påregne å høre dette. Man må også påregne lyder fra omgivelsene.

 • 1. dag: Oslo - Lyon

  Tidlig på formiddagen flyr vi fra Oslo Lufthavn via Frankfurt til Lyon i Frankrike. Transport fra flyplassen og inn til Lyon, der venter elvebåten MS "Van Gogh" (5*), og vi sjekker ca. kl. 16.00 inn i valgt lugarkategori. Skipet ble totalrenovert i 2018, og har i alt 54 lugarer. Alle lugarene er utvendige, og fordelt på 2 dekk, - der lugarene på øvre dekk kan bestilles mot tillegg i pris. Snart inviteres vi på velkomstcocktail, der kapteinen presenterer betjeningen. Felles middag med drikke er inkludert. Skipet er fransk og menyene utmerkede. Mht. drikke så er dette et "all inclusive" cruise, der de fleste drikkevarene i baren også er inkludert. Skipet legger først fra kai tidlig på natten.

 • 2. dag: Arles - Avignon. Utflukt.

  Frokost, lunsj og middag samt drikke inkludert. Elvebåten går fra kai i løpet av natten, og vi bruker formiddagen på cruise. På ettermiddagen starter vår utflukt til den gamle og severdige byen
  Arles sammen med vår reiseleder og en engelskspråklig guide. Arles er en idyllisk gammel småby med så vel gresk som romersk fortid, og står derfor på UNESCO's verdensarvliste. Her finner vi blant annet en av de vakreste romanske kirkene i hele Frankrike – Eglise St. Trophime fra år 449, samt et storslått romersk amfiteater. Mange opplevelser venter her.
  Skipet går videre til Avignon, der det blir liggende ved kai til neste dag.

  AvignonAvignon
 • 3. dag: Avignon – Viviers. Utflukt.

  Frokost, lunsj og middag samt drikke inkludert. Tidlig på dagen byr vi på en rundtur i den sjarmerende middelalderbyen Avignon sammen med vår reiseleder og en engelskspråklig lokalguide. Avignon ligger ved bredden av elven Rhone, og er omkranset av en enorm bymur. Byen er full av historie og er også hovedstaden i regionene Vaucluse og Côtes du Rhône. Avignon var på 1300-tallet også sete for pavedømmet, og vi besøker derfor også pavens palass fra den tiden. Ellers venter alt fra middelalderske gater til private herskapshus fra renessansen.
  På ettermiddagen er det inkludert en utflukt til Ardèche Gorges, som er Europas svar på Grand Canyon, men i et mindre format.
  Etter at vi er vel om bord igjen, så setter elvebåten etter hvert kursen mot Viviers, der vi legger oss til ro.

 • 4. dag: Viviers – Tain L'Hermitage. Ekstra utflukter mulig.

  Frokost, lunsj og middag samt drikke inkludert. I dag blir det cruise på formiddagen og vi nyter utsikten mot det flotte landskapet. På ettermiddagen ankommer vi Tain L.Hermitage.
  Om ettermiddagen er det mulig mot tillegg å bli med på utflukten:
  Oppdag Vercors og smak på den berømte Clairette de Die.
  I kveld kan vi om bord by på gallakveld med tilhørende middag, og vi kler oss pent. En trivelig siste kveld om bord i vår flotte elvebåt venter mens båten cruiser videre mot Lyon.

 • 5. dag: Lyon. Hjemreise.

  Frokosten nytes før utsjekking kl. 09.00. Tidlig på dagen går ferden i egen buss til flyplassen i Lyon. Herfra blir det tidlig på ettermiddagen avreise tilbake til Oslo Lufthavn via München.

  LyonLyon

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
19.10.2022Oslo LufthavnElvebåtcruise - RhonedalenFullt15 990,-FulltMer informasjon

Turfakta

Tillegg per person:
2-sengs lugar på øvre dekk:         Kr. 1.300,-
Enkeltlugar på hoveddekk:           Kr. 3.500,-

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. tidlige frister hos rederiet og på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid før avreise. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 150 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for flere turer med elvecruise!

Reisekalender
30/9Ljubljana - Weekendtur fra KristiansundFra kr. 7 490,-
7/10Oslo - Musikalen CHESS med GDFra kr. 6 450,-
10/10Magiske JordanFra kr. 20 990,-
10/10Vandretur AmalfikystenFra kr. 15 990,-
11/10Vandring og vin i ToscanaFra kr. 13 990,-
12/10Vandretur Paros - HellasFra kr. 15 990,-
17/10Vandretur Catalonia - Costa BravaFra kr. 13 990,-
19/10Elvebåtcruise - RhonedalenFra kr. 15 990,-
20/10Vandretur AndaluciaFra kr. 11 990,-
21/10Melia Costa del Sol - 3 uker - fra SandefjordFra kr. 17 490,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80