Skip to main content

Firmatur Lisboa

Lisboa skiller seg ut fra andre europeiske byer. Hengende på vestbredden av kontinentet, hvor Vasco da Gama og andre sjøfarere en gang dro ut fra for og utforske resten av verden, har byen sin særegenhet, historie og sjel. Lisboa er ganske kompakt og man kommer lett opp og ned med byens fargerike trikker. Bli med og opplev Portugal!

Aktiviteter:

Oppdag Lisboa.
Avreise med buss og guide fra hotellet, og dagen er viet til å oppdage hverdagslivet i Lisboa. Første stopp er Estrela Quarter, der vil vi gå om bord i veteran- trikker. Videre vil vi besøke katedralen, de romerske murene, og beundre utsikten fra Portas do Sol. Til slutt blir det prøvesmaking av den tradisjonelle likøren, ”Giginha”.

Rib båt.
Starter dagen med en rundtur i Lisboa. Vi vil se de største severdighetene, før vi reiser til havnen og går om bord i rib båtene. Her oppleves en tur fylt av kraftige motorer, fart, spenning og mye moro!

Rally i Sintrafjellene.
Opplev de fantastiske fjellene i Sintra i Jeep sammen med et team av profesjonelle, erfarne, engelsktalende guider. Utendørs lunsj, og smaksprøver av lokale spesialiteter.

 Vi nevner også:

- Seilbåtturer
- Tur med buss og guide til Sintra

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk

Hotell, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Reisekalender
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80