Skip to main content

Vandretur Amalfikysten

PompeiPompei
RavelloRavello
PositanoPositano
CapriCapri
SorrentoSorrento
Hotel JaccarinoHotel Jaccarino
Hotel JaccarinoHotel Jaccarino

Bli med på vandretur på den vakre Amalfikysten, Pompeii og Capri! Her skal vi bo i landsbyen Sant’ Agata ikke langt fra Sorrento – som ligger idyllisk til på kalkesteinsklippene i sørenden av Napoli-bukten. Før kystveien ble etablert, var bratte stier eller sjøveien eneste mulighet for å komme seg mellom byene, og vi vandrer på stiene som ble brukt til å frakte varer mellom fjellene og kysten. I tillegg skal vi på utflukt til Capri for å vandre der. Sist men ikke minst, får vi oppleve den arkeologiske byen Pompeii, begravd av vulkanen Vesuv i år 79.

Vanskelighetsgrad: 3 (av 5)

 

 

 

 

Rabatt kr 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise. 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo - Napoli - Sant´Agata

  Fly fra Oslo Lufthavn til flyplassen i Napoli. Transfer til Sant´Agata og Hotel Jaccarino (4*). Middag på hotellet.

  Hotel JaccarinoHotel Jaccarino
 • 2. dag: Vandring til Monte San Costanzo og Punta Campanella

  Frokost. Buss til startsted. Punta Campanella er full av historie og legender. Her reiste grekerne et tempel til gudinnen Athene, som romerne senere ga til gudinnen Minerva. På platået Punta Campanella er det ellers en sprekk i fjellet med trapp ned til en grotte. Vi fortsetter til Mount San Costanzo som byr på en spektakulær utsikt. Middag på lokal restaurant i Sorrento. Transfer til og fra er inkludert. Vandredistanse: 7 km.

 • 3. dag: Vandring til Amalfi Mills og Ravello

  Frokost. Buss til kystbyen Amalfi – byen der Henrik Ibsen fullførte ”Et dukkehjem”. Dagens vandring tar oss til de frodige områdene ovenfor Amalfi, og langs stier hvor muldyr tidligere fraktet ved til møllene i området. Vi går videre til Ravello som har en fantastisk beliggenhet, ca. 360 m rett opp fra Salernobukten. Besøk her gjerne katedralen, Villa Rufolo og Villa Chimbrione. Middag på hotellet. Vandredistanse: 9 km.

  Vandring til Amalfi Mills og Ravello
 • 4. dag: Tid på egen hånd

  Frokost. Dagen fri til avkobling ved svømmebassenget, eller en utflukt til romantiske Sorrento med sine mange parker, smale gater og koselige restauranter. Denne byen inngikk i kunstnernes turistrute på 1700-1800-tallet. Middag på egen regning.

 • 5. dag: Utflukt til Pompeii & Vesuvio

  Frokost. Avreise til oldtidsbyen Pompeii for guidet omvisning i det arkeologiske området. Byen er fra 600-tallet f.Kr., og var en livlig romersk by med både bad, teater, handel og bordeller - før den i år 79 e.Kr. ble begravd i aske fra vulkanen Vesuv. Byen ble gjenoppdaget på midten av 1700-tallet. Lunsj på egen regning. Vi fortsetter til Vesuv. Bussen stopper 1100 m.o.h. og vi går opp til krateret og får en fantastisk utsikt mot Napolibukten. Middag på hotellet.

  Utflukt til Pompeii & Vesuvio
 • 6. dag: Utflukt til Capri med vandring

  Frokost. I dag tar vi hydrofoil fra Sorrento til øya Capri, kjent for sin vakre natur, klipper og sjøgrønne middelhavsvann. Fra torget Piazza Umberto vandrer vi på en panoramasti til Tragara. Flott utsikt mot Faraglioni-klippene, Natural Arch, buktene Marina Piccola og Matermania. Vi fortsetter til en grotte før vi returnerer til det lille bysenteret. Underveis blir det lunsj på egen regning. Retur til Sorrento med hydrofoil. Middag på hotellet. Vandredistanse: 5,8 km. Opp-/nedstigning: + 170 meter / - 170 meter.

  Utflukt til Capri med vandring
 • 7. dag: Vandring på «Gudenes sti»

  Frokost. Transfer til Agerola. I dag følger vi «Gudenes sti» mellom fjellbyen Agerola og eksklusive Positano ved havet. Naturen er vill og dramatisk, og her er det utsiktspunkter som tar pusten fra enhver. Det er ikke uten grunn at Amalfikysten kalles for Italias vakreste kyststrekning. Stopp for kjøp av lunsj i lille Nocelle. Derfra går vi hele 1700 trappetrinn ned til Positano. Avskjedsmiddag på lokal restaurant i Sant´Agata. Vandredistanse: 8 km.

  Vandring på «Gudenes sti»
 • 8. dag: Sant´Agata - Napoli - Oslo

  Frokost. Med kofferten full av minner blir det transfer til Napoli for retur til Oslo Lufthavn med direktefly.

 • Programmet er preliminært.

  Endelig rutevalg gjøres alltid av vandreguide på stedet. Det kan forekomme endring i rekkefølge på dagene eller andre tilpasninger som tar hensyn til vær og andre forhold for gruppen.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
22.04.2024Oslo LufthavnVandretur AmalfikystenFullt18 390,-FulltMer informasjon
10.06.2024Oslo LufthavnVandretur AmalfikystenFullt18 690,-FulltMer informasjon
09.09.2024Oslo LufthavnVandretur Amalfikysten319 990,-BestillMer informasjon
07.10.2024Oslo LufthavnVandretur Amalfikysten619 990,-BestillMer informasjon
14.10.2024Oslo LufthavnVandretur AmalfikystenMer enn 819 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg p.p.                                    
Dobbeltrom som enkeltrom:     Kr. 3.400,-
Standard enkeltrom:                   Kr. 2.500,-

Oppgitte priser er basert på valutakurser pr. 01.08.23.

Vanskelighetsgrad: 3 (av 5)

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.

Se her for flere vandreturer!

Reisekalender
20/4Vandretur KyprosFra kr. 16 990,-
22/4Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 390,-
30/4Madeira med BlomsterfestivalFra kr. 21 990,-
30/4Seniorfavoritt - MallorcaFra kr. 12 990,-
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80