Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Vandretur Amalfikysten

Bli med på vandretur på den vakre Amalfikysten, Pompeii og Capri! Her skal vi bo i landsbyen Sant’ Agata ikke langt fra Sorrento – som ligger idyllisk til på kalkesteinsklippene i sørenden av Napoli-bukten. Før kystveien ble etablert, var bratte stier eller sjøveien eneste mulighet for å komme seg mellom byene, og vi vandrer på stiene som ble brukt til å frakte varer mellom fjellene og kysten. I tillegg skal vi på utflukt til Capri for å vandre der. Sist men ikke minst, får vi oppleve den arkeologiske byen Pompeii, begravd av vulkanen Vesuv i år 79.

Vanskelighetsgrad: 3 (av 5)

Rabatt

Rabatt kr 500,- pr. person ved bestilling
mer enn 95 dager før avreise. 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo - Roma - Sant´Agata

  Fly fra Oslo Lufthavn til flyplassen i Napoli eller Fiumicino i Roma. Transfer til Hotel Delle Palme (3*) i Sant´Agata. Middag på hotellet.

 • 2. dag: Vandring til Monte San Costanzo og Punta Campanella

  Frokost. Buss til startsted. Punta Campanella er full av historie og legender. Her reiste grekerne et tempel til gudinnen Athene, som romerne senere ga til gudinnen Minerva.Sul pianoro di Punta Campanella troverete una fenditura nella roccia da dove parte un'impervia scalinata che porta fino ad una scogliera collegata a grotte e anfratti sul livello del mare . På platået Punta Campanella er det ellers en sprekk i fjellet med trapp ned til en grotte. Vi fortsetter til Mount San Costanzo som byr på en spektakulær utsikt. Se avete buone gambe e non vi spaventano i sentieri di montagna potete decidere di continuare la vostra escursione imboccando il sentiero che attraverso un'impervia salita vi porterà sulla cima del Monte San Costanzo .In cima si trova la Cappella a San Costanzo: la vista spazia dalle colline di Massa Lubrense fino al massiccio del Faito .Middag på lokal restaurant i Sorento. Transfer til og fra er inkludert. Vandredistanse: 7 km.

 • 3. dag: Vandring til Amalfi Mills og Ravello

  Frokost. Buss til kystbyen Amalfi – byen der Henrik Ibsen fullførte ”Et dukkehjem”. Dagens vandring tar oss til de frodige områdene ovenfor Amalfi, og langs stier hvor muldyr tidligere fraktet ved til møllene i området. Vi går videre til Ravello som har en fantastisk beliggenhet, ca. 360 m rett opp fra Salernobukten. Besøk her gjerne katedralen, Villa Rufolo og Villa Chimbrione. Middag på hotellet. Vandredistanse: 9 km.

 • 4. dag: Tid på egen hånd

  Frokost. Dagen fri til avkobling ved svømmebassenget, eller en utflukt til romantiske Sorrento med sine mange parker, smale gater og koselige restauranter. Denne byen inngikk i kunstnernes turistrute på 1700-1800-tallet. Middag på egen regning.

 • 5. dag: Utflukt til Pompeii & Vesuvio

  Frokost. Avreise til oldtidsbyen Pompeii for guidet omvisning i det arkeologiske området. Byen er fra 600-tallet f.Kr., og var en livlig romersk by med både bad, teater, handel og bordeller - før den i år 79 e.Kr. ble begravd i aske fra vulkanen Vesuv. Byen ble gjenoppdaget på midten av 1700-tallet. Lunsj på egen regning. Vi fortsetter til Vesuv. Bussen stopper 1100 m.o.h. og vi går opp til krateret og får en fantastisk utsikt mot Napolibukten. Middag på hotellet.

 • 6. dag: Utflukt til Capri med vandring

  Frokost. I dag tar vi hydrofoil fra Sorrento til øya Capri, kjent for sin vakre natur, klipper og sjøgrønne middelhavsvann. Fra torget Piazza Umberto vandrer vi på en panoramasti til Punta Tragara – underveis ser vi også Faraglioni-klippene. Vi fortsetter til det romerske palasset Villa Jovis, også kalt Villa Tiberius. Lunsj i egen regi. Retur til Sorrento med hydrofoil. Middag på hotellet. Vandredistanse: 8 km.

 • 7. dag: Vandring på «Gudenes sti»

  Frokost. Transfer til Agerola. I dag følger vi «Gudenes sti» mellom fjellbyen Agerola og eksklusive Positano ved havet. Naturen er vill og dramatisk, og her er det utsiktspunkter som tar pusten fra enhver. Det er ikke uten grunn at Amalfikysten kalles for Italias vakreste kyststrekning. Stopp for kjøp av lunsj i lille Nocelle. Derfra går vi hele 1700 trappetrinn ned til Positano. Avskjedsmiddag på lokal restaurant i Sant´Agata. Vandredistanse: 8 km.

 • 8. dag: Sant´Agata - Napoli/Roma - Oslo

  Frokost. Med kofferten full av minner blir det transfer til Napoli eller til Fiumicino – Roma for retur til Oslo Lufthavn med direktefly.

 • Programmet er preliminært.

  Endelig rutevalg gjøres alltid av vandreguide på stedet. Det kan forekomme endring i rekkefølge på dagene eller andre tilpasninger som tar hensyn til vær og andre forhold for gruppen.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
2021-04-26Oslo LufthavnVandretur AmalfikystenMer enn 814 990,-BestillMer informasjon
2021-10-11Oslo LufthavnVandretur AmalfikystenMer enn 814 990,-BestillMer informasjon
2021-10-18Oslo LufthavnVandretur AmalfikystenMer enn 814 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg for dobbeltrom som enkeltrom:              Kr. 2.350,-
Tillegg for lite enkeltrom                   :                Kr. 1.600,-
 

Vanskelighetsgrad: 3 (av 5)

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.

Se her for flere vandreturer!

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80