Skip to main content

Seniordans

For seniordans lokallag

Hvis ditt lokallag ønsker å arrangere egne danseturer i inn - og utland, så kan vi ta hånd om alt det praktiske ved planlegging, bestilling og gjennomføring av reisen.

For seniordans regioner

Regiontreff medfører mye arbeid, koordinering og oppdatering. Peer Gynt Tours kan benyttes som en sekretærfunksjon og ta hånd om alt det praktiske som for eksempel planlegging, bestilling, ta imot påmeldinger, fakturering og gjennomføring av arrangementet.

For seniordans medlemmer

Vi arrangerer seniordans gruppeturer som enkeltmedlemmer kan melde seg på. På turene er det inkludert danseleder og reiseleder.
Klikk her for å se tilbudene!

Hurtigsøk

Fornøyde kunder

Seniordans Lillehammer reiste på egen seniordanstur til Gradac i Kroatia og sier om Peer Gynt Tours: "Ryddig. Pålitelig og trygt."

Seniordans Norge, Region Sør-Trøndelag sier "Meget dyktig og forekommende kundebehandler som fullt ut forstår våre ønsker og krav. Anbefaler på det sterkeste Peer Gynt Tours!"

Seniordansgruppa "Feiltråkken” reiste på egen dansetur med oss til Heviz i Ungarn: ”Særdeles god oppfølging i forkant. Dessuten fikk vi med en fremragende reiseleder. Peer Gynt Tours er et meget seriøst og samarbeidsvillig reiseselskap. Jeg kan anbefale dette selskapet på det varmeste!”

Din kontaktperson for seniordansturer

Tone Lise Frednes - Larvik

Seniordans og andre gruppereiser
Tlf. 35 91 28 20
Mob. 907 17 393
E-post: tone-lise.frednes@peergynt.com

 

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80