Skip to main content

Firmatur Amsterdam

Amsterdam ble til i den gylne tiden da Holland var senter i et verdensomspennende imperium. Rikdommene strømmet da inn fra koloniene. Løk fra sjeldne tulipaner var verdt sin vekt i gull - og velstående borgere kaptes om å bygge de flotteste fasadene ut mot byens kanaler. Amsterdam er derfor en spennende by å besøke.

Også kombinert med evt. faglig program så er Amsterdam med sin historiske atmosfære et utmerket reisemål for en firmatur. Byen er berømt for sine mange kanaler, sine diamantsliperier, sine spesielle hus samt sist, men ikke minst - Amsterdams omgjengelige innbyggere.  I Gamlebyen finner dere så vel spennende shoppinggater, som serveringssteder, monumenter og muséer innenfor kort gangavstand, uansett hvor i sentrum dere bor.

Aktiviteter:

Cruise på Amsterdams kanaler med mat og drikke
Hva med et cruise på Amsterdam-kanalene mens du er på vei til kveldens middagsrestaurant? Vi anbefaler f.eks. "The Drinks Cruise", som er en 1,5 timers tur med litt ekstra inkludert.

Tur med bryggeribuss og lokal øl-entusiast
Denne private «Brew Bus Amsterdam»-turen går med en egen ølbuss, og med en guide som elsker byens spesielle ølsorter. Vær klar til å få en omvisning i form av tre stopp ved ulike mikrobryggerier og smak der på de fineste og ferske ølene! Turen tar inntil 3 timer og inkluderer ølsmaking på hvert mikrobryggeri.

Heineken experience tour
"Smak på historien om verdens mest kjente øl. En oppslukende merkevareopplevelse som tar deg gjennom historien om Heineken. Finn ut hvordan et nederlandsk bryggeri ble verdens mest førsteklasses øl."

Vi nevner også:

- Skattejakt i Amsterdams gater.
- Sykkeltur i eller utenfor Amsterdam
- Pub til pub-tur med egen guide i den sjarmerende bydelen Jordaan
- Besøk på det berømte Van Gogh museet.
- Besøk på et diamantsliperi
- Besøk på museet Anne Franks Hus
- Mange forskjellige teambuilding-aktiviteter kan ordnes

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk

Hotell, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Reisekalender
20/4Vandretur KyprosFra kr. 16 990,-
22/4Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 390,-
30/4Madeira med BlomsterfestivalFra kr. 21 990,-
30/4Seniorfavoritt - MallorcaFra kr. 12 990,-
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80