Skip to main content

Blomstercruise til Holland

Bli med oss og møt våren på en blomstertur med elvebåt gjennom Holland! Cruiset starter og slutter i Køln, og vi besøker både sjarmerende Amsterdam, havnebyen Rotterdam, Arnhem, og for mange kanskje høydepunktet på turen, blomsterparken Keukenhof, et fantastisk blomsterhav av alle farger. Vakre kanaler, vindmøller, tulipaner og porselen – nyt livet på dekk mens landskapet glir forbi.

Elvebåten vår heter DCS Amethyst Classic, og på vårt 5 døgns cruise har man god tid til å nyte omgivelsene og livet om bord. Full pensjon er inkludert på hele cruiset. Alle får bo i utvendige lugarer, og disse ligger enten på hoveddekk, eller på midtre dekk.  Betjeningen byr på variert underholdning, og det er levende musikk i baren hver kveld. En herlig ferie venter!

På denne turen er alle utfluktene beskrevet inkludert i prisen!

Hurtigsøk

DCS Amethyst Classic

DCS Amethyst Classic ble bygget i 1990 og renovert i 2018. Den har totalt 55 lugarer og maks antall passasjerer er 110.

Om bord finner vi bl.a. restaurant, bar, soldekk og en innendørs velværeavdeling, med basseng og badstue.

Alle lugarer er utvendig (med vindu).
Lugarene på hoveddekk (nedre dekk) har et stort vindu som kan åpnes øverst.
Lugarene på øvre dekk har en fransk balkong.
Alle lugarer har samme størrelse, dvs. ca. 12-14 m2, med senger som kan settes separat eller sammen. Alle lugarer har bad med dusj/wc, hårføner, TV, safe, telefon og aircondition.

Dagsprogram

 • 1. dag: Gardermoen – Frankfurt – Køln. Avreise med DCS Amethyst Classic

  Tidlig fly fra Oslo Lufthavn til Frankfurt. Herfra blir det busstransport til Køln, der det blir ombordstigning i elvebåten DCS Amethyst Classic. Bagasjen bæres om bord, og vi installerer oss i lugarene. Velkomstsuppe inkludert før vi seiler mot Holland. Felles velkomstcocktail og middag om bord.

  Gardermoen – Frankfurt – Køln. Avreise med DCS Amethyst Classic
 • 2. dag: Zaandam, Amsterdam med kanaltur og utflukt til Keukenhof

  Frokost om bord, båten ankommer Zaandam der vi ligger til kai over natten. Vi blir med på utflukt til herlige Amsterdam, som sammenlignet med andre verdensbyer er ganske liten. Vi får se både den nye og den gamlebydelen, oppleve historiske og praktfulle bygninger og monumenter, som det kongelige palass og forsvarstårnet Schreierstoren og Dam-plassen. Turen avsluttes med en båttur på de vakre kanalene. Om ettermiddagen besøker vi den berømte blomsterparken Keukenhof i Lisse. Her vil vi normalt få oppleve et utrolig fargeeventyr – da et teppe av fargerike tulipaner, krokuser og andre blomsterarter er spredt ut over den enorme parken. Lunsj og middag om bord.

  Zaandam, Amsterdam med kanaltur og utflukt til Keukenhof
 • 3. dag: Enkhuizen - friluftsmuseet Zuiderzee

  Frokost og lunsj om bord før vi ankommer den historiske havnebyen Enkhuizen, som fikk bystatus allerede i 1355. Byen ligger flott til ved «innsjøhavet» Zuiderzee. Her besøker vi friluftsmuseet Zuiderzee, og blir med på en reise som viser historien om livet ved sjøen. Museet er bygget opp på et seks hektar stort opmråde, med vindmøller, en kirke, fiskerøykeri, ysteri, butikker og boliger fra de omkringliggende fiskeværene. Vi får også smake på lokale spesialiteter.
  Resten av ettermiddagen til disposisjon for enten å studere byen nærmere - eller alternativt å slappe av om bord i skipet. Felles middag, og vi seiler videre fra Enkhuisen om kvelden.

  Enkhuizen - friluftsmuseet Zuiderzee
 • 4. dag: Rotterdam og Delft - utflukt med buss

  Frokost. Vi ankommer havnebyen Rotterdam om morgenen. Rotterdam kan by på mange severdigheter - nevnes kan både Rådhuset og det berømte tårnet Euromast. Vi får en rundtur gjennom byen, før vi fortsetter til Delft, som er mest kjent for sin «Delft Blue», den blå porselenen. Vi besøker porselenesfabrikken, og får lære om historien og produksjonen av dette verdenskjente produktet. Gamlebyen i Delft er også flott, og under vårt besøk er det lett å se at byen engang var et travelt handelssted. Retur til båten for lunsj, og det blir litt tid til egen disposisjon i Rotterdam før vi seiler videre til Dordrecht, og det blir mulighet for å gå i land. Dodrecht var en gang den viktigste handelsbyen i Holland, og i sentrum finner vi hus og bygninger fra middelalderen side om side med moderne bygg. Felles middag om bord, og vi seiler videre mot Arnhem om kvelden.

  Rotterdam og Delft - utflukt med buss
 • 5. dag: I Arnhem. Byvandring. Gallamiddag.

  Frokost. Ankomst Arnhem om morgenen. Vi blir med på en rusletur i det historiske sentrum av Arnhem sammen med en lokal guide. Av byens severdigheter kan vi nevne Eusebiuskirken, djevelens hus – Duivelshuis, byporten Sabelspoort m.m. Under den 2. verdenskrig ble byen svært ødelagt, og et stort slag ble utkjempet her. Vi seiler videre fra Arnhem om ettermiddagen. I kveld inviterer vi til gallaaften om bord, en hyggelig avskjedskveld venter.

  I Arnhem. Byvandring. Gallamiddag.
 • 6. dag: Køln – Frankfurt. Fly til Gardermoen

  Ankomst Køln om morgenen. Frokost om bord, og vi forlater elvebåten. Busstransport tilbake mot Frankfurt, og underveis tar vi en pause i den vakre vinhovedstaden Rüdesheim i Rhindalen.
  Flyreise tilbake til Oslo Lufthavn om ettermiddagen.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
13.04.2024Oslo LufthavnElvecruise - Holland - BlomstercruiseMer enn 821 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg p.p:                                                                             
2-sengs dobbel lugar på øvre dekk, kat. OD2:                    kr 2 500,-
2-sengs lugar som enkeltlugar på hoveddekk, kat. HD1:  kr 6 700,- 
2-sengs lugar som enkeltlugar på øvre dekk, kat. OD1:    kr 8 200,- 

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. av tidlige frister både på flybillettene og hos rederiet er det viktig at turen bestilles i god tid.  Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 120 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for andre turer med elvecruise!

Reisekalender
9/10Vandretur AmalfikystenFra kr. 17 990,-
10/10Vandring og vin i ToscanaFra kr. 15 990,-
10/10Vandretur AlgarveFra kr. 14 990,-
11/10Magiske JordanFra kr. 23 990,-
11/10Vandretur Catalonia - Costa BravaFra kr. 14 990,-
16/10Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
18/10Vandretur ProvenceFra kr. 17 990,-
18/10Seniorfavoritt - MallorcaFra kr. 11 990,-
20/10Melia Costa del Sol - 3 uker - SandefjordFra kr. 19 990,-
20/10Melia Costa del Sol - 3 uker - fra TrondheimFra kr. 20 690,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80