Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Toscana's riviera - en seniorfavoritt

Bli med Peer Gynt Tours til Italia og Toscanas idylliske kystlinje. Her skal vi i syv døgn bo på et godt hotell i den populære feriebyen Lido di Camaiore. Under oppholdet skal vi både besøke en lokal vingård for å prøvesmake vin og nyte en god lunsj - samt få oppleve det skjeve tårnet i Pisa og den historiske byen Lucca. I tillegg kan vi by på en utflukt til den naturskjønne regionen Cinque Terre – som består av fem landsbyer som klamrer seg fast i de bratte fjellsidene på vestkysten av Italia. Byene er uten veiforbindelse, så her reiser vi med båt og tog. Bli med Peer Gynt Tours til Italia og opplev ekte middelhavsmagi.
Rabatt
 
Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
 mer enn 95 dager før avreise!

 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Pisa – Lido di Camaiore

  Avreise fra Oslo Lufthavn direkte til Pisa.

  Etter en kort busstur fra Pisa er vi snart framme i skjønne Lido di Camaiore på den toscanske rivieraen. Her venter et 7 døgns opphold på Hotel Caesar (4*) – som ligger bare noen få meter fra stranden. Hotellet har både utendørs og innendørs basseng, SPA-avdeling (ikke inkl.), rom med klimaanlegg, gratis Wi-Fi, solterrasse og egen restaurant. Felles 3-retters middag

 • 2. dag: I Lido di Camaiore

  Frokostbuffet og 3-retters middag inkludert. Vi gjør oss i dag bedre kjent med Lido di Camaiore, slapper av og nyter ferien. Kanskje noen lar seg friste av SPA-tilbudet på hotellet vårt? Lido di Camaiore er en moderne og typisk italiensk badeby - med en hele 4 km lang sandstrand! Her finner man også vakre hager, en flott strandpromenade, samt mange små butikker, kafeer og restauranter.

  I Lido di Camaiore
 • 3. dag: Utflukt til Lucca og Montecarlo

  Frokostbuffet, lunsj og 3-retters middag inkludert. Først på dagen besøker vi den sjarmerende, historiske og runde byen Lucca, der en lokal guide vil vise oss rundt. Deretter har vi satt av litt tid til egne opplevelser. Etter et hyggelig opphold her, går ferden videre til «nabobygda» Montecarlo – der vi skal besøke vingården Fattoria il Poggio. Her skal vi både smake på vinen deres, og nyte en lunsj i form av lokale spesialiteter som bruschetta, ost, spekede pølser, oliven, brød og olivenolje. Mulig å handle i vingårdens eget utsalg. Retur til hotellet utpå ettermiddagen.

 • 4. - 5. dag: I Lido di Camaiore

  Frokostbuffet og 3-retters middag inkludert daglig. Vi nyter ferien.

  I Lido di Camaiore
 • 6. dag: Utflukt til Cinque Terre

  Frokostbuffet og 3-retters middag inkludert. Sammen med en skandinaviskspråklig guide går ferden i egen buss inn i den naturskjønne naboregionen Cinque Terre. Den består av 5 landsbyer som ligger som perler på en snor langs vestkysten av Italia – og alle er uten veiforbindelse. Før jernbanen kom i 1880 var disse byene veldig isolerte – kun stier mellom landsbyene. Under oppholdet her reiser vi både med båt og lokaltog. Lunsj i egen regi. En fin dag venter.

  Utflukt til Cinque Terre
 • 7. dag: I Lido di Camaiore

  Frokostbuffet og 3-retters middag inkludert. Dagen fri til egne opplevelser.

 • 8. dag: Lido di Camaiore – Pisa – Oslo

  Siste frokost på hotellet for denne gang. Ut på dagen hentes vi av buss og tar turen innom Pisa der vi besøker området med byens berømte skjeve tårn, sammen med en skandinaviskspråklig guide. Deretter fortsetter vi til flyplassen i Pisa, for vårt fly hjem til Oslo Lufthavn.

  Lido di Camaiore – Pisa – Oslo

Kart

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80