Toscana's riviera - en seniorfavoritt

NYHET! Bli med Peer Gynt Tours til Italia og Toscanas idylliske kystlinje. Her skal vi i syv døgn bo på et godt hotell i den populære feriebyen Lido di Camaiore. Under oppholdet skal vi både besøke en lokal vingård for å prøvesmake vin og nyte en god lunsj - samt få oppleve det skjeve tårnet i Pisa og den historiske byen Lucca.

I tillegg kan vi by på en utflukt til den naturskjønne regionen Cinque Terre – som består av fem landsbyer som klamrer seg fast i de bratte fjellsidene på vestkysten av Italia. Byene er uten veiforbindelse, så her reiser vi med båt og tog. Bli med Peer Gynt Tours til Italia og opplev ekte middelhavsmagi.
Rabatt
 
Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
 mer enn 95 dager før avreise!

 

Pris fra kr.:
13 290,-
Dager:8
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo–Pisa t/r, transfers og utflukter med buss iflg. programmet, 7 hotellovernattinger i dobbeltrom, 7 frokoster og 7 middager på hotellet, 1 lunsj med vin og omvisning på lokal vingård, utflukter/aktiviteter iflg. programmet, reiseleder fra Peer Gynt Tours.
TransportType:Norwegian
Bestill reise

Dagsprogram

1. dag                  Gardermoen – Pisa – Lido di Camaiore
Avreise fra Oslo Lufthavn om formiddagen via München til Pisa.  Etter en kort busstur er vi om kvelden framme i skjønne Lido di Camaiore på den toscanske rivieraen. Her venter et 7 døgns opphold på Hotel Caesar (4*) – som ligger bare noen få meter fra stranden. Hotellet har både utendørs og innendørs basseng, SPA-avdeling (ikke inkl.), rom med klimaanlegg, gratis Wi-Fi, solterrasse og egen restaurant.  Felles 3-retters middag

2. dag                  I Lido di Camaiore
Frokostbuffet og 3-retters middag inkludert. Vi gjør oss i dag bedre kjent med Lido di Camaiore, slapper av og nyter ferien. Kanskje noen lar seg friste av SPA-tilbudet på hotellet vårt?

3. dag                  I Lido di Camaiore. Utflukt til Pisa, Lucca og Montecarlo
Frokostbuffet, lunsj og 3-retters middag inkludert.  I dag byr vi på en heldags utflukt med buss og skandinaviskspråkelig guide – først til utkanten av Pisa for der å få oppleve byens berømte skjeve tårn. Deretter kjører vi videre til den sjarmerende, historiske og runde byen Lucca. Etter et hyggelig opphold her, går ferden videre til «nabobygda» Montecarlo – der vi skal besøke vingården Fattoria la Torre. Her skal vi både smake på vinen deres, og nyte lokale spesialiteter som bruschetta, ost, spekede pølser, oliven, brød og olivenolje.         

4. - 5. dag            I Lido di Camaiore
Frokostbuffet og 3-retters middag inkludert daglig. Vi nyter ferien.

6. dag                  I Lido di Camaiore. Utflukt til Cinque Terre
Frokostbuffet og 3-retters middag inkludert. Sammen med en skandinavisktalende guide går ferden i egen buss inn i den naturskjønne naboregionen Cinque Terre. Den består av 5 landsbyer som ligger som perler på en snor langs vestkysten av Italia – og alle er uten veiforbindelse. Før jernbanen kom i 1880 var disse byene veldig isolerte – kun stier mellom landsbyene. Under oppholdet her reiser vi både med båt og lokaltog. Lunsj i egen regi. En fin dag venter.

7. dag                  I Lido di Camaiore
Frokostbuffet og 3-retters middag inkludert. Dagen fri til egne opplevelser.

8. dag                  Lido di Camaiore – Pisa – Gardermoen
Frokostbuffet - avreise. Sent på formiddagen blir det busstransport til flyplassen i Pisa, for om ettermiddagen å fly herfra via München hjem til Oslo Lufthavn.  

Kart

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
27/8 Oslo Lufthavn Seniorfavoritt - Toscana Mer enn 8 13 290,- BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg for dobbeltrom som enkeltrom:     Kr. 2.225,-        
Tillegg doble superior rom p.p.:                 Kr. 1.550,-

Pga. frister på flybillettene er det viktig at denne turen bestilles i god tid.  Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for flere seniorfavoritter!

 

Powered by Travelize