Skip to main content

Toscana's riviera - en seniorfavoritt

Bli med til Toscana og opplev ekte middelhavsmagi! I 2024 flytter vi tilbake til populære Hotel Cæsar i badebyen Lido di Camaiore. Her skal vi kose oss på hotellets fasiliteter, lange sandstrender, nyte et glass prosecco i solnedgangen, eller bare spasere og nyte utsikten. Vi skal også på flotte utflukter. Toscana har et bølgende kulturlandskap med små landsbyer, vingårder, sypresser og olivenlunder. Vi besøker en av vingårdene, samt den historiske byen Lucca og det skjeve tårnet i Pisa. Vi skal også til naturskjønne Cinque Terre – som består av fem små kystbyer som klamrer seg fast i de bratte fjellsidene. Vi kan love mange fine opplevelser på den toskanske middelhavskysten.

 

 

Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!

 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Pisa – Lido di Camaiore

  Flyavgang fra Oslo Lufthavn til Pisa. Transfer til den toskanske rivieraen. På veien stopper vi ved det skjeve tårnet i Pisa. I Lido di Camaiore venter et deilig opphold på Hotel Caesar (4*) - som ligger noen få meter fra stranden. Hotellet har også både utendørs- og innendørsbasseng, spa-avdeling, rom med klimaanlegg, gratis wifi, solterrasse og egen restaurant. Felles 3-retters middag på hotellet.

  Oslo – Pisa – Lido di Camaiore
 • 2. dag: I Lido di Camaiore

  Frokostbuffet. I dag gjør vi oss bedre kjent med byen, slapper av og nyter ferien. Lido di Camaiore er en typisk italiensk badeby med et flott strandområde. Her finner dere også vakre hager, lekre butikker, kafeer og restauranter. 3-retters middag på hotellet.

  I Lido di Camaiore
 • 3. dag: Utflukt til Cinque Terre

  Frokostbuffet. Sammen med skandinaviskspråklig guide går turen i dag til Cinque Terre – 5 vakre landsbyer som ligger som perler på en snor i de bratte fjellsidene på Liguria kysten. Før jernbanen kom i 1880 var det kun stier mellom byene – og byene er fortsatt uten veiforbindelse så her reiser vi med båt og lokaltog. Lunsj i egen regi. Tilbake på hotellet spiser vi 3-retters middag.

  Utflukt til Cinque Terre
 • 4. dag: I Lido di Camaiore

  Frokostbuffet og 3-retters middag inkludert. Dagen fri til egne opplevelser.

 • 5. dag: Utflukt til Lucca og Montecarlo med vinsmaking

  Frokostbuffet. Først på dagen besøker vi sjarmerende Lucca - hvor vi får en liten rundtur med lokalguide og etterpå har tid på egenhånd. Byen er omringet av en imponerende bymur, og er en koselig gammel by med brosteinsgater og torg. Her kan vi handle i små butikker, kikke innom den lokale slakteren og kjøpe italiensk is. Turen går deretter videre til Montecarlo hvor vi besøker vingården Fattoria il Poggio. Her får vi smake vin og lokale spesialiteter som bruschetta, ost, spekede pølser, oliven, brød og olivenolje. Mulig å handle i vingårdens eget utsalg. Retur til hotellet om ettermiddagen. 3-retters middag på hotellet.

  Utflukt til Lucca og Montecarlo med vinsmaking
 • 6. - 7. dag: I Lido di Camaiore

  Frokostbuffet og 3-retters middag inkludert. Vi nyter ferien.

  I Lido di Camaiore
 • 8. dag: Lido di Camaiore – Pisa – Oslo

  Frokost. Transfer til flyplassen i Pisa. Direktefly til Oslo Lufthavn.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
19.09.2024Oslo LufthavnSeniorfavoritt - ToscanaMer enn 820 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg for enkeltrom:     Kr. 2.000,-

Tillegg for superior rom : Kr. 1.700,- pr. person

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at denne turen bestilles i god tid.  Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for flere seniorfavoritter!

 

Reisekalender
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80