Skip to main content

Toscana's riviera - en seniorfavoritt

Hotel Acapulco - Forte dei Marmi
Forte dei MarmiForte dei Marmi
Hotel Acapulco
Hotel Acapulco
Seniorfavoritt Toscana - LuccaLucca
Seniorfavoritt Toscana - Cinque TerreCinque Terre
Seniorfavoritt Toscana - PisaPisa

Bli med til Toscana og opplev ekte middelhavsmagi! Vi bor i den populære badebyen Forte dei Marmi. Her kan du kose deg på lange sandstrender, nyte et glass prosecco i solnedgangen, eller bare spasere og nyte utsikten. Vi skal også på flotte utflukter. Toscana har et bølgende kulturlandskap med små landsbyer, vingårder, sypresser og olivenlunder. Vi besøker en av vingårdene og den historiske byen Lucca. Vi skal også til naturskjønne Cinque Terre – som består av fem små kystbyer som klamrer seg fast i de bratte fjellsidene. Vi kan love mange fine opplevelser på den toskanske middelhavskysten.


Rabatt
 
Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
 mer enn 95 dager før avreise!

 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Pisa – Forte dei Marmi

  Flyavgang fra Oslo Lufthavn til Pisa. Transfer til den toskanske rivieraen. Innsjekk på Hotel Acapulco (4*) i Forte dei Marmi. Hotellet er et enkelt 4* hotell, men har utendørs boblebad (ikke svømmebasseng), treningsrom, restaurant, samt hage med solsenger og parasoller. Hotellet ligger 300 meter fra stranden. Her kan vi leie solsenger mot betaling. Treretters middag på hotellet.

  Forte dei MarmiForte dei Marmi
 • 2. dag: I Forte dei Marmi

  Frokostbuffet. I dag gjør vi oss bedre kjent med byen, slapper av og nyter ferien. Forte dei Marmi er en typisk italiensk badeby - med et flott strandområde. Her finner dere også vakre hager, lekre butikker, kafeer og restauranter. Treretters middag på hotellet.

 • 3. dag: Utflukt til Cinque Terre

  Frokostbuffet. Sammen med skandinaviskspråklig guide går turen i dag til Cinque Terre – 5 vakre landsbyer som ligger som perler på en snor i de bratte fjellsidene på Liguria kysten. Før jernbanen kom i 1880 var det kun stier mellom byene – og byene er fortsatt uten veiforbindelse så her reiser vi med båt og lokaltog. Lunsj i egen regi. Tilbake på hotellet spiser vi treretters middag.

  Seniorfavoritt Toscana - Cinque TerreCinque Terre
 • 4. dag: I Forte dei Marmi

  Frokostbuffet og treretters middag inkludert. Dagen fri til egne opplevelser.

 • 5. dag: Utflukt til Lucca og Montecarlo med vinsmaking

  Frokostbuffet. Først på dagen besøker vi sjarmerende Lucca hvor vi får en liten rundtur med lokalguide og etterpå har tid på egenhånd. Byen er omringet av en imponerende bymur, og er en koselig gammel by med brosteinsgater og torg. Her kan vi handle i små butikker, kikke innom den lokale slakteren og kjøpe italiensk is. Turen går deretter videre til Montecarlo hvor vi besøker vingården Fattoria il Poggio. Her får vi smake vin og lokale spesialiteter som bruschetta, ost, spekede pølser, oliven, brød og olivenolje. Mulig å handle i vingårdens eget utsalg. Retur til hotellet om ettermiddagen. Treretters middag på hotellet.

  Seniorfavoritt Toscana - LuccaLucca
 • 6. - 7. dag: I Forte dei Marmi

  Frokostbuffet og treretters middag inkludert. Vi nyter ferien.

 • 8. dag: Forte dei Marmi – Pisa – Oslo

  Frokost. Transfer til flyplassen i Pisa. Direktefly til Oslo Lufthavn. I september er det kveldsfly, og det blir transfer via det skjeve tårnet i Pisa. I oktober er det retur med morgenfly (og vi rekker ikke å besøke tårnet på denne turen).

  Seniorfavoritt Toscana - PisaPisa

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
05.09.2023Oslo LufthavnSeniorfavoritt - ToscanaMer enn 816 990,-BestillMer informasjon
19.10.2023Oslo LufthavnSeniorfavoritt - ToscanaMer enn 815 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg for dobbeltrom som enkeltrom:     Kr. 2.000,-
 

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at denne turen bestilles i god tid.  Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for flere seniorfavoritter!

 

Reisekalender
5/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
6/6Vandretur AlgarveFra kr. 13 990,-
12/6Vandretur AndorraFra kr. 15 590,-
13/6Stavanger og Haugalandet med GDFra kr. 15 990,-
14/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 11 990,-
14/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 15 990,-
5/7Elvebåtcruise - DonauFra kr. 18 990,-
17/7Dalarna og Siljansjøen med GDFra kr. 10 550,-
26/7FinnmarkFra kr. 17 490,-
16/8Vandretur WalesFra kr. 18 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80