Skip to main content

Firmatur Vilnius

Flere og flere har fått opp øynene for denne sjarmerende byen. VilniusLitauen har Øst-Europas største middelalderbebyggelse med over 1500 bygninger med renessanse-, barokk- og gotisk arkitektur. Byens største trekkplaster er uten tvil gamlebyen, og det jødiske kvartalet og restene av de stalinistiske monumentene er også verdt å få med seg.

Aktiviteter

Omvisning i underjordiske bunkere
Litt utenfor Vilnius ligger en underjordisk labyrint som ble bygd som en backup TV-stasjon i tilfelle det skulle bli krig med USA, men det ble ingen krig. Nå i dag kan man enten få en guidet omvisning i disse bunkersene, eller man kan være med å utspille det de kaller for ”1984. Survival Drama”. Da får man spesielle klær, gå med gassmaske og spise middag under jorden.

Øl-tur
Her besøker vi flere puber hvor vi får smake på forskjellige typer øl. Vi besøker også et lite bryggeri, hvor ølbryggerne avslører hemmelighetene med en ølproduksjon.

”Photo-points”
Denne aktiviteten kombinerer både humor og fotografi. Vi får utdelt bilder som vi må finne igjen og ta bilde av. Men for å vinne må man legge inn forskjellige elementer, som gir forskjellige poeng, i bildet.

Vi nevner også:
- By-labyrint
- Sjokoladesmaking
- Underjordiskmuseum

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk

Hotell, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80