Rundreiser

Bli med på en av våre rundreiser til spennende land og reisemål. Våre opplevelsesreiser har alltid mye inkludert av utflukter og sightseeinger, og vi bruker lokale guider som kjenner sitt nærområde godt til å formidle lokal kultur og historie. Som oftest har vi med våre egne reiseledere som sørger for at alt det praktiske på reisen forløper slik det skal, og at du som gjest kan nyte ferien. Noen ganger bytter vi hotell ofte, for å komme oss rundt i et større område. Andre ganger ligger vi lengre stille på et sted, og reiser på fine dagsutflukter for å se mer. Uansett skal vi kose oss på ferie og oppleve mye sammen!

Lisboa - Portugal

Kultur & Sjarm ”Hengende” på vestbredden av det europeiske kontinentet, har Lisboa sin særegenhet, historie og sjel. Herfra dro Vasco da Gama og andre sjøfarere en gang ut for å utforske verden. Lisboa er ganske kompakt, og vi kommer oss lett opp og ned med byens fargerike trikker. I de sjarmerende smugene i ....Les mer »6 dagerPris fra kr. 11 300,-

Hellas

Klassiske Hellas. Athen er en storby med historie som strekker seg mer enn 3000 år tilbake i tid. Midt i byen ligger Akropolis , - landets kanskje viktigste monument, og selve symbolet for gresk kultur. Vår reiseleder og en lokal guide tar dere med på en rundreise til flere berømte arkeologiske severdigheter på Peloponnes-halvøya. ....Les mer »8 dagerPris fra kr. 12 990,-

Engelske høydepunkter

Vakre landskap og historie. Det britiske øyriket byr på historiske steder, idylliske landsbyer og maleriske naturlandskap – og uansett hvilken retning du drar i, er du aldri langt unna en pub. Vi bor i Swindon under hele oppholdet. Swindon har fin blanding av tradisjonelle butikker med siste mote, brune puber i rolige smug og moderne ....Les mer »

Madrid & Toledo

Kunst og kultur, tapas og vin. Vi skal først til Spanias gamle hovedstad, Toledo. Byen reiser seg på en høyde bak en flott byport. Byen er på mange måter et levende museum med historiske og religiøse bygninger på hvert hjørne. Gamlebyen er godt bevart med sine trange smug og brosteinsgater. I mange ....Les mer »

Gardasjøen & Tyrol

Sol, kultur og alper. Bli først med på rundreise til den nordlige delen av Gardasjøen og feriebyen Limone. Byen har en praktfull beliggenhet, omkranset av høye fjell. Her venter avslappende dager. Vi skal på båttur på Italias største innsjø for å besøke flere av de vakre byene ....Les mer »

Klassiske Andalucía - rundreise

Granada – Sevilla – Córdoba  – Ronda – Mijas I Andalucía finner vi alt det vi forbinder med ”ekte spansk”: spor av tyrefekting, flamenco, vinmarker, strender med ”evig sol”, tapas og små pittoreske landsbyer. Regionen syder av liv, farger og romantikk. Det var også i Andalucía ....Les mer »

Elvebåtcruise - Donau

Opplev hovedstedene Wien, Budapest og Bratislava. Nytt i 2017 er at vi nå flyr til/fra elvecruiset. På vårt 5 døgns flotte Donaucruise med full pensjon har vi god tid til å nyte omgivelsene som ”flyter” sakte forbi. Blant vakre vinmarker og uberørt natur ligger barokke landsbyer og historiske borger, ....Les mer »

Porto & Dourodalen

Portvin, idylliske landskaper og små landsbyer. Nord-Portugal har mye å by på, uansett om du vil fylle ferien din med naturopplevelser, kultur, historie eller vin. Ved elvemunningen til elven Douro , ligger Portugals nest største by, Porto. Byen har ekte portugisisk sjarm og sjel. Den fargerike gamlebyen er UNESCO -listet, ....Les mer »

Uforglemmelige Finnmark

- med arktiske opplevelser, Nordkapp og samisk kultur!   Finnmark er vill og vakker! Her skifter naturen fra et steilt og barskt kystlandskap til rolige, milelange vidder.  Området appellerer til alle våre sanser!  Opplevelsesferien starter allerede i Kirkenes. Da får vi vite mer om både selve byen, gruvehistorien ....Les mer »

Nord-Irland & Irland

Sjarm, kultur og opplevelser venter. Irland og Nord-Irland imponerer med sitt vakre, uberørte landskap og dramatiske kystformasjoner. Turen går gjennom et variert og grønt landskap som virkelig lever opp til Irlands kallenavn "den grønne øya". I Nord-Irland får du oppleve både historiske Belfast ....Les mer »

Roma, Firenze & Venezia

Tre av Italias vakreste byer! Roma byr på iskrem og campari under parasoller på hyggelige piazzaer, historiske attraksjoner, spennende arkitektur, stil og mote. Her vandrer vi gjennom smale brosteinsgater med fascinerende severdigheter uansett hvor vi går. Byen har et mangfoldig byliv, og er et museum i seg selv. Firenze er renessansens ....Les mer »

Wien og Budapest

Bli med Peer Gynt Tours på rundreise  til to av Europas flotteste byer! Wien er byen for klassisk musikk, gode kaker og flotte severdigheter. Byen ligger vakkert til ved Donau og Wienerwald. Å besøke Wien er som å tre inn i et levende museum. Majestetiske og arkitektoniske mesterverk ligger side om side. Byens hjerte er ....Les mer »

Lofoten med fly

En eventyrlig øyverden I år kan du også bli med Peer Gynt Tours med fly til/fra ett av Norges vakreste reisemål, Lofoten.  Etter en fin flytur til Evenes, kjører vi via Lofotens fastlandsforbindelse Lofast til Svolvær – der et 4 døgns hotellopphold venter.  Herfra skal vi utforske eventyrriket ....Les mer »
Powered by Travelize