Rundreiser

Bli med på en av våre rundreiser til spennende land og reisemål. Våre opplevelsesreiser har alltid mange utflukter og sightseeinger inkludert, og vi bruker lokale guider som kjenner sitt nærområde godt til å formidle lokal kultur og historie. Som oftest har vi med våre egne reiseledere som sørger for at alt det praktiske på reisen forløper slik det skal, og at du som gjest kan nyte ferien. Noen ganger bytter vi hotell ofte, for å komme oss rundt i et større område. Andre ganger ligger vi lengre stille på et sted, og reiser på fine dagsutflukter for å se mer. Uansett skal vi kose oss på ferie og oppleve mye sammen!

Les mer om rundreiser på vår Inspirasjonsblogg

Uforglemmelige Finnmark

- med Nordkapp   Finnmark er vill og vakker! Her skifter naturen fra et steilt og barskt kystlandskap til rolige, milelange vidder. Som vanlig starter opplevelsesferien i Kirkenes , og her får vi vite mer om byens fargerike historie, gruvehistorien ved Bjørnevatn, og livet under den 2. verdenskrig. En tur til den russiske grensen ....Les mer »

Gardasjøen & Tyrol

Sol, kultur og alper. Bli med til Italias største innsjø samt naturskjønne Tyrol ! Ved Gardasjøen bor vi nær billedskjønne Sirmione , som ligger på en smal halvøy i den sørlige delen av Gardasjøen. Området rundt Gardasjøen er omringet av fjell, vingårder, sitrus- ....Les mer »

Engelske høydepunkter

Engelske Høydepunkter Vakre landskap og historie. Det britiske øyriket byr på historiske steder, idylliske landsbyer og maleriske natur-landskap – og uansett hvilken retning du drar i, er du aldri langt unna en pub. Vi bor i Cheltenham under hele oppholdet. I Cheltenham utfyller tradisjonell og moderne arkitektur hverandre, ....Les mer »

Roma, Firenze & Venezia

Tre av Italias vakreste byer! Roma byr på iskrem og Campari under parasoller på hyggelige piazzaer, historiske attraksjoner, spennende arkitektur, stil og mote. Her vandrer vi gjennom smale brosteins-gater med fascinerende severdigheter uansett hvor vi går. Byen har et mangfoldig byliv, og er et museum i seg selv. Firenze er renessansens ....Les mer »

Elvecruise - Donau

Opplev Wien, Budapest, Bratislava og vakre Wachaudalen        Som i 2019 flyr vi til og fra München. I løpet av vårt 5 døgns elvecruise med den 1. klasses elvebåten MS «Amethyst» har vi god tid til å nyte omgivelsene som ”flyter” sakte forbi. Blant vakre vinmarker ....Les mer »6 dagerPris fra kr. 13 650,-

Klassiske Hellas

Athen er en spennende storby med en historie som strekker seg mer enn 3000 år tilbake. Midt i byen ligger Akropolis, landets viktigste monument og selve symbolet for gresk kultur. Under oppholdet i Hellas vil vi også ta dere med på en rundreise til flere berømte arkeologiske utgravninger og museer på Peloponnes-halvøya. ....Les mer »

Spania & Portugal

Vi tar deg med på en rundreise i de sørlige delene av Spania og Portugal. Når vi kjører mot Costa de la Luz skjer det noe med landskapet - og «turistmaskineriet» går roligere. Tarifa er som en frisk pust i skjæringspunktet mellom Middelhavet og Atlanterhavet. Under vårt opphold i Spania besøker ....Les mer »

Elvecruise på Seinen

I år har vi gleden av å kunne tilby et «A-Rosa Premium all inclusive»-cruise på Seinen fra Paris til Normandie og tilbake. Daglig er det inkludert drikkevarer, frokost, lunsj, kakebuffet om ettermiddagen samt middag. Alle bor i utvendige lugarer. Skipet «A-ROSA Viva» har SPA-tilbud, boblebad, sauna, soldekk ....Les mer »

Skottland

Vakkert, egenartet og med en spennende historie å vise til! En opplevelsesreise til Skottland byr på unike opplevelser – og her ønskes vi velkommen av vidstrakte heder, skotskrutede klesplagg, sekkepipemusikk, historiske slott og mystiske innsjøer. Vårt tilholdssted i Skottland vil være den historiske byen ....Les mer »

Beograd og historiske Serbia

Velkommen til Serbia !  Serbia er uberørt og vakkert, og her elsker de god mat og har stor livsglede. Den gamle byen Beograd har overlevd det meste, og er en hyggelig og avslappet by. Den har mye uteliv, restauranter og tavernaer, grønne parker, borger, festninger og fine kirker. Serbia har grotter og raviner, ruiner etter romerne, ....Les mer »

Bergen og Hardanger

Bergenserne ønsker deg velkommen til sin vakre by mellom de 7 fjell. Vestlandets hovedstad har stolte tradisjoner innen sjøfart, handel og kultur – og helt fra Olav Kyrre i år 1070 ga Bergen bystatus, har byen vært åpen mot verden. Her vandrer vi i levende historie. Samtidig befinner vi oss i en moderne by, og ....Les mer »

Lofoten

En eventyrlig øyverden Også i år kan du bli med Peer Gynt Tours til ett av Norges vakreste reisemål, Lofoten.  Etter en fin flytur til Evenes, kjører vi via Lofotens fastlandsforbindelse Lofast til Svolvær – der et 4 døgns hotellopphold venter.  Herfra skal vi sammen med en lokal guide og ....Les mer »

Elvecruise - Holland & Belgia

  Elvecruise - Holland & Belgia Vår tradisjonelle tur til Holland går i år med elvebåten MS«BEETHOVEN» fra Amsterdam til pulserende Antwerpen i Belgia. Turen byr på så vel storbyer som store europeiske havner og historiske kanaler, og underveis passerer vi normalt fargerike tulipanmarker. La ....Les mer »6 dagerPris fra kr. 13 860,-

Lisboa - Portugal

Kultur & Sjarm Lisboa skiller seg ut fra andre europeiske byer. ”Hengende” på vestbredden av det europeiske kontinentet, har Lisboa sin særegenhet, historie og sjel. Herfra dro Vasco da Gama og andre sjøfarere en gang ut for å utforske verden. Lisboa er ganske kompakt, og vi kommer oss lett opp og ned med byens ....Les mer »
Powered by Travelize