Firmatur Gdansk

Gdansk i Polen har blitt preget av kjøpmenn fra hele Europa. Det gamle sentrum i Gdansk er et klassisk eksempel på en Hansaby, der man bl.a. kan se den enorme Maria-basilikaen, en av de største mursteinskirker i Europa. På Langkaia ligger både restauranter, puber og små ravsmykkebutikker tett i tett og i tillegg ser man den imponerende trekranen fra middelalderen. I dag er Gdansk en multikulturell, livlig og populær havneby som tilbyr et stort utvalg av puber, jazzklubber, restauranter og hoteller

Aktiviteter:

Utflukt til Westerplatte:
Skandinavisktalende guide tar dere med på en båttur til halvøya Westerplatte(varighet ca. 3 timer). Da Tyskland innledet felttoget i Polen den 1. september 1939, var Westerplatte det første stedet som ble angrepet. Den 2. verdenskrig ble m.a.o. startet her… Først etter 7 dager kapitulerte den polske garnisonen etter meget harde kamper. Ruinene av kasernene står der fremdeles, og vi får en omvisning i museet.

Ølsmaking:
Om ettermiddagen inviteres dere til en kort introduksjon av polsk ølproduksjon - og selvsagt smaking av de lokale drikkevarene.

Sightseeing i Gdansk:
Byvandring i gamlebyen i Gdansk med skandinavisktalende guide, varighet inntil 4 timer. Gdansk er en svært sjarmerende og byr på historiske bygninger og monumenter blandet med den gode atmosfæren til en havneby.

Vi nevner også:

- Malbork Castle
- Maria – basilikaen i Gdansk
- Gokart kjøring
- Paintball
- Båtutflukt
 
Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.
 
 

Hotell, restauranter, service og fly

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Fly direkte fra:
Gardermoen, Ålesund, Torp eller Stavanger

Powered by Travelize