Skip to main content

Firmatur Gdansk

Gdansk er stolt av sin fortid som hansaby - dens storhetstid nådde sitt høydepunkt på 1500-tallet. På denne tiden fungerte byen som en fri borgerrepublikk, og ble straks kjent som kjøpmennenes og emigrantenes yndlingssted. De kom fra hele Europa og satte sitt preg på byen. I dag er Gdansk en livlig og gjestfri storby med gode shoppingmuligheter, samt med mange trivelige restauranter og et spennende uteliv. Her er det mulig å fylle både dag og kveld med morsomme aktiviteter. Mulighetene er mange når man velger å legge firmaturen til trivelige Gdansk!

Aktiviteter:

Utflukt til Westerplatte:
En populær aktivitet i Gdansk er å dra på utflukt med et piratskip til halvøya Westerplatte. Da Tyskland innledet felttoget i Polen den 1. september 1939, var Westerplatte det første stedet som ble angrepet. Den 2. verdenskrig startet altså her. Snacks/matretter og drikke fås kjøpt om bord. Dette piratskipet kan også leies inn for større grupper, og da kan musikk samt bespisning om bord forhåndsbestilles.  

Ølsmaking:
Det er mulig med bryggeribesøk under oppholdet i Gdansk. Det gis først en introduksjon av polsk ølproduksjon, og deretter blir det mulig å smake på de lokale drikkevarene.

Sightseeing i Gdansk:
Byvandring i Gamlebyen i Gdansk med en lommekjent lokalguide er en anbefalt opplevelse. Da blir man også godt kjent i byen. Gdansk er en svært sjarmerende by, og byr på historiske bygninger og monumenter blandet med den gode atmosfæren til en historisk havneby. Byvandingen kan også kombineres med en lunsj om ønskelig.

Vi nevner også:
- Utflukt til den historiske borgen Malbork
- Gokart kjøring
- Paintball
- Teambuildingaktiviteter kan tilrettelegges

 
Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.
 
 
Hurtigsøk

Hotell, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Reisekalender
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
4/9Nord-VestlandetFra kr. 10 990,-
8/9Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
9/9Vandretur AmalfikystenFra kr. 19 990,-
9/9Seniorfavoritt - GeirangerFra kr. 9 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80