Skip to main content
www.poland.travel

Firmatur Warszawa

www.poland.travel
www.poland.travel
www.poland.travel

Hovedstaden i Polen, Warszawa var en gang i tiden et kulturelt sentrum i Europa. Warszawa var en vakker og sofistikert by inntil 2.verdenskrig, men 90 % av byen ble da bombet sønder og sammen. Umiddelbart etter krigens slutt tok innbyggerne fatt på gjenreisningen, og den gamle bydelen ble gjenoppført slik den så ut på 1700-tallet. Ellers er Warszawa i dag en moderne by, og et sentrum for både kultur, vitenskap og handelsvirksomhet.   Polens hovedstad er som en historiebok under åpen himmel,  med alt fra middelalderbydelen til samtidsmuseene. Byen har også et rikt utvalg av gode spisesteder og trivelige skjenkesteder. Warszawa er derfor et godt valg av reisemål for en både faglig og sosial firmatur.

Aktiviteter:

Middag og show Sabat Theater
Dette er et teater i Warszawa som er inspirert av cabarétene i Paris. Her kan dere nyte et severdig show sammen med en god middag. Etter middagen blir scenen omgjort til et dansegulv, slik at gjestene selv får testet dansefoten.

Bysightseeing med blant annet gamlebyen
I løpet av sightseeingen vil dere bl.a. besøke gamlebyen i Warszawa. Den ble etter 2. verdenskrig rekonstruert til slik den så ut før krigen, noe som førte til at den nå er på UNESCOs verdensarvliste.

Warzsawa city game
Dette er en fin måte å bli kjent med både det gamle og det nye Warszawa. Oppdag en ny måte å dra på sightseeing på! Under denne aktiviteten i Warszawa vil dere bli oppdelt i flere lag. Finn ulike UNESCO beskyttede severdigheter, bli kjent med Polens historie, utforsk lokale skikker og kultur med morsomme guider, alt mens du konkurrerer om premier og har det gøy. Og selvfølgelig er det premiering til slutt.

Ølsmakingstur – pub til pub
Prøv det beste polske håndverket, i form av både regionale og populære ølsorter under denne 2,5-timers ølsmakingsturen i Warszawa. Bli kjent med polske øl og lær om ølbryggingstradisjonene i Polen – og smak på hele 6 forskjellige øl. En autorisert guide er med dere på turen.

 Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk

Hotell, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Reisekalender
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80