Skip to main content

Firmatur Warszawa

Hovedstaden i Polen, Warszawa var en gang i tiden et kulturelt sentrum i Europa, og er en av de vakreste og mest sofistikerte byer inntil tyskeren bestemte seg for å krige. 90% av byen ble bombet, men ble bygget opp igjen rett etter krigen. I dag er byen, og spesielt gamlebyen, en fryd å rusle rundt i. Resten av byen er moderne, et sentrum for kultur, vitenskap og handelsvirksomhet. Og her får man mye for pengene!

Aktiviteter:

Middag og show Sabat Theater
Sabat Theateret er det eneste stedet i Polen som kombinerer et fantastisk Broadway-inspirert show med en elegant middag. Etter middagen blir scenen omgjort til et dansegulv, slik at gjestene selv får testet dansefoten.

Bysightseeing med blant annet gamlebyen
I løpet av sightseeingen vil vi blant annet besøke gamlebyen. Den er blitt rekonstruert slik den så ut før 2.verdenskrig, som har gjort at den nå er på UNESCOs verdensarvliste. Vi vil gå langs gaten som har både St.Johns Katedralen og Det kongelig slott. Vi går videre blant annet forbi Lazienki Palatial Park.

Warzsawa city game
Dette er en fin måte å bli kjent med både det gamle, men også det nye Warzsawa på. Byen ble bygd opp igjen omtrent helt lik etter 2. verdenskrig. Oppgaven blir derfor å finne ut hvor de gamle bygningene stod ved hjelp av gamle bilder og kart. Og selvfølgelig er det premiering til slutt.

Vi nevner også:

- Lazienki Palace og park
- Wilanow Palace og park
- Chopin monumentet
- Det kongelige slott

 Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk

Hotell, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Reisekalender
5/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
6/6Vandretur AlgarveFra kr. 13 990,-
12/6Vandretur AndorraFra kr. 15 590,-
13/6Stavanger og Haugalandet med GDFra kr. 15 990,-
14/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 11 990,-
14/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 15 990,-
5/7Elvebåtcruise - DonauFra kr. 18 990,-
17/7Dalarna og Siljansjøen med GDFra kr. 10 550,-
26/7FinnmarkFra kr. 17 490,-
16/8Vandretur WalesFra kr. 18 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80