Østerrike

Elvecruise - Donau

Opplev hovedstedene Wien, Budapest og Bratislava. Som i 2017 og 2018 flyr vi til og fra München på vårt flotte elvecruise på Donau. I løpet av vårt 5 døgns elvecruise med den 1. klasses elvebåten MS «Amethyst» har vi god tid til å nyte omgivelsene som ”flyter” sakte forbi. ....Les mer »6 dagerPris fra kr. 13 375,-

Wien

Musikk, kultur og et avslappet uteliv venter. Østerrikes hovedstad ligger vakkert til ved elven Donau, og byens hjerte er behagelig kompakt - med korte gangavstander. Når du kommer til Wien så trer du inn i et levende museum, - de majestetiske og arkitektoniske mesterverkene ligger som perler på en snor, og setter sitt preg ....Les mer »

Ski-VM i Seefeld 2019

Seefeld er en landsby i Tyrol i Østerrike og er et populært besøksmål både sommer og vinter. Stedet ligger ca. 20 km. vest for Innsbruck - og ca. 10 km. sør for den tyske grensen. Landsbyen ligger 1180 meter over havet og har 3000 innbyggere. Seefeld har flere ganger opp gjennom årene vært vertsby ....Les mer »

Sommer i Tyrol - en seniorfavoritt

Østerrike er kjent for sine høye fjell og dype daler, og nok en gang skal vi bo hele 7 døgn i tyrolerlandsbyen Kirchberg på et 4* hotell - som tilbyr både innendørs svømmebasseng og varierte SPA-tilbud. Utenfor hotellet finnes en hage med solstoler, og hver dag er frokostbuffet og middag inkludert. Kirchberg ....Les mer »8 dagerPris fra kr. 12 990,-

Gardasjøen & Tyrol

Sol, kultur og alper. Bli med til Italias største innsjø og naturskjønne Tyrol! Ved Gardasjøen bor vi ved billedskjønne Sirmione , som ligger på en smal halvøy i den sørlige delen av innsjøen. Byen har en imponerende middelalderborg og vakre historiske bygninger. Området rundt Gardasjøen ....Les mer »
Powered by Travelize