Østerrike

Elvecruise - Donau

Opplev Wien, Budapest, Bratislava og vakre Wachaudalen        Som i 2019 flyr vi til og fra München. I løpet av vårt 5 døgns elvecruise med den 1. klasses elvebåten MS «Amethyst» har vi god tid til å nyte omgivelsene som ”flyter” sakte forbi. Blant vakre vinmarker ....Les mer »6 dagerPris fra kr. 13 650,-

Ski-VM i Seefeld 2019

Seefeld er en landsby i Tyrol i Østerrike og er et populært besøksmål både sommer og vinter. Stedet ligger ca. 20 km. vest for Innsbruck - og ca. 10 km. sør for den tyske grensen. Landsbyen ligger 1180 meter over havet og har 3000 innbyggere. Seefeld har flere ganger opp gjennom årene vært vertsby ....Les mer »

Sommer i Tyrol - en seniorfavoritt

Østerrike er kjent for sine høye fjell og dype daler, og nok en gang skal vi bo hele syv døgn i tyrolerlandsbyen Kirchberg på 4* hotell - som tilbyr både innendørs svømmebasseng og varierte SPA-tilbud. Utenfor hotellet finnes en hage med solstoler, og hver dag er frokostbuffet og middag inkludert. ....Les mer »

Gardasjøen & Tyrol

Sol, kultur og alper. Bli med til Italias største innsjø samt naturskjønne Tyrol ! Ved Gardasjøen bor vi nær billedskjønne Sirmione , som ligger på en smal halvøy i den sørlige delen av Gardasjøen. Området rundt Gardasjøen er omringet av fjell, vingårder, sitrus- ....Les mer »
Powered by Travelize