Østerrike

Elvebåtcruise - Donau

Opplev hovedstedene Wien, Budapest og Bratislava. Nytt i 2017 er at vi nå flyr til/fra elvecruiset. På vårt 5 døgns flotte Donaucruise med full pensjon har vi god tid til å nyte omgivelsene som ”flyter” sakte forbi. Blant vakre vinmarker og uberørt natur ligger barokke landsbyer og historiske borger, ....Les mer »

Gardasjøen & Tyrol

Sol, kultur og alper. Bli først med på rundreise til den nordlige delen av Gardasjøen og feriebyen Limone. Byen har en praktfull beliggenhet, omkranset av høye fjell. Her venter avslappende dager. Vi skal på båttur på Italias største innsjø for å besøke flere av de vakre byene ....Les mer »

Nyttårstur til Wien

Nyttårstur til Wien Wien er Europas musikkhovedstad, og hvem drømmer ikke om å nyte nyttårskonserten i Musikverein og  Flaggermusen i Statsoperaen i Wien på Nyttårsaften? Bli med Operaturkomiteen  og Peer Gynt Tours på en nyttårstur med musikalske opplevelser av høy klasse! For ....Les mer »

Wien og Budapest

Bli med Peer Gynt Tours på rundreise  til to av Europas flotteste byer! Wien er byen for klassisk musikk, gode kaker og flotte severdigheter. Byen ligger vakkert til ved Donau og Wienerwald. Å besøke Wien er som å tre inn i et levende museum. Majestetiske og arkitektoniske mesterverk ligger side om side. Byens hjerte er ....Les mer »
Powered by Travelize