Østerrike

Elvecruise - Donau

Opplev hovedstedene Wien, Budapest og Bratislava. Som i 2017 og 2018 flyr vi til og fra München på vårt flotte elvecruise på Donau. I løpet av vårt 5 døgns elvecruise med den 1. klasses elvebåten MS «Amethyst» har vi god tid til å nyte omgivelsene som ”flyter” sakte forbi. ....Les mer »6 dagerPris fra kr. 13 375,-

Wien

Musikk, kultur og et avslappet uteliv venter. Østerrikes hovedstad ligger vakkert til ved elven Donau, og byens hjerte er behagelig kompakt - med korte gangavstander. Når du kommer til Wien så trer du inn i et levende museum, - de majestetiske og arkitektoniske mesterverkene ligger som perler på en snor, og setter sitt preg ....Les mer »

Ski-VM i Seefeld 2019

Seefeld er en landsby i Tyrol i Østerrike og er et populært besøksmål både sommer og vinter. Stedet ligger ca. 20 km. vest for Innsbruck - og ca. 10 km. sør for den tyske grensen. Landsbyen ligger 1180 meter over havet og har 3000 innbyggere. Seefeld har flere ganger opp gjennom årene vært vertsby ....Les mer »6 dagerPris fra kr. 15 490,-

Sommer i Tyrol - en seniorfavoritt

Østerrike er kjent for sine høye fjell og dype daler, og i år skal vi bo hele 7 døgn i tyroler-landsbyen Kirchberg på et 4* hotell - som tilbyr både innendørs svømmebasseng og varierte SPA-tilbud. Utenfor hotellet finnes en solrik hage med solstoler, og hver dag er frokostbuffet og 4-retters middag ....Les mer »

Gardasjøen & Tyrol

Sol, kultur og alper. Bli først med til den vakre Gardasjøen! Vi skal bo på hotell utenfor Desenzano på sydbredden av innsjøen. Hotellet ligger i et rolig område blant sitrus- og oliventrær som skaper en fortryllende hage blant fjelltoppene rundt. Vi skal nyte avslappende dager. Vi får også med ....Les mer »

Vandretur Tyrol

Tyrol er et kjent reisemål for mange nordmenn, og en av årets nye vandreturer går nettopp hit. Her skal vi bo hele 7 døgn i landsbyen Igls like ved olympiabyen Innsbruck. Med tusenvis av merkede vandreløyper i de tyrolske fjellene så er det mye å velge i, og vår lokale partner har plukket ut et variert ....Les mer »
Powered by Travelize