Seniorfavoritter

Våre nye seniorfavoritter tar utgangspunkt i at vi bor på samme hotell under hele turen, og at vi dermed skal ha god tid til å kose oss og nyte ferien. Inkludert i prisen er alltid noen flotte utflukter. Frokost er selvsagt inkludert, og det er også felles middager hver dag. Hotellene er valgt med hensyn til at vi skal bo lenge på ett sted, og de skal være hyggelige med et godt tilbud under oppholdet. På våre seniorfavoritt-turer er det alltid med en voksen, erfaren reiseleder. Reiseleder vil også arrangere frivillige sosiale aktiviteter hver dag under oppholdet. Her vil ingen føle seg alene!

Costa Brava - En seniorfavoritt

Bli med Peer Gynt Tours til Malgrat de Mar på den nordlige Costa Brava-kysten , ​​bare 60 km.  fra Barcelona. Her venter det flotte Aqua Hotel Silhouette & SPA som er et førsteklasses hotell kun for voksne gjester. I den store hagen har man tilgang til to fristende svømmebasseng, mange solstoler, og egen restaurant/bar. ....Les mer »

Sommer i Tyrol - en seniorfavoritt

Østerrike er kjent for sine høye fjell og dype daler, og nok en gang skal vi bo hele syv døgn i tyrolerlandsbyen Kirchberg på 4* hotell - som tilbyr både innendørs svømmebasseng og varierte SPA-tilbud. Utenfor hotellet finnes en hage med solstoler, og hver dag er frokostbuffet og middag inkludert. ....Les mer »

Portoroz - en seniorfavoritt

Bli med til Slovenia – et vakkert, lite land mellom Italia og Kroatia. Feriebyen Portoroz ligger flott til ved den slovenske Adriaterhavskysten, og her skal vi i syv døgn nyte ferien på et 5-stjerners hotell, der alle får hotellrom med balkong og havsutsikt. Det er både gode SPA-tilbud og bademuligheter på ....Les mer »

Rota i Spania - En seniorfavoritt

Spansk by på Costa de la Luz. Vakre og ukjente Rota er ikke nevnt på de store kartene og i de små guidebøkene, men slike "bagateller" hindrer ikke Rota i å være en by med lokal stolthet og sjarm. Byen ligger nord i Cádizbukta , på kyststripen Costa de la Luz mot Atlanterhavet. Kysten brer ....Les mer »

Montenegro - en seniorfavoritt

Bli med Peer Gynt Tours til Montenegro. Her skal vi som i fjor bo syv døgn i ro på et førsteklasses hotell i feriebyen Becici som ligger flott til ved Budvas Riviera. Her er det storslått natur, nasjonalparker og staselige fjell. Inkludert i oppholdet er en heldags utflukt med buss og lokal guide i spennende Montenegro og ....Les mer »

Toscana's riviera - en seniorfavoritt

NYHET! Bli med Peer Gynt Tours til Italia og Toscanas idylliske kystlinje. Her skal vi i syv døgn bo på et godt hotell i den populære feriebyen Lido di Camaiore. Under oppholdet skal vi både besøke en lokal vingård for å prøvesmake vin og nyte en god lunsj - samt få oppleve det skjeve tårnet ....Les mer »

Algarvekysten i Portugal - en seniorfavoritt

Kyststrekningen der Sør-Portugal møter Atlanterhavet er 160 kilometer lang. Albufeira er vår destinasjon, og her venter et 10 døgns opphold på et fint feriehotell som ligger i rolige omgivelser ca. 3 km fra Albufeira. Hotellet har også egen transport til strand for de som vil bade i sjøen. Albufeira er ....Les mer »
Powered by Travelize