Seniorfavoritter

Våre nye seniorfavoritter tar utgangspunkt i at vi bor på samme hotell under hele turen, og at vi dermed skal ha god tid til å kose oss og nyte ferien. Inkludert i prisen er alltid noen flotte utflukter. Frokost er selvsagt inkludert, og det er også felles middager hver dag. Hotellene er valgt med hensyn til at vi skal bo lenge på ett sted, og de skal være hyggelige med et godt tilbud under oppholdet. På våre seniorfavoritt-turer er det alltid med en voksen, erfaren reiseleder. Reiseleder vil også arrangere frivillige sosiale aktiviteter hver dag under oppholdet. Her vil ingen føle seg alene!

Rota i Spania - En seniorfavoritt

Spansk by på Costa de la Luz. Vakre og ukjente Rota er ikke nevnt på de store kartene og i de små guidebøkene, men slike "bagateller" hindrer ikke Rota i å være en landsby med lokal stolthet og sjarm. Landsbyen ligger nord i Cádizbukta, på kyststripen Costa de la Luz mot Atlanterhavet. Kysten ....Les mer »

Costa Brava - En seniorfavoritt

Trivelige feriedager i Calella - nær Barcelona. I år kan du bli med Peer Gynt Tours til den populære feriebyen Calella på Costa Brava -kysten. Her venter et hele 10 døgns opphold på et godt feriehotell – som har både utendørs og innendørs svømmebasseng, SPA-tilbud samt egen ....Les mer »11 dagerPris fra kr. 12 190,-

Dubrovnik - Kroatia. En seniorfavoritt

Opplev en av Kroatias vakreste ferieperler. Bli med Peer Gynt Tours til landet der vest møter øst, og nord møter sør. I idylliske Dubrovnik ved Adriaterhavskysten venter et 7 døgns ferieopphold på deg. Turismen langs Adriaterhavskysten var godt utviklet alt på 1960-og 70-tallet, før borgerkrigen ....Les mer »

Pafos - Kypros - En seniorfavoritt

Flott hotell på stranden, kultur og natur. Akkurat som kjærlighetsgudinnen Afrodite valgte seg Kypros , har vi også valgt oss øya! Med over 300 soldager i året er Kypros den perfekte øya å besøke utenfor den mest travle turistsesongen. Lille Pafos ligger på sørvestkysten av Kypros, og ....Les mer »

Rabac i Kroatia - En seniorfavoritt

-Idylliske Rabac På denne turen flyr vi direkte fra Oslo til Pula i Kroatia. Etter en kort busstur er vi framme på badestedet Rabac - som ligger idyllisk til i en bukt på østkysten av Istria-halvøya. Her byr vi på et hele 7 døgns opphold på 4-stjerners Hotel Mimosa , og alle våre rom har både ....Les mer »
Powered by Travelize