Seniorfavoritter

Våre nye seniorfavoritter tar utgangspunkt i at vi bor på samme hotell under hele turen, og at vi dermed skal ha god tid til å kose oss og nyte ferien. Inkludert i prisen er alltid noen flotte utflukter. Frokost er selvsagt inkludert, og det er også felles middager hver dag. Hotellene er valgt med hensyn til at vi skal bo lenge på ett sted, og de skal være hyggelige med et godt tilbud under oppholdet. På våre seniorfavoritt-turer er det alltid med en voksen, erfaren reiseleder. Reiseleder vil også arrangere frivillige sosiale aktiviteter hver dag under oppholdet. Her vil ingen føle seg alene!

Rota i Spania - En seniorfavoritt

Spansk by på Costa de la Luz. Vakre og ukjente Rota er ikke nevnt på de store kartene og i de små guidebøkene, men slike "bagateller" hindrer ikke Rota i å være en by med lokal stolthet og sjarm. Byen ligger nord i Cádizbukta , på kyststripen Costa de la Luz mot Atlanterhavet. Kysten brer ....Les mer »10 dagerPris fra kr. 11 500,-

Montenegro - en seniorfavoritt

NYHET! Bli med Peer Gynt Tours til Kroatias vakre naboland Montenegro. Her skal vi bo hele 7 døgn i ro på et 1. klasses hotell i feriebyen Becici, som ligger flott til ved den delen av Adriaterhavskysten som kalles for Budvas Riviera. I tillegg kan Montenegro også by på storslått natur, nasjonalparker og staselige fjell. ....Les mer »

Costa Brava - En seniorfavoritt

Costa Brava - Spania Bli med Peer Gynt Tours til Malgrat de Mar på den nordlige Costa Brava-kysten, ​​bare 60 km.  fra Barcelona. Her venter det flotte Aqua Hotel Silhouette & SPA – Adults Only som ligger ca. 300 meter fra både stranden og hovedpromenaden i byen. Dette 1. klasses hotellet er kun for voksne gjester ....Les mer »

Algarvekysten i Portugal - en seniorfavoritt

Kyststrekningen der Sør-Portugal møter Atlanterhavet er 160 kilometer lang. Albufeira er vår destinasjon, og her venter et 10 døgns opphold på et fint feriehotell som ligger i rolige omgivelser 3 km fra Albufeira. Hotellet har også egen transport som kan kjøre oss til stranda som ligger noen hundre meter ....Les mer »

Dubrovnik - Kroatia. En seniorfavoritt

Bli med Peer Gynt Tours til idylliske Dubrovnik ved den Kroatiske Adriaterhavskysten I Dubrovnik skal vi bo hele 7 døgn i ro på et førsteklasses historisk hotell, - som ligger flott til ved havnefronten i byen. Hotellet byr på en elegant restaurant, utendørs svømme-basseng og hageterrasse med palmer. Hver dag ....Les mer »

Sommer i Tyrol - en seniorfavoritt

Østerrike er kjent for sine høye fjell og dype daler, og i år skal vi bo hele 7 døgn i tyroler-landsbyen Kirchberg på et 4* hotell - som tilbyr både innendørs svømmebasseng og varierte SPA-tilbud. Utenfor hotellet finnes en solrik hage med solstoler, og hver dag er frokostbuffet og 4-retters middag ....Les mer »
Powered by Travelize