Skip to main content
Seniordans Kypros - Athena Beach Hotel - Pafos

Seniordans Kypros

Seniordans KyprosSeniordans Kypros. Foto: Stein Dieserud
Senirodans Kypros - Athena Beach Hotel - standardrom med havutsiktAthena Beach Hotel - standardrom med havutsikt
PafosPafos
Seniordans Kypros - PafosSeniordans Kypros - Pafos
PafosPafos

På Kypros opplever man Middelshavsidyll med over 300 soldager i året! Her kan du nyte turkisblått hav, lese en god bok i solstolen og kose deg med gresk-kypriotisk mat. Kysten med sine bratte klipper som stuper ned i havet er en stor kontrast til uberørte strender og bukter med gyllen sand, og innlandet er frodig med et fredfullt landsbyliv og små kirker. Vi bor i byen Pafos som opprinnelig var en liten fiskelandsby. I dag har byen mange hoteller, restauranter og butikker, samt en strand og en liten havn. Byen ligger på sørvestkysten av Kypros, ca. 1,5 timer med buss fra flyplassen i Larnaca.

Vi bor på fullservice hotellet Athena Beach Hotel (4*), som ligger rett ved Middelhavet og strandpromenaden. Vi spiser frokost og middag på hotellet hver dag.

Seniordans på avtalte dager, som ledes av det erfarne instruktørparet Magne og Borghild Sørøy.
Reiseleder er Solveig Englund.

Hurtigsøk

Athena Beach Hotel 4*

Athena Beach Hotel er et flott 4* hotell, som ligger sentralt til på strandpromenaden, vegg i vegg til nabohotellet som er i samme kjede. Som gjest kan du derfor benytte deg av fasilitetene som begge hotellene tilbyr. Beliggenheten er av de beste i området og de store hagene, terrassene og bassengene som omgir hotellet frister til bad og late dager. Utendørsbasseng er oppvarmet i perioden nov.-apr. På hotellene finnes flere restauranter og barer lett tilgjengelig med smakfulle retter. Personalet er blide og hyggelige med et høyt servicenivå. Seniordansen foregår i konferansesal på hotellet vi bor på eller på nabohotellet. Vi danser i gode saler med parkettgulv og aircondition. Gratis WIFI.

Alle rom har balkonger med utsikt mot hage eller innlandet. Havutsikt mot tillegg. Sentralvarme i perioden nov.-apr. Fasiliteter som vannkoker med kaffe og te, 1 vannflaske pr. gjest ved ankomst, kjøeskap/minibar, safe, gode senger av merket Simmons Luxury Beds. (alle senger kan skyves fra hverandre). TV med satelittkanaler/radio, strykebrett og strykejern, bad/wc med hårføner, make-up speil, 220 volts strømkontakt på badet, bruk av adapter til øvrige stikkontakter.

Elixir SPA på hotellet, tilbyr det fremste innen velvære og avslapping. Flere behandling/massasjerom, 2 badstuer, dampbad, treningsrom og innendørs basseng. (forbehold om varierende åpningstider/sesongvariasjoner gjennom året) Minigolf, tennis og petang kan spilles på områdets baner.

Beliggenhet; hotellet ligger ca 1,5 km fra sentrum/havområdet i Paphos. Det er fint å spasere hit langs strandpromenaden, som strekker seg flere kilometer i begge retninger. Strendene i nærområdet og på resten av øya er blant de reneste i Europa - merket Blue Flag.

Dagsprogram

  • 1. dag: Norge – Kypros

    Avreise med Norwegian fra Oslo Lufthavn Gardermoen direkte til Kypros. Oppmøte kl. 04.30. Avgang med DY 1890 kl. 06.30, ankomst Larnaca flyplass-Kypros kl. 12.05. Ved ankomst blir vi møtt av buss og guide som tar oss til vårt hotell, som ligger ca. 1,5 times kjøring fra flyplassen. Vel fremme på hotellet setter vi bagasjen inn på hotellet bagasjerom (innsjekk mulig fra kl. 15.00). Tid for individuell lunsj og til å gjøre seg kjent i området. Felles middag på hotellet om kvelden.

  • 2. - 7. dag: I Pafos

    Vi spiser frokost og middag på hotellet hver dag. Seniordans i konferansesal på hotellet vi bor på eller på nabohotellet, som ligger vegg i vegg. Dager, varighet økter og tider gis det nærmere info om. Forøvrig nyter vi hotellets fasiliteter og tid til avslapping og på egenhånd.

  • 8. dag: Kypros - Norge

    Avreisedag. Frokost på hotellet og utsjekk. Til avtalt tid har vi busstransport tilbake til flyplassen. Avreise med DY 1891 kl. 12.50, ankomst Oslo Lufthavn kl. 16.35. Videre hjemreise i egen regi.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
29.03.2022Oslo LufthavnSeniordans - Kypros m/Magne og Borghild SørøyMer enn 810 295,-BestillMer informasjon

Turfakta

Tillegg enkeltrom:     Kr. 1330,- p.p. 
Tillegg havutsikt:       Kr.  880,- p.p.     (på forespørsel og forbehold om ledig kapasitet)

Prisene er basert på en valutakurs € 1 = NOK 9,86 pr. oktober 2021. Vi tar forbehold om prisendring som skyldes økte skatter og avgifter, endringer på fly & tider ogvalutakursendringer.
Det tas også forbehold om bytte av danseleder ved sykdom/ulykke. 

Tilslutningsfly og flyplass-overnatting
Vi ser med glede at vi i økende grad får med oss gjester fra hele landet. Det betyr at noen reisende har behov for tilslutningsfly og flyplass-overnatting. Peer Gynt Tours er behjelpelige med info og reservasjon av tilslutningsfly og gunstig overnatting på Oslo Lufthavn. Ta kontakt med oss for å finne et opplegg som passer deg.

Vi anbefaler å bestille i god tid før avreise
På turer med rutefly er det viktig å bestille i god tid. Flyselskapene har regler som gjør at vi må bekrefte antall seter vi skal ha på flyet flere måneder før avreise. Alternativt risikerer du ikke ledig plass eller økt pris på turen fordi vi må betale med for flybilletten din.

Se her for flere seniordansturer!

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80