Skip to main content
Seniordans Kypros - Athena Beach Hotel - Pafos

Seniordans Kypros

Seniordans KyprosFoto: Stein Dieserud
Senirodans Kypros - Athena Beach Hotel - standardrom med havutsiktAthena Beach Hotel - standardrom med havutsikt
PafosPafos
Seniordans Kypros - PafosSeniordans Kypros - Pafos
PafosPafos

Med over 300 soldager i året er Kypros den perfekte øya å besøke utenfor den mest travle turistsesongen. Dagtemperaturene ligger på behagelige 22 grader i november og det er fortsatt god badetemperatur. Pafos ligger på sørvestkysten av Kypros, og har en rolig og behagelig atmosfære. Byen er rik på historie og kultur – og er utnevnt til en av Europas kulturbyer i 2017. Øya er frodig og vakker, og landskapet rundt Pafos har enda mer av det opprinnelige Kypros å by på. Her dominerer små fjellandsbyer, vingårder og gresk-kypriotiske kirker.

Vi bor på fullservice hotellet Athena Beach Hotel (4*), som ligger rett på strandpromenaden. Vi spiser frokost og middag på hotellet hver dag.

Seniordans på avtalte dager, som ledes av den erfarne instruktøen Borghild Sørøy. 
Magne Sørøy er vår reiseleder på turen.

Hurtigsøk

Athena Beach Hotel 4*

Athena Beach Hotel er et flott 4* hotell, som ligger sentralt til på strandpromenaden. Beliggenheten er av de beste i området og de store hagene, terrassene og bassengene som omgir hotellet frister til bad og late dager. Utendørsbasseng er oppvarmet i perioden nov.-apr. På hotellene finnes flere restauranter og barer lett tilgjengelig med smakfulle retter. Personalet er blide og hyggelige med et høyt servicenivå. Seniordansen foregår i konferansesal på hotellet vi bor på eller på nabohotellet (Athena Royal Beach Hotel). Vi danser i gode saler med parkettgulv og aircondition. Gratis WIFI.

Alle rom har balkonger med utsikt mot hage eller innlandet. Havutsikt mot tillegg. Sentralvarme i perioden nov.-apr. Fasiliteter som vannkoker med kaffe og te, en vannflaske pr. gjest ved ankomst, kjøeskap/minibar. Alle senger kan skyves fra hverandre. TV med satelittkanaler/radio, strykebrett og strykejern, bad/wc med hårføner, make-up speil, 220 volts strømkontakt på badet, bruk av adapter til øvrige stikkontakter.

Elixir SPA på hotellet, tilbyr det fremste innen velvære og avslapping. Flere behandling/massasjerom, 2 badstuer, dampbad, treningsrom og innendørs basseng. (forbehold om varierende åpningstider/sesongvariasjoner gjennom året) Minigolf, tennis og petang kan spilles på områdets baner.

Beliggenhet; hotellet ligger ca 1,5 km fra sentrum/havområdet i Paphos. Det er fint å spasere hit langs strandpromenaden, som strekker seg flere kilometer i begge retninger. Strendene i nærområdet og på resten av øya er blant de reneste i Europa - merket Blue Flag.

Dagsprogram

 • 1. dag: Norge – Kypros

  Oppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen for flyreise til Kypros. Fly fra Oslo kl. 13.45, med ankomst Larnaca, Kypros kl. 19.15. Vel fremme blir vi møtt av buss og guide som tar oss til vårt hotell, som ligger ca. 1,5 times kjøring fra flyplassen. Vel fremme på hotellet blir all bagasje bragt direkte til tildelt rom, mens vi inntar en sen kveldsbuffet i restauranten, som kanskje nytes med et lite glass lokal vin til?

 • 2. - 14. dag: I Pafos

  Vi spiser frokost og middag på hotellet hver dag. Seniordans i konferansesal på hotellet vi bor på eller på nabohotellet, som ligger vegg i vegg. Dager, varighet økter og tider gis det nærmere info om. Forøvrig nyter vi hotellets fasiliteter og tid til avslapping og på egenhånd.

 • 15. dag: Kypros - Norge

  Avreisedag. Frokost på hotellet og dagen til egen disposisjon. Utsjekk av rom normalt innen kl. 12.00.
  Til avtalt tid har vi busstransport tilbake til flyplassen for flyreise hjem til Norge. Avreise med DY1891 kl. 20.00 med ankomst Oslo lufthavn kl. 23.45. Videre hjemreise i egen regi.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
18.11.2023Oslo LufthavnSeniordans - Kypros m/Magne og Borghild SørøyMer enn 819 900,-BestillMer informasjon

Turfakta

Påmelding innen 5. august anbefales!

Tillegg enkeltrom:     Kr. 2.900,- p.p. 
Tillegg havutsikt:       Kr. 1.900,- p.p.     (på forespørsel og forbehold om ledig kapasitet)

Prisene er basert på en valutakurs € 1 = NOK 11,1 pr. primo mars 2023.
Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud. Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll. Vi tar også forbehold om bytte av danseleder/reiseleder ved sykdom/ulykke.

Tilslutningsfly og flyplass-overnatting
Vi ser med glede at vi i økende grad får med oss gjester fra hele landet. Det betyr at noen reisende har behov for tilslutningsfly og flyplass-overnatting. Peer Gynt Tours er behjelpelige med info og reservasjon av tilslutningsfly og gunstig overnatting på Oslo Lufthavn. Ta kontakt med oss for å finne et opplegg som passer deg.

Vi anbefaler å bestille i god tid før avreise
På turer med rutefly er det viktig å bestille i god tid. Flyselskapene har regler som gjør at vi må bekrefte antall seter vi skal ha på flyet flere måneder før avreise. Alternativt risikerer du ikke ledig plass eller økt pris på turen fordi vi må betale med for flybilletten din.

Se her for flere seniordansturer!

Reisekalender
5/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
6/6Vandretur AlgarveFra kr. 13 990,-
12/6Vandretur AndorraFra kr. 15 590,-
13/6Stavanger og Haugalandet med GDFra kr. 15 990,-
14/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 11 990,-
14/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 15 990,-
5/7Elvebåtcruise - DonauFra kr. 18 990,-
17/7Dalarna og Siljansjøen med GDFra kr. 10 550,-
26/7FinnmarkFra kr. 17 490,-
16/8Vandretur WalesFra kr. 18 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80