Tyskland

Praha & Berlin

Opplev 2 spennende europeiske hovedsteder! Tsjekkias hovedstad Praha er fortsatt en av de mest populære byene å besøke i Europa. I århundrer har både turister, kunstnere og tsjekkerne selv lovpriset denne vakre byen – som faktisk har røtter helt tilbake til år 900! Her finner man praktfulle gamle hus, ....Les mer »

Elvebåtcruise - Donau

Opplev hovedstedene Wien, Budapest og Bratislava. Som i 2017 flyr vi til/fra München på vårt flotte elvecruise på Donau. I løpet av vårt 5 døgns elvecruise med den 1. klasses elvebåten MS «Amethyst» har vi god tid til å nyte omgivelsene som ”flyter” sakte forbi. Blant vakre ....Les mer »6 dagerPris fra kr. 12 445,-

Busstur til Bayern

Opplev Ørneredet Bli med Peer Gynt Tours til Tysklands største delstat - med sin beliggenhet i Europas hjerte byr Bayern på alt fra fruktbare daler til snøkledde alpetopper. Med sin levende folklore og mange vakre byer, er det ikke rart at Bayern er en populær ferieregion. Her skal vi bo hele 5 døgn i ro i den ....Les mer »

WC Skiskyting - Ruhpolding

6 dagers tur, 11. - 16. januar 2017. Ruhpolding ligger sørøst i Bayern i Tyskland. I 1972 søkte byen Ruhpolding om å få lage toppidrettssenter for skiskyting, og det bayerske og tyske skiforbundet innvilget søknaden året etter. Byggingen startet i 1977, og siden 1979 har både en rekke VM i skiskyting ....Les mer »

Julemarked i Hamburg & Lübeck

Opplev eventyrlig julestemning i to trivelige hansabyer. I 2016 blir det mulig å oppleve julemarkedene i 2 byer! Hovedmålet er hansabyen Hamburg - og her avvikles et av Tysklands største julemarkeder. Det skjer i handlegaten Mönckebergstrasse og på Rådhusplassen. "Duften av jul" merkes over store deler ....Les mer »
Powered by Travelize