Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Vingården Casa Boquera i Spania

Hva med velge en annerledes firmatur til Spania – hvor dere både kan få oppleve livet på vingård samt å få nyte god mat og drikke? Casa Boquera er en liten norsk, familiedrevet vingård i Yecla i Spania – med Katherine og Harald Schalde som vertskap. Det er jo ikke å forakte å kunne starte dagen med en spansk Cava-frokost og nypresset appelsinjuice? Vingården ligger midt i egne vinmarker, og sikrer korte avstander fra vintreet til produksjonslinjen. Vingårdens hovedmål er å fremme kvalitet foran kvantitet og dette er med på å skape grunnlaget for kvalitetsviner, som allerede har vunnet sin første gullmedalje.

Aktiviteter:

Utleie av sykler og ATV
Deltakerne kan leie sykler og ATV for å utforske den nærliggende naturen.

Utleie av møterom
Mot et tillegg i prisen kan dere leie møterommet på hotellet.

Villsvinjakt
Vingården er behjelpelig med forberede det nødvendige for en villsvinjakt.

Vi nevner også:

-Vinsmaking - omvisning på vingården/lære mer om vin
-Språkkurs - hva med et lite grunnkurs i det aller nødvendigste av hverdags-spansk?
-Besøke lokalt ølbryggeri
-SPA-besøk
-Matlagingskurs - bli med kjøkkensjefen og tilbered kveldens middag

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til passende aktiviteter for deg og dine medreisende.
Den gunstigste prisen får man i perioden 1. november - 30. april.
 
Hurtigsøk

Hotell, restauranter og service

Hotellet:
Vingården driver også sitt eget hotell, med i alt 11 moderne hotellrom i 3 kategorier. Flere av rommene har også private terrasser. Vingården/hotellet er omgitt av en privat hage med svømmebasseng. 

Restauranter:
Vingården byr på 2 restauranter drevet av Michelin-kokken Fran Martinez. Menyene er sammensatt av ingredienser knyttet til både nærområdet og sesongen. Restaurantene har hjemmekoselig og avslappet atmosfære. Full pensjon er inkludert under oppholdet. Mot tillegg fås gourmetmiddag som også inkluderer vinpakke med fritt forbruk av vin til maten.

Service:
Vi tilbyr transfer til og fra flyplassen og norsk vertskap på vingården. Vertskapet vil tilrettelegge oppholdet ned til den minste detalj - tilpasset ønskene fra de enkelte grupper som ønsker å reise hit.

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80