Skip to main content

Firmatur Edinburgh

Edinburgh, den skotske hovedstaden er en enestående by. Den har mange åpne plasser,museer, vakre bygninger og elegante gater, alt sammen badet i det gjennomtrengende,klare Lothian-lyset. De dunkle gårdsplassene, brosteinsgatene og bratte trappene i den middelalderske Old Town danner kontrast til de elegante torgene, rotundene og halvsirkelformede gatene i den georgianske New Town.

Aktiviteter:

Sightseeing i Edinburgh
En interessant rundtur i byen med lokalguide. Byen går for å være en av Storbritannias vakreste byer, takket være det kuperte terrenget og beliggenheten ved Forth-fjorden. I løpet av turen besøker dere flere kjente attraksjoner som Edinburgh Castle, The Palace of Holyroodhouse og Dronningens offisielle residens i Skottland.

Utflukt til Glenkinchie Distillery
Ligger rett utenfor Edinburgh. Her lager de en av de mest berømte whiskyene i verden. Dere få lære mer om den hundreår gamle prosessen som gir oss ”livets vann” og får selvfølgelig smake på den tradisjonelle skotske whiskyen. Ca 35 min fra Edinburgh.

Dalhousie Castle
Vi blir møtt av en «piper» som blåser oss inn til en av suitene i slottet for aperitif. Middag i egen suite med topp mat og service. Ca 25 minutter fra Edinburgh.

Ghostly Underground
Den sanne historien til Blair Street Underground Vaults er skremmende. Dyktigheten ligger i historiefortellingen: hvelvene var vitne til gjerningene til mordere og torturister. Med scenen satt, vil du stige ned i dypet av byen - og lytte i gru til dens mørke og uhyggelige side. Du vil bli grepet av historien som ligger under Edinburghs gater.

Vi nevner også:
Pubmiddag med musikk
Holyrood Whiskey Distillery i Edinburgh
Middag med folkloreshow

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk

Hotell, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Reisekalender
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80