Firmatur Edinburgh

Edinburgh, hovedstaden i Skottland er en enestående by. Den har mange åpne plasser, museer, vakre bygninger og elegante gater, alt sammen badet i det gjennomtrengende, klare Lothian-lyset. De dunkle gårdsplassene, brosteinsgatene og bratte trappene i den middelalderske Old Town danner kontrast til de elegante torgene, rotundene og halvsirkelformede gatene i den georgianske New Town.

Aktiviteter:

Sightseeing i Edinburgh
En interessant rundtur i byen med lokalguide. Byen går for å være en av Storbritannias vakreste byer, takket være det kuperte terrenget og beliggenheten ved Forth-fjorden. I løpet av turen besøker dere flere kjente attraksjoner som Edinburgh Castle, The Palace of Holyroodhouse og Dronningens offisielle residens i Skottland.

Utflukt til Glenkinchie Distillery
Ligger rett utenfor Edinburgh. Her lager de en av de mest berømte whiskyene i verden. Dere få lære mer om den hundreår gamle prosessen som gir oss ”livets vann” og får selvfølgelig smake på den tradisjonelle skotske whiskyen.

Vi nevner også:

- Omvsning Edinburgh Castle
- Tur opp i the Highlands
- Slottsbesøk utenfor Edinburgh
- Spøkelsestur etter mørkets frembrudd

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hotell, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Powered by Travelize