Skip to main content

Firmatur Geneve

Genève er en by som ikke må undervurderes! Med sin beliggenhet ved Genève-sjøen og med Mont-Blanc som kulisse, ligger byen vakkert til helt på grensen til Frankrike i den sørvestre delen av Sveits. Byen er omringet av idylliske og landelige grøntområder med vinmarker, små vinprodusenter og vingårder. Og det vakre sentrumsområdet byr på en rekke hoteller av forskjellig standard, særegne museer, flott arkitektur, utendørsmarkeder, restauranter i verdensklasse og utmerkede shoppingmuligheter! Her oser det av kvalitet og en internasjonal atmosfære samtidig som byen har roen og sjarmen til en liten by. Genève er en svært internasjonalt orientert by. Flere enn 200 internasjonale organisasjoner har sete i byen, blant annet det internasjonale Røde Kors, Verdens helseorganisasjon (WHO), Kirkens Verdensråd og FN. Byen er videre et kultursenter for det fransktalende Sveits. Industrien har særlig vekt på produksjon av klokker, bl.a. Rolex. Dette til sammen gjør Genève til en av Europas mest spennende byer!

 

Aktiviteter

Sykkeltur med vinsmaking og lunsj på vingård
Med elsykler tar vi oss gjennom vinmarker og idylliske omgivelser til Domaine de Chãteayuvieux som har en flott utsikt. Her spiser vi lunsj i restauranten som har 2 Michelin-stjerner. Underveis stopper vi for vinsmaking hos en lokal vinprodusent.

Kokkekurs for å lære å lage sveitsisk ostefondue
Vi tar på oss kokkehatter og lærer å lage «ekte» ostefondue. Dette er en morsom aktivitet og gjøre sammen, og ikke minst smakfull!

Sightseeing i gamlebyen
Sightseeing i den sjarmerende gamlebyen med kronglete gater, den vakre St. Peter´s katedralen, historiske monumenter, koselige uterestauranter og hvor Røde Kors ble stiftet og har sitt hovedkvarter.

Courage med sjokoladesmaking
Den fransk-italiensk inspirerte bydelen Carouge ligger en kort tur med trikk eller sykkeltaxi fra Genèves sentrum. Courage er som et «mini-Italia» med fransk-italiensk arkitektur, bortgjemte hager, utendørsmarkeder, lokale kunstnere og gallerier, lokale sjokoladeprodusenter, slaktere, småbutikker, koselige restauranter, hattemakere og designere.

Lag din egen klokke
Vi drar til Initium Watchmaking Workshop for å oppdage hemmelighetene til sveitsisk mekanisk urmakeri på en morsom og original måte, og for å lære om forfedres ferdigheter som gjennom århundrer har gjort Sveits kjent for sitt urmakeri. Som gruppeaktivitet har dere også mulighet til å bygge hver sin helt særegne klokke.   

Vi nevner også:

Av andre aktiviteter kan man også gå på ett av de mange særegne museene, gjøre en byvandring med guide med tema alle de internasjonale organisasjonene som har kontor i Genève, ta en dagstur til Mont Saleve og kabelbanen opp på fjellet, besøke CERN - Den europeiske organisasjon for kjernefysisk forskning hvor ”Worldwideweb” ble oppfunnet, ulike båtutflukter til en av de andre stedene som ligger langs Genèvesjøen.

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

 

Hurtigsøk

Hoteller, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Transport:
Det er gratis buss fra flyplassen til jernbanestasjonen som tar 7 minutter. Mange hoteller ligger i gangavstand til jernbanestasjonen.

Alle som bor på hotell i Genève får et Geneva Transport Card som gir besøkende tilgang til å reise gratis med all offentlig transport i byen (også båt), og man kan besøke 48 turistattraksjoner i byen med dette kortet uten å betale noe. Dette får reisebudsjettet til å vare lenger!

Generelt:
Sveits betraktes ofte som et dyrt reisemål, men hotellene har rimeligere priser i helgene enn i midtuke, og er ikke noe dyrere enn mange andre pulserende storbyer i Europa!

Reisekalender
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80