Yogatur til Kroatia

Velkommen til en unik yogatur til vakre Kroatia, med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Bli med til den vakre Pelješac-halvøya i Kroatia og opplev fordypning, ro og ny inspirasjon i varme, energigivende omgivelser. Denne turen passer for alle! Yogatimene er inkludert i turprisen! Yogaundervisningen ledes av yogainstruktør Mette Solberg. Mette er en erfaren yogalærer innen flere yogaformer. Hovedtyngden har hun innen Virya Yoga og terapeutisk yoga. Hun er også utdannet samtaleterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole med videreutdannelse innen traumeterapi.

 

Pris fra kr.:
8 350,-
Dager:8
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo–Dubrovnik t/r, transfers med buss iflg. turbeskrivelse, 7 overnattinger i dobbeltrom på hotell i Peljesac, 7 frokoster og 7 middager, sightseeing i Ston med lokal guide og lunsj, sightseeing i Korcula med lokal guide og lunsj, yogainstruktør og daglige yoga øvelser (morgen og kveld) på hotellet.
TransportType:Norwegian
Bestill reise

Dagsprogram

1. dag        Gardermoen – Dubrovnik -Ston - Orebic
Fly fra Oslo Lufthavn til Dubrovnik. Møte med guide og transfer til Aminess Grand Azur Hotel (4*).  Vi skal stoppe på veien og besøke Ston muren som ligger nord for Dubrovnik. Den syv kilometer lange muren ble i sin tid kjent som Europas svar på Den kinesiske mur. I dag er muren drøye fem kilometer lang og knytter de to småbyene Ston og Mali Ston sammen. Området er også kjent for sine østers, sjømat og vin. Vi får en liten omvisning med lokalguide i Ston og spiser lunsj på en av byens restauranter. Innsjekk og middag. Noen strekkøvelser før middag. Hotellet ligger idyllisk ved Adriaterhavskysten, og her blir det en kombinasjon av yoga, flotte naturopplevelser, avslapping og god mat.   

2.dag   Avslappende dag på hotellet
Vi starter dagene med yoga i hotellets hage /inne på hotellet (værforbehold) før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon. Kanskje frister en svømmetur i hotellets basseng eller bare å nyte ferien. Lunsj på egen regning. Yoga før middag i hotellets hage eller inne på hotellet. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Felles middag på hotellet.

3.dag   Båttur (ikke inkl.)
Yoga før frokost. I dag er det mulig å bli med på utflukt med båt. Turen starter med et avslappende cruise gjennom Pelješac kanalen og vi stopper ved en av øyene. Mens vi bader og slapper av, vil mannskapet lage et deilig fiskemåltid. Mat og vin er inkludert. Ettermiddagen til egen disposisjon for avslapping og yoga på hotellet. Felles middag.

4.dag         Utflukt til Korčula.
Yoga før frokost. I dag skal vi besøke Korčula by som ligger på en øy rett utenfor Orebic. Vi spaserer til havna, tar ferge til Korčula og møter en lokalguide som tar oss med til fots rundt i Gamlebyen. Vi får høre om byens dagligliv  og historie. Deretter spiser vi lunsj på en av de lokale restaurantene og får også litt tid til å rusle rundt, før vi tar fergen tilbake til Orebic. Yoga inne på hotellet eller i hotellets hage før middag.

5.- 7.dag    Avslappende dager på hotellet
Yoga i hotellets hage/inne på hotellet før frokost. Resten av formiddagen til avslapping eller egne utflukter. Lunsj på egen regning.  Mulighet for individuell yogaterapi med Mette. Yoga før siste middagen på hotellet.

8. dag        Orebic – Dubrovnik - Gardermoen
Frokost før tidlig transfer til flyplassen, og retur med formiddagsfly til Oslo Lufthavn.

Kart

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
18/4 Oslo Lufthavn Kroatia - Yogatur Mer enn 8 8 350,- BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg for enkeltrom:        Kr. 1.200 ,-
Rom på sjøsiden:                   Kr. 550,-   
Tillegg båttur:                         Kr. 450,-                               

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for flere yogaturer!

Powered by Travelize