Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Yogatur til Kroatia

Velkommen til en unik yogatur til vakre Kroatia, med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Bli med til den vakre Pelješac-halvøya i Kroatia og opplev fordypning, ro og ny inspirasjon i varme, energigivende omgivelser. Denne turen passer for alle! Yogatimene er inkludert i turprisen!

I september 2020 ledes yogatimene av Julia Belova som er sertifisert Hatha Yoga instruktør og yoga lærer siden 2013. Da blir det praktisert ulike retninger av Yoga, Quigong og Pranayama, samt Vipassana meditasjon.
Yogaundervisningen i 2021 ledes av instruktør Mette Solberg. Mette er en erfaren yogalærer innen flere yogaformer. Hovedtyngden har hun innen Virya Yoga og terapeutisk yoga. Hun er også utdannet samtaleterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole med videreutdannelse innen traumeterapi.

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Dubrovnik -Ston - Orebic

  Fly fra Oslo Lufthavn til Dubrovnik. Møte med guide og transfer til Aminess Grand Azur Hotel (4*). Vi skal stoppe på veien og besøke Ston muren som ligger nord for Dubrovnik. Den syv kilometer lange muren ble i sin tid kjent som Europas svar på Den kinesiske mur. I dag er muren drøye fem kilometer lang og knytter de to småbyene Ston og Mali Ston sammen. Området er også kjent for sine østers, sjømat og vin. Vi får en liten omvisning med lokalguide i Ston, og spiser lunsj på en av byens restauranter. Innsjekk og middag. Strekkøvelser før middag på hotellet. Hotellet ligger idyllisk ved Adriaterhavskysten, og her blir det en kombinasjon av yoga, flotte naturopplevelser, avslapping og god mat.

 • 2. dag: Avslappende dag på hotellet

  Vi starter dagene med yoga i hotellets hage /inne på hotellet (værforbehold) før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon. Kanskje frister en svømmetur i hotellets basseng eller bare å nyte ferien. Lunsj på egen regning. Yoga før middag i hotellets hage eller inne på hotellet. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Felles middag på hotellet.

 • 3. dag: Båttur (mot tillegg)

  Yoga før frokost. I dag er det mulig å bli med på utflukt med båt. Turen starter med et avslappende cruise gjennom Pelješac kanalen og vi stopper ved en av øyene. Mens vi bader og slapper av, vil mannskapet lage et deilig fiskemåltid. Mat og vin er inkludert. Ettermiddagen til egen disposisjon for avslapping og yoga på hotellet. Felles middag.

 • 4. dag: Utflukt til Korčula.

  Yoga før frokost. I dag skal vi besøke Korčula by som ligger på en øy rett utenfor Orebic. Vi spaserer til havna, tar ferge til Korčula og møter en lokalguide som tar oss med til fots rundt i Gamlebyen. Vi får høre om byens dagligliv og historie. Deretter spiser vi lunsj på en av de lokale restaurantene og får også litt tid til å rusle rundt, før vi tar fergen tilbake til Orebic. Yoga inne på hotellet eller i hotellets hage før middag.

 • 5.-7. dag: Avslappende dager på hotellet

  Yoga i hotellets hage/inne på hotellet før frokost. Resten av formiddagen til avslapping eller egne utflukter. Lunsj på egen regning. Mulighet for individuell yogaterapi med instruktør. Yoga før siste middagen på hotellet.

 • 8. dag: Orebic – Dubrovnik - Oslo

  Frokost før tidlig transfer til flyplassen, og retur med formiddagsfly til Oslo Lufthavn.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
2021-04-17Oslo LufthavnKroatia - YogaturMer enn 89 790,-BestillMer informasjon
2021-09-11Oslo LufthavnKroatia - YogaturMer enn 811 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg for enkeltrom:        Kr. 1.270 ,-
Rom på sjøsiden:                 Kr.     650,-   
Tillegg båttur:                       Kr.    500,-          

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.                     

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for flere yogaturer!

Reisekalender
1/3Nordlysjakt og samisk kultur i AltaFra kr. 10 990,-
5/3Sundvolden Hotel - YogaturFra kr. 5 790,-
30/3Vandretur Catalonia - Costa BravaFra kr. 13 990,-
7/4Vandring og vin i PortugalFra kr. 15 990,-
9/4Elvebåtcruise i Belgia og HollandFra kr. 15 275,-
17/4Kroatia - YogaturFra kr. 9 790,-
20/4Vandretur JordanFra kr. 20 990,-
23/4Svalbard - eksotisk, vilt og vakkert Fra kr. 11 990,-
24/4Vandretur KyprosFra kr. 12 990,-
24/4Slovenia - YogaturFra kr. 14 590,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80