Skip to main content
Cavtat

Yogatur til Kroatia

CavtatCavtat
CavtatCavtat
DubrovnikDubrovnik
DubrovnikDubrovnik
DubrovnikDubrovnik
Hotel EpidaurusHotel Epidaurus
Hotel EpidaurusHotel Epidaurus
Hotel EpidaurusHotel Epidaurus
Hotel EpidaurusHotel Epidaurus
Hotel EpidaurusHotel Epidaurus
Hotel EpidaurusHotel Epidaurus
Hotel EpidaurusHotel Epidaurus

Velkommen med på yogatur til vakre Kroatia! Vi drar til den lille, koselige kystbyen Cavtat i nærheten av Dubrovnik for å hente ny inspirasjon i varme, energigivende omgivelser. Her bor vi på hotell ved stranden. Yogatimene har fokus på tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon.

Gruppetimene med yoga er inkludert i turprisen!

Maria Andersen er en erfaren kursholder i yin- og mediyoga. Dette er terapeutiske yogaformer som fokuserer på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som kan brukes i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. Maria Andersen er også akupressør, stress-, massasje- og bindevevsterapeut.

Bli bedre kjent med Maria ved å klikke her! På lenken kan du også ta kontakt og få en prøvetime før du bestiller tur! 

 

 

 

 

 

Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Dubrovnik - Cavtat

  Fly fra Oslo Lufthavn til Dubrovnik. Transfer til Hotel Epidaurus (3*) i Cavtat - en stemningsfull, liten kystby som ligger rett sør for Dubrovnik. Rommene har begrenset havutsikt (sea side view) og balkong. Tillegg i pris for full havutsikt. Innsjekk og middag.

  CavtatCavtat
 • 2. dag: Avslappende dag på hotellet/i Cavtat

  Vi starter dagen med ute- eller inne før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon. Hotellet har utendørsbasseng, privat strand med parasoller og bar, lobbybar og restaurant. Cavtat ligger på en halvøy med frodig pinjeskog, kupert landskap og badebukter på Dalmatia-kysten. Byens koselige gamleby har smale smug, sjarmerende gamle hus og en havn med fiskebåter, seilbåter og yachter. Havnen er hjertet i Cavtat, og rundt havnen ligger små butikker, restauranter, barer og kafeer. Lunsj på egen regning. Yoga på hotellet før middag.

 • 3. dag: Utflukt til Dubrovnik

  Yoga før frokost. I dag skal vi besøke gamlebyen i Dubrovnik - som både er på UNESCOs verdensarvliste og er kjent for sine scener i Game of Thrones og Star Wars. Byen er en historisk perle med en flott ringmur. Den marmorbelagte gågaten, Stradun, strekker seg mellom byportene Pile og Ploce, og er middelalderbyens hovedpulsåre. Her finner vi innbydende kaféer, klokketårn, klostre og andre historiske severdigheter. Vi kan rusle på den brede ringmuren for å få en fantastisk utsikt mot de trange gatene og havet. Enda bedre utsikt får vi hvis vi tar taubanen opp til fjellet Srd. Lunsj på egen regning. Yoga før middag på hotellet.

  DubrovnikDubrovnik
 • 4. dag: Avslappende dag på hotellet/i Cavtat

  Yoga før frokost. Resten av formiddagen til avslapping eller egne utflukter. Lunsj på egen regning. Mulighet for individuell yogaterapi med instruktør. Yoga før middag på hotellet.

  Hotel EpidaurusHotel Epidaurus
 • 5. dag: Båttur (mot tillegg)

  Yoga før frokost. I dag er det mulig å bli med på heldagsutflukt med båt til de tre øyene Koločep, Lopud og Šipun. Turen starter med et avslappende cruise, og vi stopper for å bade og kose oss. Vi vil også få servert et deilig måltid (fisk/kylling/vegetar) som nytes med et glass vin. Yoga på hotellet før middag.

 • 6.-7. dag: Avslappende dager på hotellet/i Cavtat

  Yoga før frokost. Resten av formiddagen til avslapping eller egne utflukter. Lunsj på egen regning. Mulighet for individuell yogaterapi med instruktør. Yoga før vi nyter en siste middag på hotellet.

  Hotel EpidaurusHotel Epidaurus
 • 8. dag: Cavtat – Dubrovnik - Oslo

  Yoga før frokost. Dagen fri. Lunsj på egen regning. Strekkøvelser før transfer til flyplassen. Retur med kveldsfly til Oslo Lufthavn.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
04.06.2024Oslo LufthavnKroatia - Yogatur414 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg for enkeltrom:        Kr. 3.400,-   
Tillegg for havutsikt:          Kr. 1.400,-                                                                                            Tillegg båttur:                     Kr. 990,-

Oppgitte priser er basert på valutakurser pr. 01.08.2023.          

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.                     

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for flere yogaturer!

Reisekalender
11/4Vandretur Catalonia - Costa BravaFra kr. 15 990,-
13/4Kypros - YogaturFra kr. 13 990,-
13/4Elvecruise - Holland - BlomstercruiseFra kr. 21 990,-
20/4Vandretur KyprosFra kr. 16 990,-
22/4Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 390,-
30/4Madeira med BlomsterfestivalFra kr. 21 990,-
30/4Seniorfavoritt - MallorcaFra kr. 12 990,-
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
27/5Vandretur AndaluciaFra kr. 13 690,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80