Yogatur til Kroatia

Fellesyoga inkludert i prisen

Velkommen til en unik yogatur til vakre Kroatia, med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Bli med til vakre Pelješac-halvøya i Kroatia og opplev fordypning, ro og ny inspirasjon i varme, energigivende omgivelser. Denne turen passer for alle! Du kan delta på yinyoga og mediyoga timer. Yogatimene er inkludert i turprisen! Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære metoder som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. Yogatimene ledes av Maria Andersen som er erfaren kursholder i mediyoga og yinyoga, akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut.

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag        Gardermoen – Dubrovnik
Fly fra Oslo Lufthavn til Dubrovnik. Sightseeingtur i den historiske delen av Dubrovnik. Lunsj. Transfer til Aminess Grand Azur Hotel (4*). Innsjekk og middag. Ettermiddagsyoga i hotellets hage – yinyoga for å strekke kroppen etter flyturen. Hotellet ligger ved den Adriatiske kysten, og her blir det en kombinasjon av medisinsk yoga, flotte naturopplevelser, avslapping og god mat.   

2.dag   Avslappende dag på hotellet med yoga
Vi starter dagene med mediyoga i hotellets hage før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon til en svømmetur i hotellets basseng, spa eller til bare å nyte ferien. Lunsj på egen regning. Yinyoga før middag i hotellets hage eller inne på hotellet. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Felles middag på hotellet. Kveldsmeditasjon/yogafilosofi.

3.dag       Utflukt til Pelješac og Orebic (mot tillegg)
Mediyoga i hotellets hage før frokost. I dag er det mulig å bli med på en halvdags utflukt til «Pelješac og Orebic». Engelsktalende guide. Her må man huske å ta med fotokamera! Vi skal vandre rundt halvøya, se et gammelt kloster på toppen, nyte utsikten over byen og praktisere qigong yoga i de fine naturomgivelsene. Vi passerer gamle landsbyer og kirker på vei mot byen Orebic, mens vi hører om historien. Ettermiddagen til egen disposisjon for avslapping og yoga på hotellet. Felles middag på hotellet. Kveldsmeditasjon/yogafilosofi

4.dag         Avslappende dag på hotellet med yoga
Mediyoga i hotellets hage før frokost. Dagen er til egen disposisjon – og da kan man bestille individuelle timer med vår yoga lærer eller nyte hotellets fasiliteter som svømmebasseng og treningsstudio. Lunsj på egen regning. Felles middag på hotellet. Kveldsmeditasjon/yogafilosofi.

5. dag        Pelješac – Dubrovnik - Gardermoen
Transfer til flyplassen, og retur med formiddagsfly til Oslo Lufthavn.

Kart

Powered by Travelize