Skip to main content

Yogatur til Kroatia

Yogatur KroatiaMaria Andersen
Yogatur KroatiaYulia Belova

Velkommen med på yogatur til vakre Kroatia! Vi drar til den lille, koselige kystbyen Cavcat i nærheten av Dubrovnik for å hente ny inspirasjon i varme, energigivende omgivelser. Her bor vi på hotell ved stranden. Yogatimene har fokus på tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon.


I mai/juni kan du delta på yin- og mediyoga timer med Maria Andersen som er en erfaren kursholder. Dette er terapeutiske yogaformer som fokuserer på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som kan brukes i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. Maria Andersen er også akupressør, stress-, massasje- og bindevevsterapeut.

Bli bedre kjent med Maria ved å klikke her! På lenken kan du også ta kontakt og få en prøvetime før du bestiller tur! 

 

Yogaundervisningen i august ledes av Julia Skurdauskiene. Julia har praktisert ulike retninger av Yoga, Qigong og Pranayama siden 2000, samt Vipassana-meditasjon og lyd healing. Hun er internasjonalt sertifisert Hatha Yoga instruktør. Hatha Yoga er den mest kjente formen av yoga, og de fleste andre yogastiler stammer fra denne.

 

 

Rabatt

Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
mer enn 95 dager før avreise!

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Dubrovnik - Cavcat

  Fly fra Oslo Lufthavn til Dubrovnik. Transfer til Hotel Epidaurus (3*) i Cavcat - en stemningsfull, liten kystby som ligger rett sør for Dubrovnik. Innsjekk og middag.

 • 2. dag: Avslappende dag på hotellet/i Cavcat

  Vi starter dagen med ute- eller inne før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon. Hotellet har utendørsbasseng, privat strand med parasoller og bar, lobbybar og restaurant. Cavcat ligger på en halvøy med frodig pinjeskog, kupert landskap og badebukter på Dalmatia-kysten. Byens koselige gamleby har smale smug, sjarmerende gamle hus og en havn med fiskebåter, seilbåter og yachter. Havnen er hjertet i Cavcat, og rundt havnen ligger små butikker, restauranter, barer og kafeer. Lunsj på egen regning. Yoga på hotellet før middag.

 • 3. dag: Utflukt til Dubrovnik

  Yoga før frokost. I dag skal vi besøke gamlebyen i Dubrovnik - som både er på UNESCOs verdensarvliste og er kjent for sine scener i Game of Thrones og Star Wars. Byen er en historisk perle med en flott ringmur. Den marmorbelagte gågaten, Stradun, strekker seg mellom byportene Pile og Ploce, og er middelalderbyens hovedpulsåre. Her finner vi innbydende kaféer, klokketårn, klostre og andre historiske severdigheter. Vi kan rusle på den brede ringmuren for å få en fantastisk utsikt mot de trange gatene og havet. Enda bedre utsikt får vi hvis vi tar taubanen opp til fjellet Srd. Lunsj på egen regning. Yoga før middag på hotellet.

 • 4. dag: Avslappende dag på hotellet/i Cavcat

  Yoga før frokost. Resten av formiddagen til avslapping eller egne utflukter. Lunsj på egen regning. Mulighet for individuell yogaterapi med instruktør. Yoga før middag på hotellet.

 • 5. dag: Båttur (mot tillegg)

  Yoga før frokost. I dag er det mulig å bli med på utflukt med båt. Turen starter med et avslappende cruise, og vi stopper for å bade og kose oss. Vi vil også få servert et deilig fiskemåltid som nytes med et glass vin. Ettermiddagen til egen disposisjon og yoga. Felles middag.

 • 6.-7. dag: Avslappende dager på hotellet/i Cavcat

  Yoga før frokost. Resten av formiddagen til avslapping eller egne utflukter. Lunsj på egen regning. Mulighet for individuell yogaterapi med instruktør. Yoga før vi nyter en siste middag på hotellet.

 • 8. dag: Cavcat – Dubrovnik - Oslo

  Yoga før frokost. Dagen fri. Lunsj på egen regning. Strekkøvelser før transfer til flyplassen. Retur med kveldsfly til Oslo Lufthavn.

Kart

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80