Skip to main content

Elvecruise - Donau

AmethystAmethyst
BratislavaBratislava
Amethyst - Lugar midtre dekk med panoramavinduAmethyst - Lugar midtre dekk med panoramavindu
BudapestBudapest
PassauPassau
MelkMelk
Wachau i ØsterrikeWachau i Østerrike
WienWien

Opplev Wien, Budapest, Bratislava og vakre Wachaudalen       

Turen starter med flyvning til München. I løpet av vårt fem døgns cruise med vår elvebåt MS «Amethyst» har vi god tid til å nyte omgivelsene som ”flyter” sakte forbi. Blant vakre vinmarker og uberørt natur ligger barokklandsbyer og historiske borger, samt de flotte hovedstedene Wien, Budapest og Bratislava. I alle tre byene er sightseeing inkludert. Elvebåtcruiset starter og slutter i Passau. Full pensjon ombord er inkludert, og MS «Amethyst» byr ellers på romslige utvendige lugarer, panorama-restaurant, bar, café/bibliotek samt en liten velværeavdeling og soldekk.

3 utflukter er inkludert. Her kan du nyte ferien både til lands og til vanns!

Rabatt

  Rabatt kr. 500,- pr.person ved bestilling
  mer enn 125 dager før avreise!

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • Spesielt om Elvecruise
  Av og til kan det forekomme at vannstand el. endrer seg pga. naturbaserte hendelser, og at dette påvirker muligheten til å seile den oppsatte ruten. Rederiene forbeholder seg retten til å endre seilingsruter, program o.l. der hendelser de ikke er herre over oppstår. I slike tilfeller må den reisende akseptere at turens program endres hva gjelder innhold, transport og overnatting.

  Ellers er det viktig å vite at ofte må maskinen i skipet gå hele døgnet for å produsere strøm, og man må da påregne å høre dette. Man må også påregne lyder fra omgivelsene.

 • 1. dag: Oslo – München – Passau.

  Fly fra Oslo Lufthavn til München og videre i egen buss til Passau. Tidlig på ettermiddagen går vi om bord i MS Amethyst 4*- og finner våre 15 m² store utvendige lugarer på hoveddekk (nedre dekk). Bagasje bæres om bord av besetningen. Alle lugarer har safe, air condition, og TV. Lugarer på midtre dekk med store panoramavinduer som kan åpnes, fås mot tillegg. Velkomstsuppe. Avgang kl. 16.00 – og snart er det klart for velkomstdrink og presentasjon av besetningen. Felles middag med vann og kaffe/te inkludert. Levende musikk i baren hver kveld.

 • 2. - 5. dag: Om bord. Muligheter for utflukter.

  Alle måltider er inkludert, og i tillegg byr rederiet daglig enten på ”afternoon tea” med kaker eller en snack ved midnatt. Fra skipets soldekk kan vi nyte ferien for fullt, samt utforske mange spennende steder underveis.

  WienWien
 • Wien, Budapest og Bratislava

  De dagene vi ligger ved kai i hovedstedene Wien i Østerrike, Budapest i Ungarn og Bratislava i Slovakia er sightseeing med skandinaviskspråklig lokalguide inkludert – og alle tre hovedstedene har en rik historie og mange flotte severdigheter å by på. Mange fine opplevelser venter. (I Wien og Budapest er det sightseeing med buss, i Bratislava skjer det hele til fots.)

  BudapestBudapest
 • Wachau i Østerrike

  Den 5. dagen ankommer vi den idylliske vinregionen Wachau i Østerrike, og da kan man om bord evt. melde seg på en guidet utflukt på engelsk til det flotte benediktinerklosteret i Melk. I løpet av den utflukten får man også prøvesmake lokale viner. Alternativt kan vi nyte ferien om bord denne dagen.

  MelkMelk
 • 6. dag: Passau – München – Oslo

  Etter en siste frokost om bord settes kursen mot flyplassen i München igjen. Herfra blir det hjemreise til Oslo Lufthavn.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
05.07.2023Oslo LufthavnElvebåtcruise - DonauMer enn 818 990,-BestillMer informasjon
08.09.2023Oslo LufthavnElvebåtcruise - DonauMer enn 816 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg p.p:                                                                             
Tillegg 2-sengs lugar m/panoramavindu på midtre dekk        Kr. 1.900,-
Tillegg enelugar på hoved dekk (nedre):                                   Kr.  6.350,-                                    
Tillegg enelugar m/ panoramavindu på midtre dekk:              Kr.  7.760,-      

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. av tidlige frister både på flybillettene og hos rederiet er det viktig at turen bestilles i god tid.  Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 120 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for andre turer med cruise!

Reisekalender
3/4Vandretur AmalfikystenFra kr. 17 990,-
15/4Vandretur KyprosFra kr. 16 490,-
17/4Magiske JordanFra kr. 22 990,-
25/4Madeira med BlomsterfestivalFra kr. 15 990,-
29/5Seniorfavoritt - HardangerFra kr. 10 990,-
30/5Kroatia - YogaturFra kr. 13 990,-
5/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
6/6Vandretur AlgarveFra kr. 13 990,-
8/6Vandretur WalesFra kr. 17 990,-
12/6Vandretur AndorraFra kr. 15 590,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80