Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Elvecruise - Donau

Opplev Wien, Budapest, Bratislava og vakre Wachaudalen       

Som i 2019 flyr vi til og fra München. I løpet av vårt 5 døgns elvecruise med den 1. klasses elvebåten MS «Amethyst» har vi god tid til å nyte omgivelsene som ”flyter” sakte forbi.
Blant vakre vinmarker og uberørt natur ligger barokklandsbyer og historiske borger, samt de flotte hovedstedene Wien, Budapest og Bratislava. I alle tre byene er sightseeing inkludert. Elvebåtcruiset starter og slutter i Passau. Full pensjon ombord er inkludert, og MS «Amethyst» byr ellers på romslige utvendige lugarer, panorama-restaurant, bar, café/bibliotek samt en liten velværeavdeling og soldekk. Her kan du nyte ferien både til lands og til vanns!

Rabatt

  Rabatt kr. 500,- pr.person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

Hurtigsøk

Dagsprogram

1. dag           Oslo – München – Passau.
Fly fra Oslo Lufthavn til München om morgenen. Transport herfra i egen buss til Passau. Tidlig på ettermiddagen går vi om bord i 4* MS ”Amethyst” - og finner våre 15 m² store utvendige lugarer. (Bagasje bæres om bord av besetningen.) Alle lugarer har safe, minibar og TV. Lugarer på midtre dekk med store panoramavinduer som kan åpnes - fås mot tillegg. Velkomstsuppe. Avgang kl. 16.00 – og snart er det klart for velkomstdrink og presentasjon av besetningen. Felles middag med vann og kaffe/te inkludert. Levende musikk i baren hver kveld.  NB! Skipet ble delvis pusset opp i løpet av 2019.

2. – 5. dag    Om bord. Muligheter for utflukter.
Alle måltider er inkludert, og i tillegg byr rederiet daglig enten på ”afternoon tea” med kaker eller en snack ved midnatt.
Fra skipets soldekk kan vi nyte ferien for fullt, samt utforske mange spennende steder underveis. De dagene vi ligger ved kai i hovedstedene Wien i Østerrike, Budapest i Ungarn og Bratislava i Slovakia er sightseeing med skandinaviskspråklig lokalguide inkludert – og alle tre hovedstedene har en rik historie og mange flotte severdigheter å by på. Mange fine opplevelser venter. (I Wien og Budapest er det sightseeing med buss, i Bratislava skjer det hele til fots.)

Den 5. dagen ankommer vi den idylliske vinregionen Wachau i Østerrike, og da kan man om bord evt. melde seg på en guidet utflukt på engelsk til det flotte benediktinerklosteret i Melk. I løpet av den utflukten får man da også prøvesmake lokale viner. Alternativt kan vi nyte ferien om bord.

Dette er virkelig en komfortabel ferietur, der man selv bestemmer hva vi vil være med på.  Underveis byr betjeningen på underholdning, og det arrangeres både gallaaften, piratkveld og Quiz om bord. Siste kvelden kan vi dessuten by på gallakveld med cocktail, flott meny og iskrem-parade a la MS «Amethyst». Kan man ha det bedre?

6. dag           Passau – München – Oslo 
Etter en siste frokost om bord settes kursen mot flyplassen i München igjen. Herfra blir det sent på ettermiddagen hjemreise til Oslo Lufthavn.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
2021-06-05Oslo LufthavnElvebåtcruise - DonauMer enn 815 320,-BestillMer informasjon
2021-07-13Oslo LufthavnElvebåtcruise - DonauMer enn 815 320,-BestillMer informasjon
2021-09-28Oslo LufthavnElvebåtcruise - DonauMer enn 815 795,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg p.p. 2020:                                                                             
Tillegg 2-sengs lugar m/panoramavindu på midtre dekk       Kr. 1.540,-
Tillegg enelugar på nedre dekk:                                                  Kr.  4 980,-                                    
Tillegg enelugar m/ panoramavindu på midtre dekk:             Kr.  5 630,-  

Tillegg p.p. 2021:                                                                             
Tillegg 2-sengs lugar m/panoramavindu på midtre dekk        Kr. 1.370,-
Tillegg enelugar på nedre dekk:                                                   Kr.  5.325,-                                    
Tillegg enelugar m/ panoramavindu på midtre dekk:              Kr.  6.600,-      

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. av tidlige frister både på flybillettene og hos rederiet er det viktig at turen bestilles i god tid.  Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 120 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for andre turer med cruise!

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80