Elvecruise - Donau

Opplev hovedstedene Wien, Budapest og Bratislava.

Som i 2017 og 2018 flyr vi til og fra München på vårt flotte elvecruise på Donau. I løpet av vårt 5 døgns elvecruise med den 1. klasses elvebåten MS «Amethyst» har vi god tid til å nyte omgivelsene som ”flyter” sakte forbi. Blant vakre vinmarker og uberørt natur ligger barokklandsbyer og historiske borger, samt de flotte hovedstedene Wien, Budapest og Bratislava, - med sine mange severdigheter. I disse 3 byene er sightseeing med skandinaviskspråklige guider inkludert.

Elvecruiset vårt starter og slutter i Passau. Full pensjon er inkludert om bord, og MS «Amethyst» byr ellers på romslige utvendige lugarer i 2 kategorier, panorama-restaurant, bar, café/bibliotek samt en liten velværeavdeling. Eget soldekk. Betjeningen om bord stiller opp med variert underholdning under turen, og det arrangeres både gallaaften, piratkveld og Quiz under cruiset. Flere utflukter underveis er inkludert, og andre fås kjøpt om bord. Gå ikke glipp av denne måten å feriere på - her får du oppleve flotte reisemål både til lands og til vanns!

Rabatt

  Rabatt kr. 500,- pr.person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag           Gardermoen – München – Passau.    
Fly fra Oslo Lufthavn om morgenen til München flyplass. Transport herfra i egen buss til Passau. Tidlig på ettermiddagen går vi om bord i 4* MS ”Amethyst” - og finner våre bestilte 15 m² utvendige lugarer. (Bagasje bæres om bord av ansatte.)  Lugarer på midtre dekk med store panorama-vinduer som kan åpnes - fås mot tillegg. Velkomstsuppe. Avgang kl. 16.00 – og snart er det klart for velkomstdrink og presentasjon av besetningen. Felles middag. Levende musikk i baren hver kveld.  

2. – 5. dag    Om bord – avkobling. Muligheter for utflukter.    
Alle måltider er inkludert, og i tillegg byr rederiet daglig enten på ”afternoon tea” med kaker eller en snack ved midnatt. Fra skipets soldekk kan vi nyte ferien for fullt, samt utforske mange spennende steder underveis. De dagene vi ligger ved kai i hovedstedene Wien i Østerrike, Budapest i Ungarn og Bratislava i Slovakia er sightseeing med skandinaviskspråklig lokalguide inkludert – og alle tre hovedstedene har en rik historie og mange flotte severdigheter å by på. Mange fine opplevelser venter. (I Wien og Budapest er det sightseeing med buss, i Bratislava skjer det hele til fots.)

Den 5. dagen ankommer vi den idylliske vinregionen Wachau i Østerrike, og da kan man om bord evt. melde seg på en guidet utflukt på engelsk til det flotte benediktinerklosteret i Melk. I løpet av den utflukten får man da også prøvesmake lokale viner. Alternativt kan vi nyte ferien om bord. Dette er en komfortabel ferietur, der man selv bestemmer hva vi vil være med på.  Siste kvelden kan vi dessuten by på gallakveld med cocktail, flott meny og iskrem-parade a la «DCS Amethyst». Kan man ha det bedre?

6. dag           Passau – München – Gardermoen
Etter en siste frokost om bord settes kursen mot flyplassen i München igjen. Herfra blir det sent på ettermiddagen hjemreise tilbake til Oslo Lufthavn.

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
23/9 Oslo Lufthavn Elvebåtcruise - Donau Ikke mulig å bestille 13 375,- Ikke mulig å bestilleMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg p.p.                                                                              
Tillegg 2-sengs panoramalugar på midtre dekk                 Kr. 2.500,-
Tillegg enelugar på nedre dekk:                                         Kr  2 975,-                                    
Tillegg enelugar m/ panoramavindu på midtre dekk:         Kr  5 890,-                                    

Pga. av tidlige frister både på flybillettene og hos rederiet er det viktig at turen bestilles i god tid.

Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for andre turer med cruise!

Powered by Travelize