Skip to main content

Vandretur Catalonia

Aqua Hotel Onabrava & spaAqua Hotel Onabrava & spa
MonellsMonells

Bli med på vandring langs Costa Brava-kysten i Spania. Catalonia byr på flotte landskaper, og er et uoppdaget reisemål for turgåere. Her finner vi bølgende daler, innbydende strender, grønne skoger, dramatiske klipper og ekte spansk landsbyfølelse. Under hele oppholdet bor vi på badested med rolig atmosfære. Vi tar daglige vandringer på 11-14 km. langs kysten og i innlandet. Vandringene er middels krevende, og passer for de fleste. Bli med og opplev mange av Catalonias små perler!

Vanskelighetgrad 3 (av 5)

Rabatt
 

  Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

 

Hurtigsøk

Video

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Barcelona – Santa Susanna/Malgrat de Mar

  Fly til Barcelona. Transfer til Santa Susanna/Malgrat de Mar, ca. en times kjøring. Innsjekk på Aqua Hotel Onabrava & spa (4*) i Santa Susanna (mars og september)/Aqua Hotel Silhouette & spa (4*) i Malgrat de Mar (oktober). Hotellene er miljøsertifiserte - Biosphere certified. Hotellene har bassengområde ute, innendørs basseng, SPA og treningssenter. Informasjon og felles middag.

 • 2. dag: Vandring til Sant Pol de Mar

  Frokost, lunsjpakke og middag inkludert. Først vandrer vi langs stranden. I Calella går vi inn i fjellandskapet i Montnegre naturreservat, og fortsetter langs den gamle smuglerruten til landsbyen Sant Pol de Mar. Vi besøker her bl.a. den gamle kirken. Tog tilbake. Felles middag. Distanse: 14 km. Varighet: 5 timer. Opp-/nedstigning: 170 meter.

  Vandring til Sant Pol de Mar
 • 3. dag: Vandring til Monells

  Frokost, lunsjpakke og middag inkludert. Transfer til vårt start - sted. Vandringen i dag går gjennom grønne marker og skog til den mystiske middelalderbyen Monells – "Catalonias Toscana". Byen sies å være en av de vakreste i Catalonia. Felles middag. Distanse: 12 km. Varighet: 6 timer. Opp-/nedstigning: 230 meter.

  MonellsMonells
 • 4. dag: Fridag

  Frokost. Dagen fri til å benytte seg av hotellets fasiliteter, gå på stranda eller utforske nærområdet ellers. Felles middag.

 • 5. dag: Vandring langs kysten til Palamós

  Frokost, lunsjpakke og middag inkludert. Transfer til startsted. Vi følger den uberørte kysten med flotte viker og strender til havnebyen Palamós – som har et fiskemarked hver ettermiddag. Variert landskap og fin utsikt. Noen høydepunkter i dag er fiskelandsbyen S´Alguer - et bortgjemt lite paradis, Castell - en av Costa Bravas vakreste strender, og klippeformasjonene mot Calella de Palafrugell. Felles middag. Distanse: 12 km. Varighet: 6 timer. Opp-/nedstigning: 360 meter.

  Vandring langs kysten til Palamós
 • 6. dag: Vandring til en vingård - vinsmaking og lunsj

  Frokost. I skråningene fra kysten mot Alella finner vi vinranker på rekke og rad. Vi går til landsbyen Vallromanes, krysser naturreservatet Serralada og ankommer vinområdet. Lunsj og vinsmaking på bodegaen Bouquet d´Alella. Felles middag. Distanse: 11 km. Varighet: 5 timer. Opp-/nedstigning: 260 meter.

  Vandring til en vingård - vinsmaking og lunsj
 • 7. dag: Montserrat med vandring

  Frokost, lunsjpakke og middag inkludert. Vi skal i dag til fjellkjeden Montserrat, mest kjent for sitt berømte benediktinerkloster. Fjellformasjonene her er spesielle med spisse topper, og vandringen i dag er litt bratt, og vi går mye i trapper. Lunsjpakke og felles middag. Distanse: 12 km. Varighet: 6 timer. Opp-/nedstigning: 460 meter.

  Montserrat med vandring
 • 8. dag: Santa Susanna/Malgrat de Mar – Barcelona – Oslo

  Frokost på hotellet. Transfer til flyplassen og direktefly til Oslo Lufthavn.

 • Programmet er preliminært.

  Endelig rutevalg gjøres alltid av vandreguide på stedet. Det kan forekomme endring i rekkefølge på dagene eller andre tilpasninger som tar hensyn til vær og andre forhold for gruppen.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
01.09.2023Oslo LufthavnVandretur Catalonia - Costa BravaMer enn 814 990,-BestillMer informasjon
11.10.2023Oslo LufthavnVandretur Catalonia - Costa BravaMer enn 814 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg for enkeltrom:               Kr.   1.900,-

Vanskelighetgrad 3 (av 5)

Det er ganske enkle vandringer på denne turen, og joggesko eller vandresko kan benyttes.

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud. Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser. 

 Valuta: Euro

Se her for flere vandreturer!

 

Reisekalender
5/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
6/6Vandretur AlgarveFra kr. 13 990,-
12/6Vandretur AndorraFra kr. 15 590,-
13/6Stavanger og Haugalandet med GDFra kr. 15 990,-
14/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 11 990,-
14/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 15 990,-
5/7Elvebåtcruise - DonauFra kr. 18 990,-
17/7Dalarna og Siljansjøen med GDFra kr. 10 550,-
26/7FinnmarkFra kr. 17 490,-
16/8Vandretur WalesFra kr. 18 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80