Vandretur Catalonia - Costa Brava

Catalonia byr på postkort-landskap, og er et uoppdaget reisemål for turgåere – men byr på flotte landskaper med bølgende daler, innbydende strender, grønne skoger og dramatiske klipper, ekte spansk landsbyfølelse, god mat og vin. Under hele oppholdet bor vi i Santa Susanna, et badested med rolig atmosfære. Vi tar daglige vandringer på 11-14 km. langs kysten og i innlandet. Vandringene passer for alle som liker å gå tur, men som ikke ønsker så  krevende vandringer

Rabatt
 

  Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

.

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag  Gardermoen – Barcelona – Santa Susanna
Fly til Barcelona. Transfer til Santa Susanna, kun 6 mils kjøring dit. Byen har fine strender og et lite sentrum. Innsjekk på Aqua Onabrava Hotel (4*). Hotellet ligger på strandpromenaden, har stort bassengområde ute, innendørs basseng, SPA og treningssenter. Ettermiddagen fri. Informasjon og middag.   

2. dag  Vandring fra Santa Susanna til Sant Pol de Mar
Vandring langs den flotte stranden i Santa Susanna. I Calella går vi inn i fjellandskapet i Montnegre naturreservat, og fortsetter langs den gamle smuglerruten til landsbyen Sant Pol de Mar. Vi besøker den gamle kirken og den kjente skolen i moderne stil. Tog tilbake til Santa Susanna. Lunsjpakke og middag.
Distanse: 14 km. Varighet: 5 timer. Opp-/nedstigning: 170 meter.  

3. dag  Vandring til Monells
Transfer til startsted. Vandringen går gjennom grønne marker og skog til den mystiske middelalderbyen Monells – "Catalonias Toscana". Byen sies å være en av de vakreste i Catalonia. Lunsjpakke og middag.
Distanse: 12 km. Varighet: 6 timer. Opp-/nedstigning: 230 meter. 

4. dag  Fridag i Santa Susanna
Dagen fri til å benytte seg av hotellets fasiliteter, eller til å utforske Santa Susanna. Felles middag.

5. dag  Vandring langs kysten til Palamòs
Transfer til startsted. Vi følger den uberørte kysten med flotte viker og strender til Palamòs – regionens viktigste havneby med fiskemarked hver ettermiddag.  Variert landskap og fin utsikt. Fiskelandsbyen S´Alguer er et bortgjemt lite paradis, Castell en av Costa Bravas vakreste stender, og klippeformasjonene mot Calella de Palafrugell ett annet av dagens høydepunkter. Lunsjpakke og middag.
Distanse: 12 km. Varighet: 6 timer. Opp-/nedstigning: 360 meter.  

6. dag  Vandring til vingård med vinsmaking og lunsj
I skråningene fra kysten mot Alella ligger vinrankene på rekke og rad. Vi går til landsbyen Valromanes, krysser naturreservatet Serralada og ankommer vinområdet. Lunsj og vinsmaking på bodegaen Bouquet d´Alella. Felles middag. Distanse: 11 km. Varighet: 5 timer. Opp-/nedstigning: 260 meter.

7. dag  Montserrat med vandring
Vi skal til fjellkjeden Montserrat. Stedet er kjent for benediktinerklosteret som ligger i fjellet. Fjellformasjonene er spesielle med spisse topper. Noe bratt og mange trapper i dag. Lunsjpakke og middag.
Distanse: 12 km. Varighet: 6 timer. Opp-/nedstigning: 460 meter.

8. dag  Santa Susanna – Barcelona – Gardermoen
Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon. Transfer til flyplassen og direktefly til Oslo Lufthavn.

Programmet er preliminært. Endelig rutevalg gjøres alltid av vandreguide på stedet. Det kan forekomme endring i rekkefølge på dagene eller andre tilpasninger som tar hensyn til vær og andre forhold for gruppen.

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
25/9 Oslo Lufthavn Vandretur Catalonia - Costa Brava Ikke mulig å bestille 12 700,- Ikke mulig å bestilleMer informasjon

Turfakta

Tillegg for enkeltrom:                  Kr.   1.500,-

Avbestillingsbeskyttelse 6 % av totalpris pr. person.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser. 

 Valuta: Euro

 

Powered by Travelize