Skip to main content
Foto: Ernst Furuhatt/nordnorge.com

Firmatur Bodø

Foto: Kent Even Grundstad/nordnorge.com
Foto: Benn Henriksen/nordnorge.com
Foto: Ernst Furuhatt/bodo.no
Foto: Ernst Furuhatt/nordnorge.com
Foto: Ernst Furuhatt/nordnorge.com

Bodø er Nordlands største by og ligger midt i landskapet Salten. På overflaten ser Bodø ut til å være en ung by, med en kort historie. Det er den ikke. Byen har en rik forhistorie, og før 2. verdenskrig var Bodø en travel liten kystby med hermetikkfabrikker, dampskipskai, butikker, kontorer og alt som hører en by til.
Bodø er omgitt av vakker natur, og den spektakulære Kystriksveien som starter i Trøndelag og snor seg i vakkert kystlandskap gjennom Namdalskysten og Helgelandskysten har sitt endepunkt i Bodø. Den mektige Saltstraumen, som er verdens sterkeste tidevannsstrøm har også bidratt til å sette Bodø på kartet.

Aktiviteter

Ribsafari
Bodø er et perfekt utgangspunkt for Rib turer, hvor vi kan ta Saltstraumen nøyere i betraktning på nært hold, og vi får helt sikkert se havørn og kanskje også mer.

Kjerringøy handelssted
Autentisk og særlig godt bevart handelsanlegg fra 1800-tallet. Bildespillet ”Anna Elisabeth av Kjerringøy”, gir en fin introduksjon til stedet og historien. Omvisninger i hovedhuset og/eller på museumsområdet. Her får du høre om klasseskiller og dagligliv, fiskeri- og handelshistorie, og mye mer. Mange av bygningene står åpne og tilgjengelig, og samlingen gir et nærmest komplett bilde av dagligliv og handel fra 1800- tallets Nordland. I kramboden kan du kjøpe gaver eller reiseminner, eller bare mimre over Ata og flaskekoster, kremmerhus og kasjetthuer. Hit kan vi komme både med Rib båt og langs RV834/ferje.

Vi nevner også

-Vikingleir
-Hundekjøring
-Sykketur
-Nordlysjakt
-Seiling og fisking
-Flymuseet
-Havørnsafari
-Havfiske

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk

Hotell, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Reisekalender
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80