Skip to main content

Firmatur Flåm

En liten bygd i storslåtte omgivelser

Omringet av stupbratte fjellsider, buldrende fossefall og trange daler er Flåm et paradis for alle som søker naturopplevelser det ikke finnes maken til i hele verden! Gode transportforbindelser gjør det enkelt å reise til Flåm, enten det er med buss, tog eller med sykkel over den velkjente Rallarvegen. Her er også mye aktiviteter, god overnatting og deilig mat å få.

Aktiviteter:

Fjordsafari med RIB båter på Nærøyfjorden - HERITAGE
Dette er tur innover den imponerende Nærøyfjorden. Nyt den storslagne naturen fra RIB-båter der dere kjører hele vegen fra Flåm til Gudvangen og tilbake til Flåm. På denne turen blir det stopp for å se og høre historier om fjellgården Stigen (360 m.o.h.), de små bygdesamfunna Dyrdal, Bakke, Undredal og postgården Styvi. At Styvi var en postgård betyr at gårdseieren var pliktig til å yte service som postbud. Den gamle postvegen blir nå brukt som tursti, og er en vakker tur langs fjorden. Underveis ser vi etter sel, nise og ørn.

Flåmsbana og sykkeltur i Flåmsdalen
Turen går gjennom fantastisk natur, forbi Rallarvegen, stupbratte fjellvegger, skummende fossefall og gjennom 20 tuneller. I løpet av en time tar toget deg fra havsnivå ved Sognefjorden i Flåm til høyfjellsstasjonen Myrdal på Hardangervidda, 865 m.o.h. Fra Myrdal sykler dere ned Flåmsdalen tilbake til Flåm, som utgjør de siste 20 kilometerne av Norges mest spektakulære sykkelrute Rallarvegen, den gamle anleggsveien fra byggingen av Bergensbanen. Den øverste delen er grusveg, mens den nederste halvdelen er asfaltert veg med lokal person- og biltrafikk.

Vikingbyen «Njardarheimr» i Gudvangen
Gudvangen er kjent som «gudenes plass» og i Njardarheimr møter du «ekte» vikinger i alle aldre som har vikingtiden som livsstil. De kjenner historien godt og har unik kunnskap om livet på denne tiden. Maten i landsbyen tilberedes etter tradisjonelle oppskrifter. Her kan vi delta i diverse aktiviteter som øksekast og bueskyting og møtes til en vikingelunsj i mathuset.

Vi nevner også:

- Flåm Zipline
- Øl- og akevittsmaking i Ægir Bryggeri
- Kajak på fjorden

Flåm jobber systematisk for å bli en mer bærekraftig destinasjon. Les mer her!

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk
Reisekalender
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80