Yogatur til Kypros

Velkommen til en yogatur til vakre Kypros, med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Bli med til Pafos og opplev fordypning, ro og ny inspirasjon i varme, energigivende omgivelser. Denne turen passer for alle! Du kan delta Mensendieck- og yogatrening hver dag. Yogatimene er inkludert i turprisen! Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på bedre kroppsbevissthet og indre og ytre balanse. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. Yogatimene ledes av Julia Antipina som er mensendieck fysioterapeut og yogainstruktør.
 

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag   Gardermoen – Larnaca
Fly fra Oslo Lufthavn til Larnaca. Transfer til Pafos, Pioneer Beach Hotel (4*). Innsjekk. Ettermiddagsyoga i hotellets hage for å strekke kroppen etter flyturen. Middag på kvelden. Dette adult-only hotellet ligger rett ved stranda, og her blir det en kombinasjon av yoga, flotte naturopplevelser, avslapping og balansetrening.  

2.dag    Avslappende dag på hotellet med yoga
Vi starter dagene med yoga i hotellets hage før frokost. Resten av denne dagen til egen disposisjon til en svømmetur i hotellets basseng, spa eller til bare å nyte ferien. Lunsj på egen regning. Yoga før middag i hotellets hage eller inne på hotellet. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Felles middag på hotellet.

3.dag    Utflukt til Pafos
Yoga i hotellets hage før frokost. I dag er det heldags utflukt til Pafos, og ser flotte mosaikkarbeider i den romerske villaen "House of Dionysos". Villaen dateres til det andre århundre e.Kr., og er på UNESCOs verdensarv liste. Tid til å nyte småbyatmosfæren og byens lille havn. Lunsj på egen regning. Middag på hotellet. Ettermiddag til egen disposisjon. Felles kveldsyoga. Felles middag på hotellet.

4.dag          Avslappende dag på hotellet med yoga
Vi starter dagene med yoga i hotellets hage før frokost. Vandretur i området rundt med yogainstruktør for alle som vil. Lunsj på egen regning. Ettermiddagen er til egen disposisjon – og da kan man bestille individuelle timer med vår yogalærer. Yoga før middag i hotellets hage eller inne på hotellet. Felles middag på hotellet.

5.dag    Yoga og vandretur Afrodites Bad (mot tillegg)
Yoga i hotellets hage før frokost. Vandretur med yogainstruktør og guide.  Vi skal bli kjent med den mytiske historien om Afrodite. Vi starter vandringen i det naturskjønne området hvor gudinnen steg i land, og fortsetter langs kysten for å se på floraen i området. Piknik med lokale spesialiteter og vin. Vandreturen skal ha fokus på tilpassede fysiske utfordringer i form av balanse- og kondisjonstrening samt mental avspenning gjennom tilstedeværelse i naturen.  Ettermiddagen er til egen disposisjon – og da kan man bestille individuelle timer med vår yogalærer eller nyte hotellets fasiliteter som spa, svømmebasseng og treningsstudio. Kveldsyoga på hotellet. Felles middag på hotellet.

6.-7.dag              Yoga og balansetrening
Yoga i hotellets hage før frokost. Resten av denne dagen til egen disposisjon til en svømmetur i hotellets basseng, sjøen, spa eller til bare å nyte ferien.  Lunsj på egen regning. Kveldsyoga på hotellet. Felles middag på hotellet.

8. dag   Pafos – Larnaca - Gardermoen
Yoga i hotellets hage før frokost. Frokost på hotellet. Transfer til flyplassen, og retur med ettermiddagsfly til Oslo Lufthavn.

Mensendieckfysioterapi er en aktiv øvelsesterapi der bløtvevsbehandling og avspenning er integrert. Øvelsene er alltid individuelt tilpasset og fremmer muskulær balanse. Mensendieck er en behandlingsmetode utviklet av dr.med Bess. Mensedieck. Hun var opptatt av kroppens daglige bevegelser og omgivelsenes innvirkning på kropp og sinn. Mensendieckfysioterapi er også en forebyggende metode idet du lærer hva du selv kan gjøre for å forebygge plager i muskell- og skjelettsystemet.

Hathayoga – Hathayoga er den mest kjente formen av yoga, og de fleste andre yogastiler stammer fra denne. Målet er å finne indre balanse gjennom å trene den fysiske kroppen. Myke fysiske bevegelser kombineres med pusteøvelser og meditasjon for å oppnå fysisk og psykisk velvære.

Powered by Travelize