Skip to main content

Yogatur til Kypros

Yogatur KyprosStrand - Pioner Beach Hotel
Yogatur KyprosYogatur Kypros
Yogatur KyprosInstruktør Skurdauskiene
Yogatur KyprosYogatur Kypros
Yogatur KyprosStandard rom - Pioner Beach Hotel
Yogatur KyprosYogatur Kypros
Yogatur KyprosYogatur Kypros
Yogatur KyprosPafos - ved havnen

Velkommen med på yogatur til vakre Kypros - med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Få ro og hent ny inspirasjon i varme og energigivende omgivelser. Vi bor på flott hotell på stranden i Pafos på sørvestsiden av øya. Turen passer for alle, og du kan delta på yoga med erfaren yogainstruktør hver dag. Yogatimene varierer alltid og tilpasses deltakerne. Målet er å finne indre balanse gjennom å trene den fysiske kroppen. Myke fysiske bevegelser kombineres med pusteøvelser og meditasjon for å oppnå fysisk og psykisk velvære.  I tillegg til å praktisere yoga, spise god mat, bade og nyte ferien, kan du mot tillegg bli med å utforske øya på vandreturer med sosiale og hyggelige pikniker. Hotellet har også eget spa og treningsrom.

 

 


Gruppetimene med yoga er inkludert i turprisen!

Yogaundervisningen i august ledes av Maria Andersen. Maria har eget yogastudio i Oslo, og underviser i myke og mindfulle typer yoga som mediyoga, yinyoga, yoga somatics og qigong. Du vil få verktøy som kan brukes i hverdagen for å få en bedre energiflyt og for å bli mer fleksibel i kroppen. Hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Maria jobber også som terapeut og spesialiserer seg på stressrelaterte plager. 

 

Yogaundervisningen i oktober ledes av instruktør Mette Solberg. Mette er en erfaren yogalærer innen flere yogaformer. Hovedtyngden har hun innen Virya Yoga og terapeutisk yoga. Hun er også utdannet samtaleterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole med videreutdannelse innen traumeterapi.

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Larnaca – Pafos

  Fly fra Oslo Lufthavn til Larnaca. Transfer til Pafos. Innsjekk på Pioneer Beach Hotel (4*) som er et hotell kun for voksne. Hotellet har flott beliggenhet på stranden, utendørsbasseng, SPA, treningsrom og restauranter. Middag på hotellet.

 • 2. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Vi starter dagen med yoga i hotellets hage før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon for en svømmetur i hotellets basseng, strand, spa eller til bare å nyte ferien. Ønsker du å utforske Pafos på egenhånd, kan vi anbefale å se de flotte mosaikkarbeidene i den romerske villaen "House of Dionysos". Villaen dateres til det andre århundre e.Kr., og er på UNESCOs verdensarv liste. Pafos har en hyggelig småbyatmosfære og en liten havn. Lunsj på egen regning. Yoga før middag i hotellets hage eller inne på hotellet. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Vi får med oss solnedgangen fra et lite gresk-ortodoks kapell ved hotellet, og spiser felles middag.

 • 3. dag: Yoga og vandring – Afrodites Klippe

  Yoga i hotellets hage før frokost. Mot tillegg: Vandretur med yogainstruktør og lokalguide. Vi skal bli kjent med den mytiske historien om Afrodite. Vi starter vandringen i det naturskjønne området hvor gudinnen steg i land, og fortsetter langs kysten for å se på floraen i området. Underveis blir det piknik med lokale spesialiteter. Vandreturen har fokus på tilpassede fysiske utfordringer samt mental avspenning gjennom tilstedeværelse i naturen. Vandredistanse: 5,5 km. Opp-/nedstigning: + -50 meter. Utflukt totalt: 5 timer. Eventuelt dagen /ettermiddagen til egen disposisjon til å nyte hotellets fasiliteter som spa (på egen regning), svømmebasseng og treningsstudio. Kveldsyoga på hotellet og felles middag.

  Yogatur KyprosYogatur Kypros
 • 4. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Vi starter dagen med yoga i hotellets hage før frokost. Vi nyter en avslappende dag, og spiser lunsj på egen regning. Ettermiddagen er til egen disposisjon – og da kan du bestille individuelle timer med yogainstruktør. Yoga i hotellets hage eller inne på hotellet. Felles middag.

 • 5. dag: Yoga og vandring – Smigies Trail

  Vi starter dagen med yoga i hotellets hage før frokost og ny øyvandring (mot tillegg). Vandrestien i dag byr på vakker utsikt mot kysten av Akamas-halvøya. Ruten går forbi nedlagte magnesiumgruver og gjennom skog. Piknik underveis. Vandredistanse: 6,5 km. Opp-/nedstigning 300 meter. Utflukt totalt: 6 timer. Yoga i hotellets hage eller inne på hotellet, og felles middag.

  Yoga og vandring – Smigies Trail
 • 6. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Yoga i hotellets hage før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon for avslapping og en svømmetur i hotellets basseng eller det turkisblå havet, spa (på egen regning) eller til å bestille individuelle timer med yogainstruktør. Lunsj på egen regning. Kveldsyoga og felles middag på hotellet.

 • 7. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Yoga i hotellets hage før frokost. Resten av dagen til å nyte ferien. Ettermiddagsyoga før vi tar turen til Pafos lille havn og spiser middag på Theo´s Seafood Restaurant.

 • 8. dag: Pafos – Larnaca - Oslo

  Yoga i hotellets hage før frokost. Transfer til flyplassen i Larnaca, og retur med fly til Oslo Lufthavn.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
21.10.2023Oslo LufthavnKypros - YogaturFullt13 990,-FulltMer informasjon
21.10.2023Oslo LufthavnKypros - Yogatur - ekstra plasserFullt14 990,-FulltMer informasjon

Turfakta

Tilslutningsbilletter med fly til/fra Oslo Lufthavn kan bestilles separat.
 

Tillegg pr. person:
Enkeltrom:
    Kr. 2.500,- (aug) /kr 1.800,- (okt)       
Havutsikt:     Kr 1.500,- (aug) /kr 1.200,- (okt) 

Valutatillegg: Kr 725,- pr. person

Tillegg for utflukt:
«Afrodites Klippe» med vandring og piknik: kr. 600,-             
«Smigies Trail» med vandring og piknik:   kr. 600,-

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud. Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.

Se her for flere yogaturer!

Reisekalender
22/9Roma, Sorrento og CapriFra kr. 17 990,-
9/10Vandretur AmalfikystenFra kr. 17 990,-
10/10Vandring og vin i ToscanaFra kr. 15 990,-
10/10Vandretur AlgarveFra kr. 14 990,-
11/10Magiske JordanFra kr. 23 990,-
11/10Vandretur Catalonia - Costa BravaFra kr. 14 990,-
16/10Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
18/10Vandretur ProvenceFra kr. 17 990,-
18/10Seniorfavoritt - MallorcaFra kr. 11 990,-
20/10Melia Costa del Sol - 3 uker - SandefjordFra kr. 19 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80