Skip to main content
Pioneer Beach Hotel

Yogatur til Kypros

Pioneer Beach HotelPioneer Beach Hotel
Pioneer Beach HotelPioneer Beach Hotel
Pioneer Beach HotelPioneer Beach Hotel
Pioneer Beach Hotel - standard romPioneer Beach Hotel - standard rom
PafosPafos

Velkommen med på yogatur til vakre Kypros - med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Få ro og hent ny inspirasjon i varme og energigivende omgivelser. Vi bor på flott hotell på stranden i Pafos på sørvestsiden av øya. Turen passer for alle, og du kan delta på yoga med erfaren yogainstruktør hver dag. Yogatimene varierer alltid og tilpasses deltakerne. Målet er å finne indre balanse gjennom å trene den fysiske kroppen. Myke fysiske bevegelser kombineres med pusteøvelser og meditasjon for å oppnå fysisk og psykisk velvære.  I tillegg til å praktisere yoga, spise god mat, bade og nyte ferien, kan du mot tillegg bli med å utforske øya på vandreturer med sosiale og hyggelige pikniker. Hotellet har også eget spa og treningsrom.

 

 


Gruppetimene med yoga er inkludert i turprisen!

Yogaundervisningen i oktober ledes av instruktør Mette Solberg. Mette er en erfaren yogalærer innen flere yogaformer. Hovedtyngden har hun innen Virya Yoga og terapeutisk yoga. Hun er også utdannet samtaleterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole med videreutdannelse innen traumeterapi.

 

 

Yogaundervisningen i mars/april ledes av Maria Andersen. Maria har eget yogastudio i Oslo, og underviser i myke og mindfulle typer yoga som mediyoga, yinyoga, yoga somatics og qigong. Du vil få verktøy som kan brukes i hverdagen for å få en bedre energiflyt og for å bli mer fleksibel i kroppen. Hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Maria jobber også som terapeut og spesialiserer seg på stressrelaterte plager. 

 

 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Larnaca – Pafos

  Fly fra Oslo Lufthavn til Larnaca. Transfer til Pafos. Innsjekk på Pioneer Beach Hotel (4*) som er et hotell kun for voksne. Hotellet har flott beliggenhet på stranden, utendørsbasseng, SPA, treningsrom og restauranter. Middag på hotellet.

 • 2. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Vi starter dagen med yoga i hotellets hage før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon for en svømmetur i hotellets basseng, strand, spa eller til bare å nyte ferien. Ønsker du å utforske Pafos på egenhånd, kan vi anbefale å se de flotte mosaikkarbeidene i den romerske villaen "House of Dionysos". Villaen dateres til det andre århundre e.Kr., og er på UNESCOs verdensarv liste. Pafos har en hyggelig småbyatmosfære og en liten havn. Lunsj på egen regning. Yoga før middag i hotellets hage eller inne på hotellet. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Vi får med oss solnedgangen fra et lite gresk-ortodoks kapell ved hotellet, og spiser felles middag.

 • 3. dag: Yoga og vandring – Afrodites Klippe

  Yoga i hotellets hage før frokost. Mot tillegg: Vandretur med yogainstruktør og lokalguide. Vi skal bli kjent med den mytiske historien om Afrodite. Vi starter vandringen i det naturskjønne området hvor gudinnen steg i land, og fortsetter langs kysten for å se på floraen i området. Underveis blir det piknik med lokale spesialiteter. Vandreturen har fokus på tilpassede fysiske utfordringer samt mental avspenning gjennom tilstedeværelse i naturen. Vandredistanse: 5,5 km. Opp-/nedstigning: + -50 meter. Utflukt totalt: 5 timer. Eventuelt dagen /ettermiddagen til egen disposisjon til å nyte hotellets fasiliteter som spa (på egen regning), svømmebasseng og treningsstudio. Kveldsyoga på hotellet og felles middag.

  Yoga og vandring – Afrodites Klippe
 • 4. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Vi starter dagen med yoga i hotellets hage før frokost. Vi nyter en avslappende dag, og spiser lunsj på egen regning. Ettermiddagen er til egen disposisjon – og da kan du bestille individuelle timer med yogainstruktør. Yoga i hotellets hage eller inne på hotellet. Felles middag.

 • 5. dag: Yoga og vandring – utflukt til Akamas-halvøya med båttur

  Vi starter dagen med yoga i hotellets hage før frokost. Utflukt med båttur (mot tillegg). Utflukten går over Akamas-halvøya til Vest-Kypros ville kyst. Vi kjører til den lille havnen i Latchi. Herfra fortsetter vi med båt til Fontana Amorosa og nordvestspissen av halvøya. Turkis hav, stupbratte klipper, skog og variert dyreliv, skaper et magisk landskap med imponerende utsiktspunkter. Vi drar med båt til de mange vikene og øyene utenfor kysten. Stopp ved Manolis Bay hvor vi bader og koser oss. Vi gjør også et stopp for å snorkle ved den blå lagune som er den blåeste bukten på hele Kypros. Etter en times stopp her, går båten tilbake til Latchi. Vi fortsetter til Afrodites bad, og spiser individuell lunsj på restaurant med vakker utsikt mot havet. Vi returnerer via havgrottene til hotellet. Yoga i hotellets hage eller inne på hotellet, og felles middag.

  Yoga og vandring – utflukt til Akamas-halvøya med båttur
 • 6. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Yoga i hotellets hage før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon for avslapping og en svømmetur i hotellets basseng eller det turkisblå havet, spa (på egen regning) eller til å bestille individuelle timer med yogainstruktør. Lunsj på egen regning. Kveldsyoga og felles middag på hotellet.

 • 7. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Yoga i hotellets hage før frokost. Resten av dagen til å nyte ferien. Ettermiddagsyoga før vi tar turen til Pafos lille havn og spiser middag på Theo´s Seafood Restaurant.

 • 8. dag: Pafos – Larnaca - Oslo

  Yoga i hotellets hage før frokost. Transfer til flyplassen i Larnaca, og retur med fly til Oslo Lufthavn.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
22.10.2024Oslo LufthavnKypros - YogaturMer enn 815 990,-BestillMer informasjon
29.03.2025Oslo LufthavnKypros - YogaturMer enn 814 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Tilslutningsbilletter med fly til/fra Oslo Lufthavn kan bestilles separat.
 

Tillegg pr. person:
Enkeltrom:
    Kr. 2.200,- (mars)/ Kr. 2.800,- (oktober)      
Begrenset havutsikt:      Kr 1.500,- (mars)/ Kr. 1.900,- (oktober)
Superior rom med havutsikt: Kr. 3.500,- (mars) 

Tillegg for utflukt:
«Afrodites Klippe» med vandring og piknik: kr. 800,-             
Utflukt til Akamas-halvøya med båttur:   kr. 800,-
(Utfluktene arrangeres ved minimum 15 påmeldte) 

Oppgitte priser er basert på valutakurs pr. 01.08.23.

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud. Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.

Se her for flere yogaturer!

Reisekalender
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
4/9Nord-VestlandetFra kr. 10 990,-
8/9Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
9/9Vandretur AmalfikystenFra kr. 19 990,-
9/9Seniorfavoritt - GeirangerFra kr. 9 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80