Skip to main content
Pafos

Langtidsferie Kypros

Langtidsferie Kypros - Athena Royal Beach HotelAthena Royal Beach Hotel
Langtidsferie Kypros - Athena Royal Beach HotelAthena Royal Beach Hotel
Langtidsferie Kypros - Athena Royal Beach HotelAthena Royal Beach Hotel
Langtidsferie Kypros - Athena Royal Beach HotelAthena Royal Beach Hotel
Langtidsferie Kypros - Standard rom med havutsiktStandard rom med havutsikt
Langtidsferie Kypros - Athena Royal Beach HotelAthena Royal Beach Hotel

Athena Royal Beach Hotel

Kypros har deilig middelhavsklima året rundt. Gjennomsnittlig dagtemperatur ligger på 17-19 grader i mars, og hele 22 grader og fortsatt badetemperaturer i november. På vår langtidsferie bor vi på flott hotell i Pafos på sørvestkysten av øya. Her kan vi nyte turkisblått hav, lese bok i solstolen og kose oss med gresk-kypriotisk mat. Vi skal også på utflukter på den vakre øya! – og det er ingen tvil om hvorfor kjærlighetsgudinnen Afrodite valgte seg Kypros, og hvorfor du bør gjøre det!

 

 

 

 

Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 125 dager før avreise!

Hurtigsøk

Om Pafos

Pafos var opprinnelig en fiskelandsby. I dag har byen hoteller, restauranter og butikker, strand og en liten hyggelig havn. Byen ligger på sørvestkysten av Kypros, ca. 2 timer fra Larnaca. Byen er rik på historie og kultur – og var utnevnt til en av Europas kulturbyer i 2017. I gresk-romersk tid var Pafos øyas hovedstad, og byen er kjent for utgravningene av den antikke byen Nea Pafos hvor vakker mosaikk er hovedattraksjonen. Pafos sies også å være fødestedet til Afrodite, den greske gudinnen for skjønnhet, kjærlighet og elskov.

Athena Royal Beach Hotel (4*)

Hotell av god standard, som har dobbeltrom med og uten havutsikt. Alle rommene har balkong og TV. Gratis WIFI, vannkoker, safe og minikjøleskap på rommet. Frokost og middag hver dag er inkludert i oppholdet. Restauranten byr på innholdsrik middelhavsbuffet med varierende tema gjennom oppholdet. Hotellet har både innendørs- og utendørs svømmebasseng og treningssenter som kan brukes fritt. Veldig hyggelig og rolig uteområde. Hotellets velværeavdeling tilbyr massasje og skjønnhetsbehandlinger mot tillegg i pris. Fra hotellet til Pafos havn kan man følge gangvei langs stranden, 2 km, eller ta lokalbuss. Våre gjester trives veldig godt på dette hotellet!

Service & utflukter

Service
Til Kypros er det ikke med reiseleder fra Norge, men dere blir på flyplassen i Larnaca møtt av skandinavisktalende guide fra Peer Gynt Tours samarbeidspartner. Denne guiden vil holde informasjonsmøte på hotellet, og denne eller en engelskspråklig representant har deretter to trefftider på hotellet pr. uke. Skulle du trenge hjelp utenfor treff-tidene, bistår guiden med dette. Vakttelefon tilgjengelig hele døgnet ved alvorlige hendelser og akutt sykdom. I tillegg har hotellet døgnbetjent resepsjon med engelsktalende personale, - her er det også mulig å få hjelp og assistanse.

Utflukter
På velkomstmøtet blir det informert om ulike utflukter som tilbys under oppholdet. Inkludert i prisen er:

  • Halvdags sightseeing i Pafos
  • Heldags utflukt til Nicosia
  • Heldags utflukt til Chrysorogiatissa-klosteret inkl. vinsmaking

Video

 

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
24.02.2024Oslo LufthavnLangtidsferie - Kypros 424 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Tillegg dobbeltrom som enkeltrom                                       Kr 4 100,-
Tillegg dobbeltrom med havutsikt p.p.                                 Kr 3 200.-

OBS! På avgangen 04.11.2023 tilkommer et obligatorisk valutatillegg på kr 1 587,- pr. person, grunnet svak kronekurs. 

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 120 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  For alle reisene gjelder vilkår som publisert på våre nettsider. Les også «Viktig å vite når man bestiller en reise».

Se her for flere langtidsferier!

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80