Langtidsferie Kypros

Athena Royal Beach Hotel

Kypros har deilig middelhavsklima året rundt. Gjennomsnittlig dagtemperatur ligger på 22 grader i november, og det er fortsatt badetemperatur. På vår langtidsferie bor vi i Pafos på sørvestkysten av Kypros, og her kan vi nyte turkisblått hav, lese bok i solstolen og kose oss med gresk-kypriotisk mat. Vi skal også på utflukter på den vakre øya, og det er ingen tvil om hvorfor kjærlighetsgudinnen Afrodite valgte seg Kypros.

Pris fra kr.:
19 500,-
Dager:22
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo-Larnaca t/r, 21 netter i valgt romtype inkl. frokost og middag, busstransfer med skandinavisktalende guide ved ankomst og avreise, sightseeing i Pafos og 2 heldagsutflukter, velkomstmøte og trefftider med PGT representant på hotellet 2 ganger pr. uke.
Transporttype:Norwegian
Bestill reise

Om Pafos

Pafos var opprinnelig en fiskelandsby. I dag har byen hoteller, restauranter og butikker, strand og en liten hyggelig havn. Byen ligger på sørvestkysten av Kypros, ca. 2 timer fra Larnaca. Byen er rik på historie og kultur – og er utnevnt til en av Europas kulturbyer i 2017. I gresk-romersk tid var Pafos øyas hovedstad, og byen er kjent for utgravningene av den antikke byen Nea Pafos - hvor vakker mosaikk er hovedattraksjonen. Pafos sies også å være fødestedet til Afrodite, den greske gudinnen for skjønnhet, kjærlighet og elskov.

Athena Royal Beach Hotel (4*)

Hotell holder meget god standard, og har enkeltrom og dobbeltrom både med og uten havutsikt. Alle rommene har balkong og TV. Frokost og middag er inkludert i prisen. Restauranten byr på tradisjonelle kypriotiske retter som serveres inne i restauranten - eller på den store terrassen med panoramautsikt mot havet. Hotellet har både innendørs- og utendørs svømmebasseng og treningssenter som kan brukes fritt. Hotellets velværeavdeling tilbyr massasje og skjønnhets-behandlinger mot tillegg i pris. Hyggelig uteområde. Fra hotellet inntil Pafos havn kan man enten følge gangveien langs stranden i ca. 2 km, eller ta lokalbussen. Våre gjester trives veldig godt på dette hotellet!

Service & utflukter

Service
Til Kypros er det ikke er med reiseleder fra Norge, men dere blir på flyplassen i Larnaca møtt av skandinavisktalende guide fra Peer Gynt Tours samarbeidspartner. Denne guiden vil holde informasjonsmøte på hotellet, og denne eller en engelskspråklig representant har deretter to trefftider på hotellet pr. uke. Skulle du trenge hjelp utenfor treff-tidene, bistår guiden med dette. Vakttelefon tilgjengelig hele døgnet ved alvorlige hendelser og akutt sykdom. I tillegg har hotellet døgnbetjent resepsjon med engelsktalende personale, - her det også er mulig å få hjelp og assistanse.

Utflukter
På velkomstmøtet blir det informert om ulike utflukter som tilbys under oppholdet. Inkludert i prisen er:

  • Halvdags sightseeing i Pafos
  • Heldags utflukt til Limassol inkl. tid til egne opplevelser der
  • Heldags utflukt til Chrysorogiatissa-klosteret inkl. vinsmaking

Kart

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
2/11 Oslo Lufthavn Langtidsferie - 3 uker - Kypros Mer enn 8 19 500,- BestillMer informasjon

Turfakta

Tillegg dobbeltrom som enkeltrom                                       Kr 3 500,-                                     
Tillegg dobbeltrom med havutsikt p.p.                                 Kr 2 500,-                                    

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  For alle reisene gjelder vilkår som publisert på våre nettsider. Les også «Viktig å vite når man bestiller en reise».

Se her for flere langtidsferier!

Powered by Travelize