Langtidsferie Kypros

Athena Royal Beach Hotel

Kypros har deilig middelhavsklima året rundt. Gjennomsnittlig dagtemperatur ligger på 22 grader i november, og det er fortsatt badetemperatur. I februar 16 grader. På vår langtidsferie bor vi i Pafos på sørvestkysten. Her kan vi nyte turkisblått hav, lese bok i solstolen og kose oss med gresk-kypriotisk mat. Vi skal også på utflukter på den vakre øya, og det er ingen tvil om hvorfor kjærlighetsgudinnen Afrodite valgte seg Kypros. 

Pris fra kr.:
16 990,-
Dager:22
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo-Larnaca t/r, 21 netter i valgt romtype inkl. frokost og middag på 4*hotell, busstransfer med skandinavisktalende guide ved ankomst og avreise, sightseeing i Pafos og 2 heldagsutflukter, velkomstmøte og trefftider med skandinavisktalende guide på hotellet 2 ganger pr. uke.
Transporttype:Norwegian
Bestill reise

Om Pafos

Pafos var opprinnelig en fiskelandsby. I dag har byen hoteller, restauranter og butikker, strand og en liten hyggelig havn. Byen ligger på sørvestkysten av Kypros, ca. 2 timer fra Larnaca. Byen er rik på historie og kultur – og er utnevnt til en av Europas kulturbyer i 2017. I gresk-romersk tid var Pafos øyas hovedstad, og byen er kjent for utgravningene av den antikke byen Nea Pafos hvor vakker mosaikk er hovedattraksjonen. Pafos sies også å være fødestedet til Afrodite, den greske gudinnen for skjønnhet, kjærlighet og elskov.

Athena Royal Beach Hotel (4*)

Hotell av god standard, som har enkelt- og dobbeltrom med og uten havutsikt. Alle rommene har balkong og TV. Frokost og middag er inkludert i prisen. Restauranten byr på tradisjonelle kypriotiske retter som serveres inne i restauranten eller på den store terrassen med panoramautsikt mot havet. Hotellet har både innendørs- og utendørs svømmebasseng og treningssenter som kan brukes fritt. Hyggelig uteområde. Hotellets velværeavdeling tilbyr massasje og skjønnhetsbehandlinger mot tillegg i pris. Fra hotellet til Pafos havn kan man følge gangvei langs stranden, 2 km, eller ta lokalbuss..

Service & utflukter

Service
Til Kypros er det ikke er med reiseleder fra Norge, men dere blir møtt av skandinavisktalende guide fra Peer Gynt Tours samarbeidspartner på flyplassen i Larnaca. Guiden holder informasjonsmøte på hotellet, og har deretter to trefftider på hotellet pr. uke. Skulle du trenge hjelp utenfor trefftidene, bistår guiden. Vakttelefon ved alvorlige hendelser og sykdom hele døgnet. I tillegg har hotellet betjent resepsjon med engelsktalende personale hele døgnet, hvor det også er mulig å få hjelp og assistanse.

Utflukter
På velkomstmøtet blir det informert om ulike utflukter som tilbys under oppholdet. Inkludert i prisen er:

  • Sightseeing i Pafos
  • Heldags utflukt til Nikosia som er delt i en kypriotisk og tyrkisk del
  • Heldagsutflukt til Chrysorogiatissa klosteret og Afrodites bad

Kart

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
23/2 Oslo Lufthavn Langtidsferie - 3 uker - Kypros 2 16 990,- BestillMer informasjon

Turfakta

Tillegg enkeltrom                                       Kr 3 000,-                                     
Tillegg dobbeltrom med havutsikt p.p.    Kr 2 400,-                                    

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  For alle reisene gjelder vilkår som publisert på våre nettsider. Les også «Viktig å vite når man bestiller en reise».

Se her for flere langtidsferier!

Powered by Travelize