Langtidsferie Kypros

Athena Royal Beach Hotel

Kypros har deilig middelhavsklima året rundt. Gjennomsnittlig dagtemperatur ligger på 17-19 grader i februar og mars, og hele 22 grader og fortsatt badetemperaturer i november. På vår langtidsferie bor vi i Pafos på sørvestkysten. Her kan vi nyte turkisblått hav, lese bok i solstolen og kose oss med gresk-kypriotisk mat. Vi skal også på utflukter på den vakre øya, og det er ingen tvil om hvorfor kjærlighetsgudinnen Afrodite valgte seg Kypros…  

Pris fra kr.:
18 500,-
Dager:22
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo-Larnaca t/r, 21 netter i valgt romtype inkl. frokost og middag, busstransfer med skandinavisktalende guide ved ankomst og avreise, sightseeing i Pafos og 2 heldagsutflukter, velkomstmøte og trefftider med PGT representant på hotellet 2 ganger pr. uke.
TransportType:Norwegian
Bestill reise

Om Pafos

Pafos var opprinnelig en fiskelandsby. I dag har byen hoteller, restauranter og butikker, strand og en liten hyggelig havn. Byen ligger på sørvestkysten av Kypros, ca. 2 timer fra Larnaca. Byen er rik på historie og kultur – og er utnevnt til en av Europas kulturbyer i 2017. I gresk-romersk tid var Pafos øyas hovedstad, og byen er kjent for utgravningene av den antikke byen Nea Pafos hvor vakker mosaikk er hovedattraksjonen. Pafos sies også å være fødestedet til Afrodite, den greske gudinnen for skjønnhet, kjærlighet og elskov.

Athena Royal Beach Hotel (4*)

Hotell av god standard, som har dobbeltrom med og uten havutsikt. Alle rommene har balkong og TV. Gratis WIFI, vannkoker, safe og minikjøleskap på rommet. Frokost og middag hver dag er inkludert i oppholdet. Restauranten byr på innholdsrik middelhavsbuffet med varierende tema gjennom oppholdet. Hotellet har både innendørs- og utendørs svømmebasseng og treningssenter som kan brukes fritt. Veldig hyggelig og rolig uteområde. Hotellets velværeavdeling tilbyr massasje og skjønnhetsbehandlinger mot tillegg i pris. Fra hotellet til Pafos havn kan man følge gangvei langs stranden, 2 km, eller ta lokalbuss. Våre gjester trives veldig godt på dette hotellet!

Service & utflukter

Service
Til Kypros er det ikke med reiseleder fra Norge, men dere blir på flyplassen i Larnaca møtt av skandinavisktalende guide fra Peer Gynt Tours samarbeidspartner. Denne guiden vil holde informasjonsmøte på hotellet, og denne eller en engelskspråklig representant har deretter to trefftider på hotellet pr. uke. Skulle du trenge hjelp utenfor treff-tidene, bistår guiden med dette. Vakttelefon tilgjengelig hele døgnet ved alvorlige hendelser og akutt sykdom. I tillegg har hotellet døgnbetjent resepsjon med engelsktalende personale, - her det også er mulig å få hjelp og assistanse.

Utflukter
På velkomstmøtet blir det informert om ulike utflukter som tilbys under oppholdet. Inkludert i prisen er:

  • Halvdags sightseeing i Pafos
  • Heldags utflukt til Limassol inkl. tid til egne opplevelser der
  • Heldags utflukt til Chrysorogiatissa-klosteret inkl. vinsmaking

Kart

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
2/11 Oslo Lufthavn Langtidsferie - 3 uker - Kypros Ikke mulig å bestille 19 500,- Ikke mulig å bestilleMer informasjon
Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
15/2 Oslo Lufthavn Langtidsferie - 3 uker - Kypros 2 18 500,- BestillMer informasjon

Turfakta

Tillegg dobbeltrom som enkeltrom                                       Kr 3 500,-                                     
Tillegg dobbeltrom med havutsikt p.p.                                 Kr 2 500,-                                    

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 120 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  For alle reisene gjelder vilkår som publisert på våre nettsider. Les også «Viktig å vite når man bestiller en reise».

Se her for flere langtidsferier!

Powered by Travelize