Kypros

Vandretur Kypros

Middelhavets solstråle. Kypros har 300 soldager i året. Øya byr på idylliske landskaper. Floraen er unik, og Troodos-fjellene et geologisk fenomen. Noen vandringer går i fjellet; andre langs kysten med bratte klipper som stuper ned i havet og uberørte strender. Innlandet er grønt og frodig med fredfullt ....Les mer »8 dagerPris fra kr. 11 990,-

Langtidsferie Kypros - Leiligheter

Middelshavsidyll med over 300 soldager i året. Kypros har deilig middelhavsklima året rundt. Gjennomsnittlig dagtemperatur ligger på 22 grader i november, og det er fortsatt badetemperatur. I februar 16 grader. På vår langtidsferie bor vi i Pafos på sørvestkysten. Her kan vi nyte turkisblått hav, lese ....Les mer »43 dagerPris fra kr. 18 990,-

Seniordans Kypros

Kypros - Pafos Middelshavsidyll med over 300 soldager i året! Her kan du nyte turkisblått hav, lese en god bok i solstolen og kose deg med gresk-kypriotisk mat. Det er ingen tvil om hvorfor kjærlighetsgudinnen Afrodite, gudinnen for skjønnhet, kjærlighet og elskov, valgte seg Kypros. Kysten med sine bratte klipper som ....Les mer »

Seniordans i Pafos, Kypros

Kypros – Pafos Danseledere: Magne & Borghild Sørøy                   Reiseleder: Solveig Englund Middelshavsidyll med over 300 soldager i året! Her kan du nyte turkisblått hav, lese en god bok i solstolen og kose deg med gresk-kypriotisk ....Les mer »

Pafos - Kypros - En seniorfavoritt

Flott hotell på stranden, kultur og natur. Akkurat som kjærlighetsgudinnen Afrodite valgte seg Kypros , har vi også valgt oss øya! Med over 300 soldager i året er Kypros den perfekte øya å besøke utenfor den mest travle turistsesongen. Lille Pafos ligger på sørvestkysten av Kypros, og ....Les mer »
Powered by Travelize