Firmatur Berlin

Etter Berlinmurens fall i 1989 og den tyske gjenforeningen i 1990, besluttet Forbundsdagen at Berlin igjen skulle bli Tysklands hovedstad. Byen har forvandlet seg til en oase av kulturelle tilbud, trendy kafeer, moderne arkitektur, shoppingmuligheter og et yrende natteliv. Her kan man oppleve både nostalgi og nyskapning om hverandre. Berlin er et ypperlig reisemål for en kollegatur.

Noen aktiviteter:

Trabant safari sightseeing
Dette er for mange et kulturelt “must” når de besøker Berlin. Du kjører din egen Trabi rundt i gatene i Berlin, og passerer mange flotte severdigheter underveis. En engelsktalende guide gir informasjon og historiske fakta over radioen. Pris ved forespørsel

Beer Bike Berlin
Beer Bike er ”ølsykler” der deltakerne sitter ved en bardisk, samtidig som de ved hjelp av hvert sitt pedalsett sørger for fremdrift for sykkelen. En guide sitter i midten og styrer sykkelen og tar deltagerne med på en runde i Berlin. Dette er en artig, sosial og spennende måte å oppleve Berlin på. Pris ved forespørsel

Bysightseeing i Berlin med skandinavisk guide
På turen blir man kjent med denne fantastiske byen. Dere får se blant annet Olympiastadion, Tiergarten, Gedächtniskirche, Potsdamer Platz, Brandenburger Tor, Unter den Linden, Alexanderplaz, Musemsinsel og Nikolaviertel.

Klatring i Mount Mitte
Mount Mitte er en klatrepark midt i sentrum av Berlin. Her er det et 15 meter høyt klatretårn i stål og tre, og med til sammen over 90 elementer i ulike høyder. Grupper kan deles i lag og det kan arrangeres konkurranser. Total varighet ca. 2,5 timer. Pris ved forespørsel

 

Vi nevner også:

- Folkloremiddag
- Teambuilding
- Konsert/teaterbilletter i for eksempel Friedrichstadspalast
- Spesialprogram “Nordmenn i Berlin”
- Cruise på elven Spree 
- Utflukt til Potsdam med Schloss Sanssouci og Cecilienhof

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hotell, restauranter, service og fly

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Fly direkte fra for eksempel:
Gardermoen eller Torp.

Powered by Travelize