Skip to main content

Firmatur Stresa

Båttur til Isola Bella - Foto: Regina Palace HotelBåttur til Isola Bella - Foto: Regina Palace Hotel
Regina Palace HotelRegina Palace Hotel
Regina Palace HotelRegina Palace Hotel

- ved vakre Lake Maggiore

Stresa er en liten by som ligger ved Maggioresjøen, eller på italiensk Lago Maggiore. Innsjøen ligger i Piemonteregionen helt nord i Italia, omkranset av flott alpenatur, og området er kjent for gode viner og matspesialiteter. I perioden april til oktober bugner det av velduftende blomster, overalt er det grønt og frodig. Stresa er perlen ved Lake Maggiore, og er rett og slett idyllisk!

Aktiviteter

Smak lokale produkter på en vingård
Et "must" på en slik tur er å besøke en lokal vingård, smake på vinen, høre om produksjonen og gjerne kombinere det med en velsmakende lunsj.

Utflukt med båt og guide til «The Borromean Islands»
Øya «Isola Bella» er en av de tre borromeiske øyene, og den er en naturskatt. Den ser ut til å seile majestetisk i all sin harmoni gjennom det glitrende vannet i Borromeo-bukten. Den har alltid vært en av favorittattraksjonene ved Lago Maggiore, som dere ikke bør gå glipp av. «Isola Bella» er dominert av et overdådig barokkpalass, sammen med en frodig hage i italiensk stil.

Sykkeltur med lokal guide
Vi reiser med båt til den lille landsbyen «Feriolo di Baveno». Her får vi sykler utlevert og er klare til å oppleve natur og kultur i nærområdet. I utgangspunktet vil sykkelturen gå rundt innsjøen «Lago di Mergozzo», men guiden setter ruten etter vær og forhold på stedet. Det blir lunsjpause på en lokal restaurant under turen.

Utflukt til «Villa Pallavicino»
Med lokalguide drar vi på utflukt. Villa Pallavicino ligger i utkanten av Stresa, og er et perfekt eksempel på en eksklusiv 1800-tallsbolig. Her kan man beundre panoramaet over Lago Maggiore og Borromeo-øyene – og oppleve den flotte parken med dyrebare trær, eksotiske planter og stedets egen botanisk-zoologisk hage.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk

Hotell, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Reisekalender
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80