Temareiser

På denne siden vil vi samle og presentere de av våre turer som har et veldig klart fokus på ett spesielt tema. Turene vil selvfølgelig holde god Peer Gynt Tours standard. Vi har tematiserte opplevelser på nesten alle våre andre turer også, men her er siden for det litt mer spesielle.

Yogatur til Kypros

Velkommen til en yogatur til vakre Kypros , med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Bli med til Pafos og opplev fordypning, ro og ny inspirasjon i varme, energigivende omgivelser. Denne turen passer for alle! Du kan delta Mensendieck- og yogatrening hver dag. Yogatimene er inkludert i turprisen! Dette er terapeutiske yogaformer ....Les mer »8 dagerPris fra kr. 13 200,-

Yogatur til Marokko

Velkommen til en unik yogatur til Marokko med egenpleie for kropp og sjel. Opplev ny inspirasjon, fordypning og ro i varme, energigivende omgivelser på Hotel Sol House Taghazout Bay som ligger 3 minutters gange fra stranda, har egen treningssenter, yogarom, og hammam spa. Denne turen passer for alle! Yogatimene er inkludert i turprisen! Du kan ....Les mer »

Andrea Bocelli - Toscana

Stor suksess gjennom mange år! Bli med Peer Gynt Tours til Italia og Toscana , for der å oppleve den fantastiske tenoren Andrea Bocelli i hans egen hjemby Lajatico - i utendørs teateret "Teatro del Silenzio". Her vil den blinde Andrea Bocelli's utrolige sangstemme trollbinde de som har vært så heldig å ....Les mer »

Yogatur til Kroatia

Fellesyoga inkludert i prisen Velkommen til en unik yogatur til vakre Kroatia , med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Bli med til vakre Pelješac-halvøya og opplev fordypning, ro og ny inspirasjon i varme, energigivende omgivelser. Denne turen passer for alle! Du kan delta på yinyoga og mediyoga timer. Yogatimene ....Les mer »
Powered by Travelize