Temareiser

På denne siden vil vi samle og presentere de av våre turer som har et veldig klart fokus på ett spesielt tema. Turene vil selvfølgelig holde god Peer Gynt Tours standard. Vi har tematiserte opplevelser på nesten alle våre andre turer også, men her er siden for det litt mer spesielle.

Yogatur til Spania

Velkommen til en unik yogatur til vakre Andalusia i Spania med egenpleie for kropp og sjel. Opplev ny inspirasjon, fordypning og ro i varme, energigivende omgivelser på Hotel Altequera som ligger midt i vakre turområder, har egen spaavdeling og flotte golfmuligheter. Denne turen passer for absolutt alle, uansett forkunnskap, form eller ....Les mer »8 dagerPris fra kr. 10 305,-

Yogatur til Marokko

Velkommen til en unik yogatur til Marokko med egenpleie for kropp og sjel. Opplev ny inspirasjon, fordypning og ro i varme, energigivende omgivelser på Hotel Sol House Taghazout Bay som ligger 3 minutters gange fra stranda, har egen treningssenter, yogarom, og hammam spa. Denne turen passer for alle! Yogatimene er inkludert i turprisen! Du kan ....Les mer »8 dagerPris fra kr. 12 090,-

Andrea Bocelli - Toscana

ANDREA BOCELLI - TOSCANA Stor suksess i 2017! Bli med Peer Gynt Tours til Italia og Toscana, for der å oppleve den fantastiske tenoren Andrea Bocelli i hans egen hjemby Lajatico - i utendørs teateret "Teatro del Silenzio". Her vil den blinde Andrea Bocelli's utrolige sangstemme trollbinde de som har vært så heldig ....Les mer »

Opera ved Bodensjøen

Nyt utendørs-operaen "Carmen" i Bregenz Bli med på vår operatur til Bodensjøen – for i Bregenz å kunne nyte den kjente opera-forestillingen «Carmen» av George Bizet på den største innsjøscenen i verden, med plass stil hele 6.800 tilskuere. Her venter en fascinerende historie, ....Les mer »

Yogatur til Kroatia

Fellesyoga inkludert i prisen Velkommen til en unik yogatur til vakre Kroatia, med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Bli med til vakre Pelješac-halvøya i Kroatia og opplev fordypning, ro og ny inspirasjon i varme, energigivende omgivelser. Denne turen passer for alle! Du kan delta på yinyoga og mediyoga ....Les mer »

Yogatur til Madeira

Velkommen til en unik ukestur til vakre Madeira - med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Den portugisiske Atlanterhavsperlen har mildt klima, frodig landskap og majestetiske fjell. På denne turen bor vi bra på 5* hotell i hovedstaden Funchal, og det blir en kombinasjon av yoga, flotte naturopplevelser, avslapping ....Les mer »
Powered by Travelize