Temareiser

På denne siden vil vi samle og presentere de av våre turer som har et veldig klart fokus på ett spesielt tema. Turene vil selvfølgelig holde god Peer Gynt Tours standard. Vi har tematiserte opplevelser på nesten alle våre andre turer også, men her er siden for det litt mer spesielle.

Andrea Bocelli - Toscana

ANDREA BOCELLI - TOSCANA Stor suksess i 2017! Bli med Peer Gynt Tours til Italia og Toscana , for der å oppleve den fantastiske tenoren Andrea Bocelli i hans egen hjemby Lajatico - i det utendørs teateret "Teatro del Silenzio". Her vil den blinde Andrea Bocelli's utrolige sangstemme trollbinde de som har vært så ....Les mer »4 dagerPris fra kr. 12 330,-

Opera ved Bodensjøen

Nyt utendørs-operaen "Carmen" i Bregenz Bli med på vår operatur til Bodensjøen – for i Bregenz å kunne nyte den kjente opera-forestillingen «Carmen» av George Bizet på den største innsjøscenen i verden, med plass stil hele 6.800 personer. Her venter en fascinerende historie, ....Les mer »

Yogatur til Madeira

Velkommen til en unik ukestur til vakre Madeira - med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Den portugisiske Atlanterhavsperlen har mildt klima, frodig landskap og majestetiske fjell. På denne turen bor vi bra på 5* hotell i hovedstaden Funchal, og det blir en kombinasjon av yoga, flotte naturopplevelser, avslapping ....Les mer »

Nyttårstur til Wien

Nyttårstur til Wien Wien er Europas musikkhovedstad, og hvem drømmer ikke om å nyte nyttårskonserten i Musikverein og  Flaggermusen i Statsoperaen i Wien på Nyttårsaften? Bli med Operaturkomiteen  og Peer Gynt Tours på en nyttårstur med musikalske opplevelser av høy klasse! For ....Les mer »
Powered by Travelize