Skip to main content

Firmatur Finnmark - Alta om vinteren

Alta ligger i det vestlige Finnmark og har fått tilnavnet «Nordlysbyen», og det er ikke uten grunn. Det stabile klimaet gjør Alta til en av de beste stedene i nord for å se nordlyset. Alta har faktisk også to oppføringer på UNESCOs verdensarvliste; de over 7000 år gamle helleristningene og Struves Meridianbue. Hvert år startet og slutter det berømte Finnmarksløpet midt i Alta sentrum!

Aktiviteter:

Hundekjøring
Alta har et aktivt hundemiljø og gode tilbydere på hundekjøring tilpasset alle ferdighetsnivåer. Her vil du få oppleve den vakre naturen på nært hold. 

Snøscootertur
En opplevelse som gir deg en tur i variert landskap fra skog og dal til åpne vidder dekket av hvit ren snø. En tur på snøscooter gir deg mestringsfølelse, samtidig som du får en opplevelse av å være tilstede i nuet. 

Besøk på Sorrisniva Iglohotell – «ishotellet»
I Sorrisniva ligger et 2500 m2 iglohotell som hvert år utsmykkes i et spesielt tema. Til nå ha temaene vært som samisk kultur, vikinger, Altaelva og livet i Arktis. Baren, galleriet og fellesarealene får fantastisk utsmykning i snø og is. Dette er også en av de bedre spisestedene i Vest-Finnmark, og kokkene serverer i henhold til hva naturen i området byr på. 

Vi nevner også:
- Nordlyssafari
- «Reinraid» med samiske opplevelser
- Alta Museum
- Nordlyskatedralen

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk

Hotell, restauranter og service

Hoteller:
Eksempelvis Scandic Alta som passer perfekt om du ønsker å oppleve den spektakulære norske naturen på nært hold. Hotellet liger midt i sentrum og har blant annet à la carte restaurant, hotellbar og svømmebasseng, samt konferansemuligheter.
 
Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.
 
Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med gruppen.
 

 

Reisekalender
5/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
6/6Vandretur AlgarveFra kr. 13 990,-
12/6Vandretur AndorraFra kr. 15 590,-
13/6Stavanger og Haugalandet med GDFra kr. 15 990,-
14/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 11 990,-
14/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 15 990,-
5/7Elvebåtcruise - DonauFra kr. 18 990,-
17/7Dalarna og Siljansjøen med GDFra kr. 10 550,-
26/7FinnmarkFra kr. 17 490,-
16/8Vandretur WalesFra kr. 18 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80