Skip to main content

Vandring & vin i Toscana

Buggiano CastelloBuggiano Castello
Panzano i ChiantiPanzano i Chianti

Toscana har bølgende åslandskap med sypresser, olivenlunder og vinranker. Vi vandrer i et lett kupert terreng, og følger flere "vinruter". Noen av høydepunktene er besøk på vingårder som Fattoria il Poggio for å smake kjent og god vin. Toscana byr på en rekke små landsbyer med italiensk sjarm, og mot tillegg kan du også være med på en utflukt til vakre Firenze som har flott arkitektur og mange skjulte kunstskatter. Ønsker du en sosial vandretur i vakkert landskap kombinert med vinsmaking på pittoreske vingårder, er dette turen for deg!

Vanskelighetsgrad: 2 (av 5)

 

 

 

Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise!

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo Lufthavn – Pisa – Montecatini Terme

  Direktefly til Pisa. Transfer til Montecatini Terme. Innsjekk på Hotel Ambrosiano (4*). Hotellet har en grønn profil. Hotellet er nyrenovert, og har innendørs svømmebasseng, restaurant og kafé/bar. Felles middag på hotellet.

 • 2. dag: Vandring Montecarlo

  Frokost. Mellom Montecatini Terme og Lucca ligger Montecarlo. Området er kupert med mange "vinruter". Vi besøker vingården Fattoria il Poggio for å prøvesmake olivenolje og vin. Middag på egen regning. Vi anbefaler å ta kabelbanen til fjellandsbyen Montecatini Alto so har koselige restauranter, små butikker og flott utsikt.
  Distanse: 7 km. Varighet: 3 timer. Opp-/nedstigning: 200 meter.

 • 3. dag: Vandring i Chianti

  Frokost. Vi vandrer fra Panzano til Greve. Vi passerer store områder med vinranker og olivenlunder, og ender vår vandring på vingården Castello di Verrazzano for omvisning og vinsmaking. Felles middag på hotellet.
  Distanse: 8 km. Varighet: 3 timer. Opp-/nedstigning: 350 meter.

  Panzano i ChiantiPanzano i Chianti
 • 4. dag: Utflukt til Firenze (mot tillegg)

  Frokost. Mot tillegg: Tog til Firenze. 3 timers rundtur til fots i byens historiske sentrum med lokal guide. Vi får se severdigheter som Ponte Vecchio, Santa Maria del Fiore med Johannes´ dåpskapell og det imponerende rådhuset Palazzo Vecchio. Tid på egen hånd for lunsj og til å utforske mer av byen. Retur med tog, og middag på egen regning.

 • 5. dag: Fridag

  Frokost og middag inkludert. Fridag i Montecatini Terme. Noen ønsker kanskje å bestille spabehandlinger på byens historiske kurbad som ligger i gangavstand til hotellet. Vi anbefaler også å ta toget til Lucca; en gammel by med trange brosteinsgater, kirker og piazzaer. Her ligger koselige kafeer og små butikker tett. Byen er omkranset av en flott bymur, og en vandring rundt i Lucca´s gater er som å gå i en filmkulisse flere hundre år tilbake i tid. Lucca er også fødebyen til Giacomo Puccini som har skrevet musikken til kjente operaer som Madame Butterfly og La Bohème.

 • 6. dag: Vandring i Vinci

  Frokost. I dag skal vi vandre i Vinci-området. Her ble Leonardo da Vinci født. Byen Vinci er omgitt av toskanske åser, og landskapet består av vingårder og olivenlunder. Underveis smaker vi vin fra området. Middag på egen regning.
  Distanse: 5 km. Varighet: 2-3 timer. Opp-/nedstigning: 280 meter.

 • 7. dag: Vandring Buggiano

  Frokost. Vandring i vakre omgivelser i Buggiano. Området har sitronlunder og vakre hager. Stopp på vingården Sette Borgi for å smake vin og olivenolje. Felles middag på hotellet.
  Distanse: 7 km. Varighet: 3 timer. Opp-/nedstigning: ca. 280 meter.

  Merk! På ekstraavgangen med avreise 22/10, er denne vandringen endret til vandring langs kysten ved Viareggio.

  Buggiano CastelloBuggiano Castello
 • 8. dag: Montecatini Terme – Pisa – Oslo Lufthavn

  Frokost og utsjekk. Formiddagen til egne opplevelser. På vei til flyplassen gjør vi et stopp ved det skjeve tårnet i Pisa. Retur med kveldsfly til Oslo Lufthavn.

 • Programmet er preliminært.

  Endelig rutevalg gjøres alltid av vandreguide på stedet. Det kan forekomme endring i rekkefølgen på dagene eller andre tilpasninger som tar hensyn til vær og andre forhold for gruppen.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
08.10.2024Oslo LufthavnVandring og vin i Toscana417 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg for enkeltrom:                        Kr.   2.000,-

Tillegg:  
3 timers sightseeing i Firenze med svensktalende guide, inkl. tog t/r: kr. 650,- pr. person.

Vanskelighetsgrad: 2 (av 5)
Denne turen har enkle vandringer, og joggesko kan brukes. 

Oppgitte priser er basert på en valutakurs pr. 01.08.23.

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser. 

Se her for flere vandreturer!

Reisekalender
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
4/9Nord-VestlandetFra kr. 10 990,-
8/9Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
9/9Vandretur AmalfikystenFra kr. 19 990,-
9/9Seniorfavoritt - GeirangerFra kr. 9 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80