Vandring & vin i Toscana

Toscana har bølgende åslandskap med sypresser, olivenlunder og vinranker. Vi vandrer i et lett kupert terreng, og følger flere "vinruter". Noen av høydepunktene er besøk på vingårder som Fattoria il Poggio for å smake kjent og god vin. Toscana byr på en rekke små landsbyer med italiensk sjarm, og mot tillegg kan du også være med på en utflukt til vakre Firenze som har flott arkitektur og mange skjulte kunstskatter. Ønsker du en sosial vandretur i vakkert landskap kombinert med vinsmaking på pittoreske vingårder, er dette turen for deg!

Vanskelighetsgrad: 2 (av 5)

Rabatt
 

 Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
 mer enn 95 dager før avreise!

Pris fra kr.:
13 990,-
Dager:8
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo–Pisa t/r, 7 hotellovernattinger i dobbeltrom, transfers med buss iflg. programmet, 5 vandringer med engelsktalende vandreguide, 7 frokoster og 4 middager, vin- og olivenoljesmaking iflg. programmet, reiseleder fra Peer Gynt Tours.
TransportType:Norwegian
Bestill reise

Dagsprogram

1. dag              Oslo Lufthavn – Pisa – Montecatini Terme
Direktefly til Pisa. Transfer til Montecatini Terme. Innsjekk på Hotel Ariston (4*). Felles middag på hotellet.   

2. dag              Vandring Montecarlo
Frokost. Mellom Montecatini Terme og Lucca ligger Montecarlo. Området er kupert med mange "vinruter". Vi besøker vingården Fattoria il Poggio for å prøvesmake olivenolje og vin. Middag på egen regning.
Distanse: 7 km. Varighet: 3 timer. Opp-/nedstigning: 200 meter.  

3. dag              Vandring i Chianti
Frokost. Vi vandrer fra Panzano til Greve. Vi passerer store områder med vinranker og olivenlunder, og ender vår vandring på vingård for omvisning og vinsmaking. Felles middag på hotellet.
Distanse: 8 km. Varighet: 3 timer. Opp-/nedstigning: 350 meter. 

4. dag              Utflukt til Firenze (mot tillegg)
Frokost. Mot tillegg: Tog til Firenze. 3 timers rundtur til fots i byens historiske sentrum med lokal guide. Vi får se severdigheter som Ponte Vecchio, Santa Maria del Fiore med Johannes´ dåpskapell og det imponerende rådhuset Palazzo Vecchio. Tid på egen hånd for lunsj og til å utforske mer av byen. Retur med tog, og middag på egen regning.    

5. dag              Fridag
Frokost og middag inkludert. Fridag i Montecatini Terme. Vi anbefaler å ta kabelbane til fjellandsbyen Montecatini Alto som har koselige restauranter, små butikker og flott utsikt. Noen ønsker kanskje også  å bestille spabehandlinger på byens historiske kurbad som ligger i gangavstand til hotellet.

6. dag              Vandring Buggiano
Frokost. Vandring i vakre omgivelser i Buggiano. Området har sitronlunder og vakre hager. Stopp på vingård for vinsmaking. Middag på egen regning.
Distanse: 7 km. Varighet: 3 timer. Opp-/nedstigning: 280 meter.  

7. dag              Garfagnana og Grotta del Vento
Frokost. På vår siste vandredag tar vi oss til Garfagnana i de apanske alpene. Området har frodige daler, og de ville fjellene som omgir området er en stor kontrast til det grønne. Besøk i Grotta del Vento; en av verdens mest kjente kalksteinsgrotter. Felles middag på hotellet.
Distanse: 5 km. Varighet: 2 timer. Opp-/nedstigning: ca. 350 meter.

8. dag              Montecatini Terme – Pisa – Oslo Lufthavn
Frokost og utsjekk. Transfer til flyplassen og direktefly til Oslo Lufthavn.
 

Programmet er preliminært. Endelig rutevalg gjøres alltid av vandreguide på stedet. Det kan forekomme endring i rekkefølgen på dagene eller andre tilpasninger som tar hensyn til vær og andre forhold for gruppen.

 

 

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
8/10/2020 Oslo Lufthavn Vandretur Toscana Mer enn 8 13 990,- BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg for enkeltrom:                        Kr.   1.450,-

Tillegg:  
3 timers sightseeing i Firenze med svensktalende guide, inkl. tog t/r: kr. 450,- pr. person.

Vanskelighetsgrad: 2 (av 5)
Denne turen har enkle vandringer, og joggesko kan brukes. 

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser. 

 

 

Se her for flere vandreturer!

Powered by Travelize