Skip to main content

Firmatur - Helsinki

Finlands hovedstad kalles for «Østersjøens datter» og ligger idyllisk til på en halvøy ved Finskebukta, som er omgitt av mange småøyer. Helsinki er byen hvor øst møter vest, og er full av spennende kontraster. Her finner du attraktive butikker, finsk design og arkitektur. På de livlige, fargerike torgene og saluhallene/mathallene kan du kjøpe spennende lokal mat. Helsinki er en behagelig og kompakt by hvor «alt» ligger sentralt og i gangavstand til hverandre. Byen har mange spennende utesteder - alt fra særegne puber der du kan drikke øl rundt gamle traktorer, til gode matopplevelser. I tillegg jobber Helsinki mot å bli en enda mer bærekraftig by

 

Aktiviteter:

Utvalget av aktiviteter er mange. Man kan blant annet dra på båttur, leie el-sparkesykkel, dra på skattejakt i byens gater  og besøke et gin-destilleri.

SAUNA
Tradisjonell finsk badstue kan oppleves mange steder i byen. En favoritt er den såkalte saunaøya, Saunasaari, som har tre tradisjonelle røykbadstuer og utendørs varmebassenger. I Østersjøen kan du ta en svømmetur etter badstuen. Kaldt øl, lunsj og/eller grillmiddag kan legges til, samt teambuilding-aktiviteter som den tradisjonelle finske støvelkast-konkurransen.

CRUISE I SKJÆRGÅRDEN
Dra på cruise i Helsinki’s sjarmerende skjærgård, på dagtid eller kveldstid. Underveis kan man på noen turer stoppe for å kjøpe nybakt pizza.

KAJAKKTUR
Kajakkene er enkle og smidige å betjene, slik at deltakerne kan nyte naturen samtidig som de er med på ryddearbeidet. Alle får et unikt «Baltic Sea Plogging diploma» for arbeidet i Østersjøen. Guiden vil fortelle om Østersjøens historie og dens nåværende tilstand. Utflukten passer for alle, også for nybegynnere. I begynnelsen går guiden gjennom det grunnleggende innen kanopadling, og holder under turen et rolig tempo, og tar hensyn til gruppens komforten gjennom hele turen.

UTFLUKT TIL PORVOO – TUR MED ELEKTRISKE SYKLER OG SMÅ SPEEDBÅTER
Denne aktiviteten går med egen buss til/fra gamlebyen i Porvoo - 50 km øst for Helsinki. Først rusler man gjennom de brosteinsbelagte gatene forbi trehus fra 1700- og 1800-tallet. Etter et stopp på en stemningsfull kafé er det tid for en komfortabel E-sykkeltur. Ferden går til en bortgjemt bukt ved Emäsalo, der vi kan by på en «båtsafari» med morsomme flaggermus-båter. Dette er små to-manns speedbåter, som vi kjører med i den lokale skjærgården. 
 

Vi nevner også:

- Tur-retur-fergebillett til Tallinn
- Røde busser Helsinki


 

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk

Hoteller, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Reisekalender
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
4/9Nord-VestlandetFra kr. 10 990,-
8/9Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
9/9Vandretur AmalfikystenFra kr. 19 990,-
9/9Seniorfavoritt - GeirangerFra kr. 9 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80