Skip to main content

Klimakompensering av flybilletter

Bestiller man en gruppereise  av Peer Gynt Tours er klimakompensasjon for våre gruppebilletter på fly inkludert i prisen. (f.o.m. 1. januar 2022)

Det er gruppebilletten fra hovedgruppens avreiseflyplass, til destinasjonen og tilbake som kompenseres. Og dette er inkludert i pakkeprisen dere får fra oss! 
Om man i tillegg ønsker å klimakompensere for eventuelle tilslutningsbilletter, enkeltreisende som har annen rute osv. så gjør vi dette for dere på forespørsel. Dere betaler da bare det som klimakompenasjonen koster ekstra.

Vi klimakompenserer gjennom vår norske partner CHOOOSE. Gjennom deres portefølje støtter vi naturbaserte løsninger som består av bærekraftig skogforvaltning og areal-prosjekter som beskytter naturlige økosystemer og dyreliv, gir løsninger for bærekraftig levebrød og styrker samfunn. Klimakompensering av flybilletter løser ikke alene verdens klimautfordringer, men er et godt tilskudd for å dempe noe på de negative virkningene av flytransport. Skal man reise med fly, er det bedre å klimakompensere for billetten enn å ikke gjøre noe.

CHOOOSE baserer sine utslippsberegninger på den offisielle metodikken til FNs internasjonale sivile luftfartsorganisasjon (ICAO Carbon Emissions Calculator Methodology, Version 10), International Council on Clean Transportation (ICCT) og anbefalte utslippsfaktorer fra det britiske departementet for næringsliv, energi og industri (BEIS), som oppdateres på årsbasis.

 

Hurtigsøk
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80