Om Peer Gynt Tours

   Vi fyller 40 år!   

Peer Gynt Tours AS ble etablert allerede i 1978. Vi er en reisearrangør med solid erfaring innen produksjon og skreddersøm av gruppereiser, og i stadig utvikling. Mange kjenner oss best gjennom deltagelse på turene i vår årlige feriekatalog. Mange flere har vært med på trivelige foreningsturer, skoleturer, firmaturer eller korturer som vi har hatt den glede av å arrangere for våre kunder.

Vi har god erfaring og kunnskap om svært mange reisemål, og har gjennomført tusenvis av gruppereiser både innen Norge og ut i den store verden. Sammen med våre kunder velger vi ut akkurat de opplevelsene og den overnattingsstandarden de ønsker. Transport med rutefly, charterfly, ferger eller turistbusser etter kundens behov. Vi har samarbeidspartnere over store deler av verden, og vi ønsker å gi våre kunder den beste servicen både før, under og etter turen. Skreddersydd for hver enkelt gruppe.

VINN GAVEKORT!

Det nærmer seg slutten på 2018, og dermed også vårt jubileumsår. I den anledning ønsker vi å dele ut et gavekort hos oss på en verdi av kroner 4000,- til en av våre kunder. For å være med i trekningen bestiller du en reise for 2019 med oss innen 31. desember!

KONTAKT OSS FOR ET UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ DIN NESTE GRUPPEREISE!

Presse og andre interesserte kan også følge Peer Gynt Tours på Mynewsdesk

Powered by Travelize