Firmatur - Ljubljana, Slovenia

Bli med på weekendtur til Slovenias sjarmerende hovedstad Ljubljana, som med sine ca. kvart million innbyggere sies å være byen som er skapt for alle menneskelige behov. Noen sier den er like flott som Praha, men i mindre format. Allerede etter knappe 3 timers flytur fra Kristiansund lander vi i Slovenia. Her venter et 2 døgns opphold på godt hotell, mange severdigheter, en rekke uterestauranter, gode spiserestauranter, staselige jugendhus, et mangfoldig shoppingtilbud m.m. Slovenia ligger i det sydlige Sentral-Europa, og grenser til Italia i vest, Adriaterhavet i sydvest, Kroatia i syd og i øst, Ungarn i nordøst og Østerrike i nord.  Ljubljana er en by hvor øst og vest møtes, - og det gamle og det nye harmonisk er smeltet sammen. Her vil man trives godt! Allerede 95 påmeldte på vårt 144 seters charterfly…

Fredag 09.06          Kristiansund/Kvernberget – Ljubljana
Innsjekking på Kvernberget til avtalt tid om morgenen. Taxfree-butikken vil være åpen på Kvernberget, og her kan man også forhåndsbestille taxfreevarer som kan hentes ved hjemkomst søndag kveld. 2 reiseledere fra Peer Gynt Tours vil være med på turen og tilrettelegge det hele.Avreise til avtalt tid med et 144 seters charterfly fra Adria Airways direkte til Ljubljana. Reisetid ca. 2 timer og 45 min.  Catering inkludert. Drikkevarer/snacks fås også kjøpt om bord.

Ved ankomst flyplassen i Ljubljana blir dere møtt av våre lokale engelsktalende guider, som i egne busser vil bringe dere inn til Ljubljana sentrum, og til enten det flotte 4* Hotel Lev (40 rom) som ligger i meget kort gangavstand fra Gamlebyen, eller til det enda mer sentrale 4* Grand Hotel Union. (20 rom). Foreløpig resten av dagen fritt til egne opplevelse. Vi er også behjelpelig med å tilrettelegge for evt. felles middag på hotellet eller på lokale restauranter i kveld. Pris for middag på et hotell: Fra kr. 220,- p.p. Middag på trivelige restauranter i sentrum: Fra 250,- p.p. – kr. 650,- p.p. – dette avhengig av menyvalg.

Lørdag 10.06          I Ljubljana – dagen fritt
Frokost på hotellet. Dagen foreløpig til egen disposisjon – men programforslag tilrettelegges av Peer Gynt Tours. Vi er behjelpelig med å tilrettelegge dagen med aktivitetsprogram, felles lunsj m.m.   Mange vil nok synes at det blir OK med fritid i Ljubljana i dag – for på egen hånd å utforske byen. Uterestaurantene ligger tett, så om noen vil nyte livet her går det greit. Landets største kjøpesenter ligger i utkanten av byen, og her er det "bare" 450 butikker. Like ved ligger også ett av Europas største SPA-sentre, så om en SPA-behandling frister noen, så er det absolutt mulig å tilrettelegge.  1 times båttur på elven Ljubljanica som renner gjennom Ljubljana sentrum, var en populær aktivitet på tilsvarende tur i september 2016. Middag foreløpig i egen regi.

Søndag 11.06         Ljubljana – Kvernberget/Kristiansund
Frokost på hotellet og utsjekking. Bagasje plasseres i bagasjerommet. Formiddagen til egen disposisjon – flere butikker og uterestauranter er åpne, og mange fristes nok også av en rusletur opp til Ljubljanaborgen eller en båttur på elven Ljubljanica som renner gjennom byens sentrum. Om ettermiddagen blir det busstransport fra hotellet ut til flyplassen i Ljubljana – kjøretid ca. 30 min. Innsjekkingen her starter fra kl. 15.00.  Taxfree shopping mulig.  Kl. 17.00 blir det så hjemreise i eget 144-seters charterfly fra Adria Airways – direkte tilbake til Kvernberget igjen.  Catering er inkludert. Drikkevarer og snacks fås kjøpt. Flytid ca. 2 timer og 45 min.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Grand Hotel Union

4* Grand Hotel Union ligger i en historisk bygning i jugendstil i Ljubljana sentrum, bare noen få skritt unna Prešernplassen og elvepromenaden ved elven Ljubljanica. Alle de romslige rommene har smakfull innredning, klimaanlegg, flatskjerm-TV med kabelkanaler, minibar, safe og eget bad med badekar, kostnadsfrie badeprodukter og hårføner. Her finner du også tøfler og badekåper. Fritt WiFi overalt på huset. Grand Hotel Union er kjent for Grand Union Café, hvor du kan slappe av med en kopp kaffe eller te og et variert tilbud av kaker og bakverk i historiske omgivelser.

Restaurant og baren Atelje serverer både internasjonal og slovenske mat i en intim og innbydende atmosfære, mens Union Garden Restaurant byr på en unik matopplevelse i den private hagen til Grand Hotel Union. Hotellet har også en vinsamling med slovenske viner og en uformell lobbybar. Velværesenteret på Grand Hotel Union Business har et basseng og badstuer som du kan bruke gratis. Hotellet har også et treningssenter i mellometasjen og et kjøpesenter i. 1. etasje med motebutikk, smykkebutikk, suvenirbutikk barbersalong og frisørsalong.

Les mer om Grand Hotel Union her

Hotel Lev

Hotel Lev ligger godt plassert i sentrum av Ljubljana. Med sine 13 etasjer tilbyr hotellet en flott utsikt over byen. Hotellet har også to forskjellige restauranter og en lobby bar hvor god mat og drikke kan nytes i vakre omgivelser. Hotellet tilbyr også en stor frokostbuffet, gratis internett, moderne velutstyrte rom, treningslokaler og et forretningssenter.

Les mer om Hotel Lev her

Fly

Fly med mellomlanding til Ljubljana fra:
Ålesund, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Gardermoen eller Stavanger.
 

Powered by Travelize