Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Firmatur - Ljubljana, Slovenia

Firmatur i eget charterfly til Ljubljana, Slovenia

Legg den neste firmaturen til Slovenias sjarmerende hovedstad Ljubljana, - som med sine ca. kvart million innbyggere sies å være byen som er skapt for alle menneskelige behov. Noen sier denne byen er like flott som Praha, men i mindre format.

Hit kan Peer Gynt Tours tilrettelegge en flyreise med eget charterfly fra ulike flyplasser i Norge, – og allerede etter ca. 2 - 3 timers flytur er man framme i Slovenia. (Alternativt kan man reise med rutefly via f.eks. København eller Frankfurt, men dette tar lengre tid.) Reisen man med charterfly så er også 2 reiseledere med og tar seg av alle detaljer.

I den idylliske jugendbyen Ljubljana et 2 døgns opphold på ett av våre gode sentrums-hoteller, mange severdigheter, en rekke uterestauranter, gode spiserestauranter, staselige jugendhus, et mangfoldig shoppingtilbud m.m.

Slovenia ligger i det sydlige Sentral-Europa og grenser til Italia i vest, Adriaterhavet i syd-vest, Kroatia i syd og i øst, Ungarn i nordøst og Østerrike i nord.  Ljubljana er en by hvor øst og vest møtes, - og det gamle og det nye harmonisk er smeltet sammen. Peer Gynt Tours har arrangert en rekke charterturer med små og store firmagrupper hit. Her vil man trives!

Dagsprogram


Fredag          Norge – Ljubljana med eget charterfly. I Ljubljana
Innsjekking på avtalt flyplass om morgenen. 2 reiseledere fra Peer Gynt Tours vil være med på turen og tilrettelegge det hele. .Avreise til avtalt tid med et 144 seters charterfly fra Adria Airways direkte til Ljubljana. Reisetid ca. 2 timer 15 min – 3 timer, dette avhengig av hvilken flyplass man starter fra.  Catering inkludert. Drikkevarer/snacks fås også kjøpt om bord. Ved ankomst flyplassen i Ljubljana blir dere møtt av våre lokale engelsktalende guider, som i egne busser vil bringe dere inn til Ljubljana sentrum, og til ett av våre flotte hoteller der. Vi tilbyr hoteller i ulike prisklasser - nevnes kan både 3* Cityhotel Ljubljana, 4* Hotel Lev, og 4* Hotel Park Ljubljana som alle ligger i meget kort gangavstand fra Gamlebyen. Det enda mer sentrale 4* Grand Hotel Union er også et meget godt alternativ.

Foreløpig resten av dagen fritt til egne opplevelser. Men da anbefaler vi bl.a. et besøk på matmarkedet OPEN KITCHEN, der byr byens kjøkkensjefer samt lokale produsenter av mat og drikke på mange gode opplevelser. Vi er også behjelpelig med å tilrettelegge for evt. felles middag på hotellet eller på lokale restauranter i kveld. Pris for middager vil variere noe, men 3-retters menyer er mulig å få fra kr. 250,- p.p. - kr. 800,- p.p. – dette avhengig av sted og menyvalg.

Lørdag          I Ljubljana – dagen fritt
Frokost på hotellet. Dagen foreløpig til egen disposisjon – men programforslag tilrettelegges av Peer Gynt Tours. Vi er behjelpelig med å tilrettelegge dagen med aktivitetsprogram, felles lunsj m.m.   Mange vil nok synes at det blir OK med fritid i Ljubljana i dag – for på egen hånd å utforske byen. Uterestaurantene ligger tett, så om noen vil nyte livet her går det greit. Landets største kjøpesenter ligger i utkanten av byen, og her er det "bare" 450 butikker. Like ved ligger også ett av Europas største SPA-sentre, så om en SPA-behandling frister noen, så er det absolutt mulig å tilrettelegge.  1 times båttur på elven Ljubljanica som renner gjennom Ljubljana sentrum har i flere år vært en populær aktivitet for firmagrupper. Vi er også i kveld behjelpelig med å tilrettelegge evt. felles middag. Vi kjenner flere av byens restauranter godt…

Søndag         Ljubljana – Kvernberget/Kristiansund
Frokost på hotellet og utsjekking. Bagasje plasseres i bagasjerommet. Formiddagen til egen disposisjon – flere butikker og uterestauranter er åpne, og mange fristes nok også av en rusletur opp til Ljubljanaborgen for å nyte utsikten derfra. Et besøk på byens antikvitetsmarked er også populært.  Utflukter kan også tilrettelegges -  f.eks. en tur til den idylliske innsjøbyen Bled. (Avsluttes evt. på flyplassen.)  Om ettermiddagen blir det busstransport fra hotellet ut til flyplassen i Ljubljana – kjøretid ca. 30 min. Innsjekkingen her starter fra kl. 15.00.  Taxfree shopping mulig.  Kl. 17.00 blir det så hjemreise i eget 144-seters charterfly fra Adria Airways – direkte tilbake til avtalt flyplass. Catering er inkludert. Drikkevarer og snacks fås kjøpt. Flytid ca. som 1. dag.

Hurtigsøk

Fly

Fly med mellomlanding til Ljubljana fra:
Ålesund, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Gardermoen eller Stavanger.
 

Hoteller

Grand Hotel Union (4*)
4* Grand Hotel Union ligger i en historisk bygning i jugendstil i Ljubljana sentrum, bare noen få skritt unna Prešernplassen og elvepromenaden ved elven Ljubljanica. Alle de romslige rommene har smakfull innredning, klimaanlegg, flatskjerm-TV med kabelkanaler, minibar, safe og eget bad med badekar, kostnadsfrie badeprodukter og hårføner. Her finner du også tøfler og badekåper. Fritt WiFi overalt på huset. Grand Hotel Union er kjent for Grand Union Café, hvor du kan slappe av med en kopp kaffe eller te og et variert tilbud av kaker og bakverk i historiske omgivelser.

Restaurant og baren Atelje serverer både internasjonal og slovenske mat i en intim og innbydende atmosfære, mens Union Garden Restaurant byr på en unik matopplevelse i den private hagen til Grand Hotel Union. Hotellet har også en vinsamling med slovenske viner og en uformell lobbybar. Velværesenteret på Grand Hotel Union Business har et basseng og badstuer som du kan bruke gratis. Hotellet har også et treningssenter i mellometasjen og et kjøpesenter i. 1. etasje med motebutikk, smykkebutikk, suvenirbutikk barbersalong og frisørsalong.

Hotel Lev (4*)
Hotel Lev ligger godt plassert i sentrum av Ljubljana. Med sine 13 etasjer tilbyr hotellet en flott utsikt over byen. Hotellet har også to forskjellige restauranter og en lobby bar hvor god mat og drikke kan nytes i vakre omgivelser. Hotellet tilbyr også en stor frokostbuffet, gratis internett, moderne velutstyrte rom, treningslokaler og et forretningssenter.

City Hotel Ljubljana (4*)
City Hotel Ljubljana ligger i hjertet av Ljubljana, bare 300 meter fra Prešeren-plassen, og tilbyr en à la carte-restaurant og en lobbybar. Du kan låne gratis sykkel for å se deg rundt i byen, og kostnadsfri rask Wi-Fi er tilgjengelig overalt. Alle rommene på City Hotel Ljubljana er innredet  i lyse farger, og har klimaanlegg, flatskjerm-TV med kabelkanaler, safe, skrivebord og eget bad med dusj og hårføner. Hver morgen kan du starte dagen med en rikholdig frokostbuffét.

På stedet har du møtelokaler, en salong og et bibliotekshjørne, og sommerterrassen med kaffebar har fantastisk utsikt over Ljubljana slott. Den berømte Trippelbroen (Tromostovje) i Ljubljana ligger kun 350 meter unna hotellet, og Gamlebyen i Ljubljana kun 500 meter unna. Man finner flere restauranter, butikker og barer i gangavstand fra dette sentrale hotellet. Ljubljana slott ligger 1 km unna.

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80