Skip to main content

Firmatur Malta

Malta ligger i hjertet av Middelhavet, og utgjør sammen med Gozo og Comino det maltesiske arkipel. Den dypt innskårede kysten har tallrike havner og bukter med mange klipper og sandstrender. Her finner vi hverken elver eller fjell, men åkrer som er anlagt i åssidene og atskilt med murer. Dette er et typisk særpreg for øylandskapet. Malta har alltid vært et brennpunkt for det som skjedde i den gamle verden, helt fra den yngre steinalder og frem til i dag, men det er to epoker som fremhever seg, megalittkulturen fra den yngre steinalderen og kulturen til Johanitterridderne. På øya finnes det flere enn 300 kirker og kapeller, som nesten alle ble bygget i det 17. og 18. århundre.

Aktiviteter:

Seiling
Her fordeles deltakerne på båter med seks personer på hver, og deltakerne vil hjelpe kapteinen med å seile langs kystlinjen. Det er også mulighet til å nyte et bad, før seilbåten ankommer destinasjonen hvor vi spiser lunsj. Her blir det tid til å slappe av på stranden før vi reiser tilbake til hotellet.

Segways
Med Segway får vi se Malta på en helt annen måte, og se steder ikke mange turister har sett før. Dette er et transportmiddel som er lett å bruke, og ikke minst moro!

Jeepkjøring
Vi starter dagen med å kjøre speedbåt til Maltas lillesøster, Gozo. Her blir gruppen delt opp i lag på 5, og hver gruppe får tildelt hver sin Jeep. Gruppen skal deretter jobbe sammen for å løse forskjellige utfordringer, og hvor det til slutt blir kåret en vinner.

Vi nevner også:

-Speedbåt
- Kajakk
- Vinsmaking
- Vannsport
- SPA

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger. 
 

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk

Hotell, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Reisekalender
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
4/9Nord-VestlandetFra kr. 10 990,-
8/9Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
9/9Vandretur AmalfikystenFra kr. 19 990,-
9/9Seniorfavoritt - GeirangerFra kr. 9 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80