Påsketurer

Her finner dere våre påsketurer utenlands i 2017.  Reiser i påsken er oftest populære, og det er smart å være tidlig ute med sin bestilling. I 2017 er er påsken fra palmesøndag 9. april til andre påskedag 17. april.

Merk at disse reisene har avgang i påsken, men noen vil også ha flere andre avreisedatoer for de som ikke ønsker å reise bort i forbindelse med høytiden. Velkommen skal dere være...

Vandring & vin i Toscana

Toscana har et bølgende åslandskap med sypresser, olivenlunder og vinranker. Terrenget vi vandrer i er lett kupert, og her er det flere "vinruter" å følge. Noen av høydepunktene er besøk på vingårder som Fattoria il Poggio og Castello Vicchiomaggio i Chianti. Her skal vi smake på kjent ....Les mer »8 dagerPris fra kr. 13 590,-

Marokko – med vandringer i Atlasfjellene

Røde fjellsider og orientalske lukter i solnedgang. Bli med på rundtur i et land, hvor kultur og natur virkelig er annerledes. Vi skal til Atlasfjellene , Nord-Afrikas lengste fjellkjede, hvor vi også skal på vandringer. Turen byr på helt spesielle opplevelser. Vi møter grønne terrasser og daler, okrafargede ....Les mer »

Roma, Firenze & Venezia

Tre av Italias vakreste byer! Roma byr på iskrem og campari under parasoller på hyggelige piazzaer, historiske attraksjoner, spennende arkitektur, stil og mote. Her vandrer vi gjennom smale brosteinsgater med fascinerende severdigheter uansett hvor vi går. Byen har et mangfoldig byliv, og er et museum i seg selv. Firenze er renessansens ....Les mer »

Påsketur til Gdansk

Vakker by med rik historie. Gdansk er ikke bare en sjarmerende by, men her kommer vi også rett inn i den europeiske historien. Gdansk er stolt av sin fortid som hansaby, og nådde sitt høydepunkt på 1500-tallet - da kom kjøpmenn hit fra hele Europa, og de satte alle sitt eget preg på byen. Mange av oss vet at skuddene ....Les mer »

Dubrovnik - Kroatia. En seniorfavoritt

Opplev en av Kroatias vakreste ferieperler. Bli med Peer Gynt Tours til landet der vest møter øst, og nord møter sør. I idylliske Dubrovnik ved Adriaterhavskysten venter et 7 døgns ferieopphold på deg. Turismen langs Adriaterhavskysten var godt utviklet alt på 1960-og 70-tallet, før borgerkrigen ....Les mer »
Powered by Travelize