Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Magiske Istanbul

Istanbul er en av våre storby-favoritter. Det smale Bosporos-stredet deler byen i to, med en del i Europa og en i Asia. Istanbul er der øst møter vest, og hvor verdensarv og kultur møter hippe kunstgallerier og trendy kafeer. Byen har over 15 millioner innbyggere, og er en eksotisk storby med et pulserende mangfold. Vi bor sentralt i Gamlebyen med spennende småbutikker og mystiske dufter. Det er også her vi finner de storslåtte byggverkene som Hagia Sophia, Den Blå Moské og Topkapi-palasset. I Istanbul kan du prute deg gjennom fargerike basarer, spise deg gjennom tyrkiske småretter og danse magedans ut i de små timer. Bli med og møt Østens mystikk!

Rabatt

Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Istanbul

  Direktefly med Turkish Airlines til Istanbul. Transfer til Ascoc Hotel (4*) som ligger i Gamlebyen. Felles middag.

 • 2. dag: Basarene og båttur

  Frokost. I dag har vi mulighet til å handle med oss spennende krydder og orientalsk mystikk hjem i kofferten. Vi besøker krydderbasaren før vi tar et flott båtcruise langs Bosporos-stredet, der de to kontinentene møtes. Stredet er også den eneste forbindelsen mellom Svartehavet og Marmarahavet. Vi får se det enorme transportbehovet gjennom stredet, samt persontrafikken på tvers. Dette gir oss et nytt perspektiv på byen. Lunsj om bord. Når vi går i land, besøker vi Grand Bazaar. Her kan vi føle på 1001-natt stemningen! Basaren har aner helt tilbake til 1500-tallet – og her finner vi ca. 5000 små butikker med blant annet smykker, keramikk, orientalske tepper, lær og antikviteter. Det vil bli arrangert valgfri middag på egen regning.

 • 3. dag: To kontinenter

  Frokost. I dag kjører vi buss fra den europeiske delen til den asiatiske. Vi kjører til den første hengebroen, og besøker det store Beylerbeyi-palasset på asiatisk side av Bosporos. Palasset ble bestilt av Sultan Abdulaziz, bygget i årene 1861 -1865, og brukt som sommerbolig og representasjonsbolig for statsoverhoder. Vi gjør noen panoramastopp, og kjører til Kadikoy. Her besøker vi fiskemarkedet, og spiser lunsj på egen regning. Vi tar videre fergen fra Asia til Europa. Når vi kommer i land kjører vi rundt bymuren som er en av verdens lengste. Valgfri middag på egen regning.

 • 4. dag: Istanbul – Oslo

  Frokost. Transfer til flyplassen, og retur til Norge med Turkish Airlines.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
2021-05-20Oslo LufthavnMagiske IstanbulMer enn 811 490,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser

Tillegg p.p.                                
Dobbeltrom med havutsikt    Kr.     500,-         
Enkeltrom:                               Kr.  1.700,-         
Enkeltrom med havutsikt        Kr.  2.400,-  

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er  95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.

Reisekalender
1/3Nordlysjakt og samisk kultur i AltaFra kr. 10 990,-
5/3Sundvolden Hotel - YogaturFra kr. 5 790,-
30/3Vandretur Catalonia - Costa BravaFra kr. 13 990,-
7/4Vandring og vin i PortugalFra kr. 15 990,-
9/4Elvebåtcruise i Belgia og HollandFra kr. 15 275,-
17/4Kroatia - YogaturFra kr. 9 790,-
20/4Vandretur JordanFra kr. 20 990,-
23/4Svalbard - eksotisk, vilt og vakkert Fra kr. 11 990,-
24/4Vandretur KyprosFra kr. 12 990,-
24/4Slovenia - YogaturFra kr. 14 590,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80