Skip to main content

Firmatur Lofoten

Bli med på en uforglemmelig tur til Nordlands største turistmagnet! Naturen gjør stedet særpreget med sine ville og taggete fjell, frodige marker, lune viker og dype fjorder. Selv været er spennende i Lofoten, som veksler fort mellom vindstille solskinnsdager til regn og sterk vind. På rad og rekke ligger idylliske røde rorbuer helt nede i vannkanten, og lukten av tørrfisk, ramsalt sjø og tjære er også en del av øyrikets vesen.

Aktiviteter:

Rib Sightseeing
Dette er en fartsfylt måte å oppleve Lofoten fra sjøsiden på. Erfarne båtførere er med på turen, og deler gjerne sin lokalkunnskap og sine gode lokalhistorier. Her går også turen innom Trollfjorden kombinert med idylliske Skjoldvær, Grunnstad og hvalfangerøya Skrova.

Båtseightseeing til Trollfjorden
Vi reiser med Lofotferga, og med Lille Molla, Storemolla og Trolltindene som kulisser, går turen opp Øyhellsundet. Her i denne smale fjorden blir vi omkranset av tusen meter høye fjell, og sjøfugler og havørn er ikke et sjeldent syn. På Lofotferga er det bar hvor man får kjøpt diverse drikke.

Å - ytterst i Lofoten
Å er det gamle og kjente fiskeværet som også er Lofotveiens endepunkt. Her vil man oppleve å ha et imponerende panorama med Lofotveggen i bakgrunn, og utover havet har man fri sikt til Moskstraumen, Vestfjorden og det norske fastlandet. Videre kan man besøke Norsk Fiskeværsmuseum, som har som hovedtema «Livet i fiskeværet og lofotfiske de siste 250 åra».

Vi nevner også:

- Fisketur med fiskeskøyte
- Vikingmuseet Lofotr
- Fiskeværsvandring - med smaksopplevelser
- Bryggeribesøk
 
Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.
 
 
Hurtigsøk

Hotell, restaurant og service

Hoteller:
Normalt benytter vi 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette. I Lofoten anbefaler vi spesielt å velge et opphold på et rorbuanlegg. Det er trivelig og autentisk. Og mange av disse har også veldig god standard!

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Reisekalender
23/5Den svenske vestkysten med GDFra kr. 11 950,-
4/6Kroatia - YogaturFra kr. 14 990,-
4/6Vandretur AlgarveFra kr. 15 990,-
5/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
10/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 18 690,-
12/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 17 990,-
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80