Firmatur Island

Bli med og opplev Sagaøya Island med din bedrift. Her kan vi oppleve vulkaner og varme kilder, nyte et deilig bad i den Blå Lagune, og se en geysir sprute sin vannstråle titalls meter opp i luften. Vi kan reise i vikingenes fotspor og besøke steder fra Sagaene, og vi opplever Islands fascinerende natur. Vi bor i Reykjavik, som med sine 125 000 innbyggere er en vennlig og moderne by, med et gjestfritt folk og utrolig aktivt og variert kulturliv med museer, opera, teater osv. Her venter et eventyr uten like i kontrastenes rike.

Aktiviteter:

Den Blå Lagune
Den blå lagune er et verdenskjent badeanlegg med turkisblått vann som holder 38-40 grader. Et besøk her er et "must" for besøkende på Island, og hva er en mer behagelig start på oppholdet enn et avslappende bad?

Sightseeing i Reykjavik med buss og guide
Vi besøker både den gamle og den nye bydelen, slik at man tydelig får inntrykk av hvordan hovedstaden har utviklet seg. Vi tar også turen ut til Presidentboligen (her er det ikke mulighet for å komme inn), og et besøk ved Kirken Bessastadir.

Den Gyldne Sirkel
En av de klassiske rundturene på Island, Den Gyldne Sirkel, som tar oss til noen av Islands mest kjente naturperler. Underveis blir det stopp ved eksplosjonskrateret Kerid, bispesetet Skalholt og Islands mest kjente fossefall - spektakulære Gullfoss. Videre ved det berømte høytemperaturområdet ved Geysir, hvor Strokkur spruter kaskader av vann blant rykende svovelkilder og putrende leirkratre. Vi besøker også nasjonalparken Tingvellir, der Alltinget ble etablert i år 930. Her kom man sammen fra hele landet hver sommer for å bestemme lover og regler på Island. Lunsj på Hotel Geysir i løpet av dagen.

Vi nevner også:

- Hvalsafari

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss når for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hotell, restauranter, service og fly

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Fly direkte fra for eksempel:
Gardermoen, Torp eller Bergen.

Powered by Travelize