Skip to main content

Firmatur Island

Bli med og opplev Sagaøya Island med din bedrift. Her kan vi oppleve vulkaner og varme kilder, nyte et deilig bad i den Blå Lagune, og se en geysir sprute sin vannstråle titalls meter opp i luften. Vi kan reise i vikingenes fotspor og besøke steder fra Sagaene, og vi opplever Islands fascinerende natur. Vi bor i Reykjavik, som med sine 125 000 innbyggere er en vennlig og moderne by, med et gjestfritt folk og utrolig aktivt og variert kulturliv med museer, opera, teater osv. Her venter et eventyr uten like i kontrastenes rike.

Aktiviteter:

Den Blå Lagune
Den blå lagune er et verdenskjent badeanlegg med turkisblått vann som holder 38-40 grader. Et besøk her er et "must" for besøkende på Island, og hva er en mer behagelig start på oppholdet enn et avslappende bad?

Utflukt med ATV til Reykjanes
Turen går langs halvøya Reykjanes, delvis på veier, offroad- veier og på svart sandstrand. Her er vi bl.a. innom Sandvík hvor deler av Clint Eastwood- filmen Flags of our fathers ble tatt opp. Vi stopper ved stedet hvor kontinentene møtes, vi kjører gjennom lavaområder. Underveis blir det servert forfriskninger av islandske spesialiteter (flatbrød med røkt lammekjøtt samt tørrfisk). Etter ATV kjøringen blir det bad i den Blå Lagune eventuelt med påfølgende lunsj eller middag hvis ønskelig. Turen tar ca 6 timer totalt hvorav ca 3 timer i ATV kjøring inkl. forberedelser. Hvis man ønsker lengre kjøring kan man starte ved Hafnarfjørdur og kjøre gjennom høytemperaturområdene i Krísuvik og så videre som beskrevet ovenfor.

Ridetur
Komfortabel ridetur på gode stier i vakker natur. Ingen ferdigheter er påkrevet, tempo legges til rette etter gruppens nivå. Man kan nyte utsikten til Bláfjöll Mountain i horisonten. Varighet 4 timer (1,5 time til hest, og transport)

Den Gyldne Sirkel
En av de klassiske rundturene på Island, Den Gyldne Sirkel, som tar oss til noen av Islands mest kjente naturperler. Underveis blir det stopp ved eksplosjonskrateret Kerid, bispesetet Skalholt og Islands mest kjente fossefall - spektakulære Gullfoss. Videre ved det berømte høytemperaturområdet ved Geysir, hvor Strokkur spruter kaskader av vann blant rykende svovelkilder og putrende leirkratre. Vi besøker også nasjonalparken Tingvellir, der Alltinget ble etablert i år 930. Her kom man sammen fra hele landet hver sommer for å bestemme lover og regler på Island. Lunsj på Hotel Geysir i løpet av dagen.

Vi nevner også:

- Super Jeep safari - "off the beaten track"
- Hvalsafari
- Puffins (lundefugl) safari
- Sightseeing i Reykjavik

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss når for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hurtigsøk

Hotell, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

Fly direkte fra for eksempel:
Gardermoen, Torp eller Bergen.

Reisekalender
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
4/9Nord-VestlandetFra kr. 10 990,-
8/9Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
9/9Vandretur AmalfikystenFra kr. 19 990,-
9/9Seniorfavoritt - GeirangerFra kr. 9 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80