Firmaturer

Vi hjelper deg med å arrangere den perfekte firmaturen for dine kolleger, kunder og andre forbindelser. På en enkel og god måte! Peer Gynt Tours har i 40 år jobbet med gruppereiser. Vi har både erfaring, kunnskap og kapasitet til å gjøre firmareisen til et vellykket arrangement. Vi lover personlig og tett oppfølging gjennom prosessen, fra første kontakt og planlegging til dere er vel hjemme fra reisen.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Fire gode grunner til å velge Peer Gynt Tours

Vi skreddersyr et turopplegg tilpasset din bedrift.
Vi i Peer Gynt Tours kan tilrettelegge firmaturen til den minste detalj - bare spør oss om et uforpliktende tilbud. Vi er dessuten jevnlig ute og sjekker ulike destinasjoner. Vi har solide samarbeidspartnere og er blant de første som får melding om gode tilbud, og om nye aktivitetstilbud på reisemålene.

Du får nytte av våre gunstige prisavtaler.
Firmaturen skal være god investering i trivsel og motivasjon. Vi tilstreber at hvert enkelt firma skal få mest mulig igjen for denne «investeringen». Stort totalvolum og gode samarbeidspartnere gir oss dessuten tilgang til markedets beste priser på riktig kvalitet.

Overlat den tidkrevende arrangørrollen til oss.
Det tar mye tid å arrangere en gruppereise. Vår jobb er å gjøre det enkelt for deg. Vi kan også stille med en teknisk reiseleder på turen, slik at dere kan fokusere på det faglige og sosiale - mens vi tar oss av alt det praktiske. Vi tar oss av kommunikasjon og oppgjør med alle underleverandørene. Du har en kontakt - i Peer Gynt Tours. Mer trenger du ikke.

Nye opplevelser som gir inspirasjon og motivasjon.
I en travel hverdag er det kanskje viktig å kunne ta en pause. Å komme bort og oppleve noe nytt på en reise, kan gi påfyll av nye krefter og motivasjon. I tillegg til valg av destinasjon til rett pris, hjelper vi med et aktivitetstilbud som passer for deres firmatur. Kom også gjerne med egne ønsker!

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Fornøyde kunder

Her er et lite utvalg av våre fornøyde kunder.


Norgesnett AS - Tallinn
Vi har benyttet Peer Gynt Tours flere ganger til personalturer i vår bedrift. Vi har veldig god erfaring fra anbefaling av reisemål, bestilling og gjennomføring. Vi kommer garantert til å benytte oss av Peer Gynt Tours flere ganger.

Mekvik Maskin AS - Fuengirola
Vi fikk god oppfølging og var veldig godt fornøyde med løsningene som ble tilbudt. Peer Gynt Tours var fabelaktige til å ordne ut etter våre ønsker og behov. Terningkast seks :-)

Bygdeservice - Riga
Peer Gynt Tours kom med det beste tilbudet prismessig, på en ryddig måte. Leverte det vi forventet på hele reisen.

Tandbergs Elektriske AS - Praha
Vi hadde en fantastisk tur, og er veldig fornøyd med alle sine aspekter! Kontaktperson, guider, flott hotell og gode restauranter, som anbefalt! Vi vil gjerne anbefale deg og din bedrift Peer Gynt Tours som arrangør av gruppeturer!

Fagforbundet Nittedal - København/konferanse
De som hadde ansvaret for bestillingen, programmet og reisen hos Peer Gynt Tours var meget hyggelige, svarte raskt og ordnet alt vi ønsket oss i tillegg. Vi fikk mail et par dager i forkant med spørsmål om vi hadde alt vi trengte til turen og om det var noe de kunne hjelpe oss med. Dagen før avreise fikk vi en hyggelig hilsen med god tur :-). Kjempebra - vi bruker gjerne Peer Gynt tours igjen.

Porsgrunn Kommune Familiehelsetjenester - Halden
Rask tilbakemelding ved første kontakt. Rask til å levere et tilbud etter kundens ønske. Rask til å rette på ønskene som måtte rettes på. Hyggelige telefon samtaler med konsulent fra reisearrangør. Vi anbefaler å bruke Peer Gynt Tours.

Industri Energi - Budapest
....vår kontakt hos Peer Gynt var flink til å komme med alternative løsninger..... Vi velger helt sikkert Peer Gynt Tours som vår reisearrangør neste gang vi skal på tur :)

Satema AS - Riga
Tusen takk for supert opplegg. Kontaktperson, guider og løpende kommunikasjon, har alt vært meget proft!

SG Finans AS - Brugge
Veldig fornøyd med turen og samarbeidet/oppfølging fra Peer Gynt Tours!

Murerfirma Jan E. Engebretsen AS - Gdansk
Flott og alt gikk som planlagt. Flotte resturanter som ble anbefalt.

Økonomihuset - Lucca, Italia
Profesjonell turoperatør. Flinke til å finne spennende turforslag. Gode og raske til å gi tilbakemeldinger på spørsmål. Flinke til å flette inn egne ønsker i programmet.

Trio Hus AS - Berlin, Praha, Dublin
Peer Gynt Tours gir oss førsteklasses service med god tett oppfølging og en detaljert reisebeskrivelse...... Trygt og oversiktlig.

Gudbrandsdal Energi AS - Lofoten, Dublin, Oslo
Vi føler oss trygge på at programmet er kvalitetssikret når vi reiser med Peer Gynt Tours. Detaljene er på plass. Keep up the good work!

Norsk Låsservice AS - Rüdesheim i Tyskland
Rask responstid og godt turprogram, som dekket våre ønsker og behov

Mekonomen AS - landskonferanse
Vi er veldig fornøyde med vårt arrangement. Alt fra første møte til selve turen gikk som smurt. Best av alt var den praktiske tilnærmingen som ble gitt oss under hele prosessen. Vi slapp nærmest å tenke på noe annet enn oss selv!

Sparebank 1 Nordvest - Charterfly til Gdansk
Peer Gynt Tours er gode på planlegging og gjennomføring til en konkurransedyktig pris.

BilXtra - AS Sørensen og Balchen - landskonferanse
Vanvittig god oppfølging før, underveis og etter reisen. Hans Olaf Heslien er super ryddig og kan anbefales på slike store events som det vi hadde. 437 personer på tur fra hele landet.

Automester & Hellanor: Landskonferanse og 50 års jubileum 2013 - Gardermoen
".... Arrangementet hadde totalt 550 deltakere som gjennom to dager skulle delta på faglige møter, oktoberfest, messehall med 65 utstillere og jubileumsmiddag. Nærmere 200 flybilletter fra hele Norge ble bestilt. Peer Gynt Tours og vår kontakt der gjorde et utmerket arbeid til vår fulle tilfredshet. De er punktlige, ryddige og hadde full kontroll på alle detaljer rundt arrangementet. Deres dyktighet gjorde at vi følte trygghet, og vi kunne slappe av og kose oss med våre kunder og kolleger........"

Noen andre fornøyde kunder:
Fåvang Sag
Storhamar elektro AS
Saga Regnskap
Electro Team As
Gunnar Hippe AS
Ålesund voksenopplæringssenter
FA Bygg AS
Svorka Energi AS
TINE - Frya
Alpha Elektro
NAML (Norske anleggsgartnere - miljø og landskapsentreprenører)
Midt-Gudbrandsdal Næringsforening

Våre selgere for firmaturer

Arild Johnsen - Oslo

Firmaturer og andre gruppereiser
Tlf. 24 10 12 80
Mob. 926 64 638
E-post: arild.johnsen@peergynt.com

Hans Olaf Heslien - Lier

Events, store arrangementer og firmaturer
Mob. 910 02 477
E-post: hoh@peergynt.com

Charlotte Berge Rodriguez-Larsen - Oslo

Firmaturer og andre gruppereiser
Tlf. 24 10 12 80
E-post: charlotte.berge.larsen@peergynt.com

Mette Holmen - Vinstra

Firmaturer og andre gruppereiser
Tlf. 61 29 53 50
E-post: mette@peergynt.com

Steinar Svendsen - Sarpsborg

Firmaturer og andre gruppereiser
Mob. 917 32 077
E-post: ostfold@peergynt.com

Per Rune Dyrnes - Kristiansund

Firmaturer og andre gruppereiser
Tlf. 71 57 04 50
Mob. 906 53 171
E-post: perrune.dyrnes@peergynt.com

Tone Lise Frednes - Larvik

Firmaturer og andre gruppereiser
Tlf. 35 91 28 20
Mob. 907 17 393
E-post: tone-lise.frednes@peergynt.com

 

 

 

Firmatur Malta

Malta ligger i hjertet av Middelhavet, og utgjør sammen med Gozo og Comino det maltesiske arkipel. Den dypt innskårede kysten har tallrike havner og bukter med mange klipper og sandstrender. Her finner vi hverken elver eller fjell, men åkrer som er anlagt i åssidene og atskilt med murer. Dette er et typisk særpreg for ....Les mer »

Vingården Casa Boquera i Spania

Hva med velge en annerledes firmatur til Spania – hvor dere både kan få oppleve livet på vingård samt å få nyte god mat og drikke? Casa Boquera er en liten norsk, familiedrevet vingård i Yecla i Spania – med Katherine og Harald Schalde som vertskap. Det er jo ikke å forakte å ....Les mer »

Firmatur Vilnius

Flere og flere har fått opp øynene for denne sjarmerende byen. Vilnius i  Litauen  har Øst-Europas største middelalderbebyggelse med over 1500 bygninger med renessanse-, barokk- og gotisk arkitektur. Byens største trekkplaster er uten tvil gamlebyen, og det jødiske kvartalet og restene av de stalinistiske ....Les mer »

Firmatur - Ljubljana, Slovenia

Firmatur i eget charterfly til Ljubljana, Slovenia Legg den neste firmaturen til Slovenias sjarmerende hovedstad Ljubljana, - som med sine ca. kvart million innbyggere sies å være byen som er skapt for alle menneskelige behov. Noen sier denne byen er like flott som Praha, men i mindre format. Hit kan Peer Gynt Tours tilrettelegge en flyreise ....Les mer »

Firmatur Warszawa

Hovedstaden i Polen,   Warszawa var en gang i tiden et kulturelt sentrum i Europa, og er en av de vakreste og mest sofistikerte byer inntil tyskeren bestemte seg for å krige. 90% av byen ble bombet, men ble bygget opp igjen rett etter krigen. I dag er byen, og spesielt gamlebyen, en fryd å rusle rundt i. Resten av byen er moderne, ....Les mer »

Firmatur Gdansk

Gdansk  er stolt av sin fortid som hansaby - dens storhetstid nådde sitt høydepunkt på 1500-tallet. På denne tiden fungerte byen som en fri borgerrepublikk, og ble straks kjent som kjøpmennenes og emigrantenes yndlingssted. De kom fra hele Europa og satte sitt preg på byen. Gdansk vokste seg stor, og ....Les mer »

Firmatur Lisboa

Lisboa skiller seg ut fra andre europeiske byer. Hengende på vestbredden av kontinentet, hvor Vasco da Gama og andre sjøfarere en gang dro ut fra for og utforske resten av verden, har byen sin særegenhet, historie og sjel. Lisboa er ganske kompakt og man kommer lett opp og ned med byens fargerike trikker. Bli med og opplev Portugal ....Les mer »

Firmatur Tallinn

Tallinn , hovedstaden i Estland , regnes som en av Baltikums vakreste byer og er kjent for sin middelalderbebyggelse. Tallinn har en rekke med forskjellige butikker, barer og restauranter. Gatene er lagt av brustein og er fulle av sjarm. Dette er en by som treffer de fleste rett i hjertet, og blir der. Aktiviteter: Omvisning og smaksprøver ....Les mer »

Fotballtur til Barcelona

Hva med å legge firmaturen til Barcelona ? FC Barcelona er et av verdens beste fotballag, og er i tillegg også den største idrettsklubben i verden, - med over 160 000 medlemmer. FC Barcelona er eneste klubb som har deltatt i europacuper uavbrutt siden begynnelsen i 1955, og en av tre klubber som aldri har rykket ned fra ....Les mer »

Firmatur London

”If you are tired of London , you are tired of life". Omtrent slik lyder en kjent frase som mange sikkert har hørt om. Verdensbyen London er rett og slett fantastisk - og i London finnes det store opplevelser for enhver smak. London er byen der trender skapes, byen er et mekka for musikalelskere, et eldorado for matelskere - og folk ....Les mer »

Firmatur Amsterdam

Amsterdam er byen med kanaler, tresko, vindmøller, oster og herlige sjokolader. Byen har et livlig uteliv, internasjonale restauranter og mange spennende museer. For å komme seg fra A til B kan man benytte seg av kanalbåt eller kanskje sykle, og når tulipanene blomstrer blir byen ekstra vakker. Her møtes by og hav! ....Les mer »

Firmatur Brighton

Brighton er en av Storbritannias mest livlige kystbyer, og et utmerket reisemål for en firmatur. Her er noe for alle, enten man er interessert i historiske bygninger, ulike festligheter, god mat og drikke – eller sport og idrett. Det er også veldig populært å rusle langs Brighton’s flotte strandpromenade. Byen ....Les mer »

Firmatur Dublin

Dublin er kontrastenes by, og er blitt et spennende sted både når det gjelder shopping og uteliv. I tillegg finner vi den tradisjonelle kulturen, med f.eks. folkemusikken som spilles live mens man får servert den obligatoriske pinten med Guinness. Dere vil møte mennesker som er ufattelige stolte av byen sin, og som er ....Les mer »

Firmatur Berlin

Berlin er ikke bare en myldrende og interessant storby der den ligger ved elven Spree - den er også blitt selve symbolet på frihet og fredsvilje. Her kan man oppleve både nostalgi og nyskapning. Byen vrimler av attraksjoner og er derfor et ypperlig reisemål for en firmatur. Ingen annen hovedstad har spilt en slik rolle ....Les mer »

Firmatur Barcelona

Barcelona er manges favoritt, og ikke uten grunn. En firmatur hit vil by på severdigheter på rekke og rad. Deilig mat og vin som kan nytes på en av byens utallige restauranter eller barer. Og ikke minst er byen krydret med en hyggelig atmosfære og en spektakulær arkitektur. På toppen av alt dette er ....Les mer »

Firmatur Brussel

Brussel , denne nye ”Europas hovedstad” med bl.a. NATOs hovedkvarter. Byen er kjent som en gourmet-by, og det er en rekke restauranter med god kvalitet. Og belgisk øl kommer man ikke utenom! I tillegg kan byen by på flere gode handlegater og overraskende mange trange smug. Det store torget Grand Place, og  Belgia  generelt, er ....Les mer »

Firmatur Brugge

Brugge i Belgia  har ofte blitt kalt ”Det nordlige Venezia” på grunn av sine kanaler. Byen, som har en vel bevart middelalderarkitektur, kan by på store torg, bymurer og smale brosteinsgater. Her blir det en vandring flere hundre år tilbake i tid i gamlebyen. Aktiviteter: Armbrøst turnering Armbrøst ....Les mer »

Firmatur Budapest

Budapest i Ungarn sies å være en kopi av Paris. Byen deles i to av elven Donau. På Buda-siden er det gamle og tradisjonelle, mens i Pest finner man det nye og moderne.I Budapest finnes sjarm, glede, vakker sigøynermusikk, helsebringende thermalbad, et rikt uteliv, gode shoppingtilbud og mange kulturtilbud. Aktiviteter: Off-road ....Les mer »

Firmatur Edinburgh

Edinburgh, den skotske hovedstaden er en enestående by. Den har mange åpne plasser,museer, vakre bygninger og elegante gater, alt sammen badet i det gjennomtrengende,klare Lothian-lyset. De dunkle gårdsplassene, brosteinsgatene og bratte trappene i den middelalderske Old Town danner kontrast til de elegante torgene, rotundene og halvsirkelformede ....Les mer »

Firmatur Wien

I Wien finner du musikk, kultur og et avslappet uteliv. Legendarisk treffpunkt mellom nord og sør, øst og vest på Kontinentet. Byens hjerte er behagelig kompakt, med korte gangavstander. Wien er Østerrikes hovedstad og desidert største by og ligger vakkert plassert ved Donau og Wienerwald. Når du kommer ....Les mer »

Firmatur Praha

I århundrer har turister, kunstnere og tsjekkerne selv lovpriset denne flotte byen.  Praha har røtter helt tilbake til år 900 og er en vidunderlig og godt bevart by. Den har flott arkitektur og en stor mengde av praktfulle gamle hus, krokete gater og berømte severdigheter som Karlsbroen, Gamlebyplassen, Praha-borgen og ....Les mer »

Firmatur Riga

Riga i Latvia er en av de vakreste byene i Nord-Europa, og en av de eldste. Byen er en opplevelse i seg selv med trange gater og smug, og stolte kirker. Kulturlivet yrer på alle fronter, og severdighetene står i kø. Byen har et rikt og heftig uteliv, og det koster ikke skjorta å spise ute. Kombinasjonen av et moderne byliv, ....Les mer »

Firmatur København

Danmarks hovedstad København er en levende by med en rik historie bak seg og mange severdigheter. En storby i ordets rette forstand – men med intimitet, sjarm og atmosfære du ellers kun finner i småbyer. "Strøket" byr på mange butikker å handle i, samt utallige spisesteder hvor man kan sitte og ....Les mer »

Firmatur Lofoten

Bli med på en uforglemmelig tur til Nordlands største turistmagnet! Naturen gjør stedet særpreget med sine ville og taggete fjell, frodige marker, lune viker og dype fjorder. Selv været er spennende i Lofoten , som veksler fort mellom vindstille solskinnsdager til regn og sterk vind. På rad og rekke ligger idylliske ....Les mer »

Firmatur Island

Bli med og opplev Sagaøya Island med din bedrift. Her kan vi oppleve vulkaner og varme kilder, nyte et deilig bad i den Blå Lagune, og se en geysir sprute sin vannstråle titalls meter opp i luften. Vi kan reise i vikingenes fotspor og besøke steder fra Sagaene, og vi opplever Islands fascinerende natur. Vi bor i Reykjavik ....Les mer »

Firmatur Finnmark - Alta om vinteren

Alta ligger i det vestlige Finnmark og har fått tilnavnet «Nordlysbyen», og det er ikke uten grunn. Det stabile klimaet gjør Alta til en av de beste stedene i nord for å se nordlyset. Alta har faktisk også to oppføringer på UNESCOs verdensarvliste; de over 7000 år gamle helleristningene og Struves ....Les mer »

Firmatur Krakow

Med sin majestetiske arkitektur, historiske atmosfære og vestlige stil er Krakow i Polen  et skue for øyet, og absolutt vel verdt et besøk. Av severdigheter man får oppleve her, må vi først nevne det kjente Wavelslottet, – som er en av landets stoltheter med flere kongegraver og egen kroningskatedral. ....Les mer »

Firmatur Stresa

- ved vakre Lake Maggiore Stresa er en liten by som ligger ved Maggioresjøen, eller på italiensk Lago Maggiore. Innsjøen ligger i Piemonteregionen helt nord i Italia, omkranset av flott alpenatur, og området er kjent for gode viner og matspesialiteter. I perioden april til oktober bugner det av velduftende blomster, overalt ....Les mer »

Firmatur - Milano

Ta firmaturen til Milano Milano er et av de største motemekkaene i Europa og har utallige gater med elegante butikker som selger eksklusive merkevarer. Den mest kjente handlegata er Via Monte Napoleone  hvor alle de mest kjente motenavnene i verden er representert. Selv om moteverden gir et overfladisk syn på byen så ....Les mer »

Firmatur - Den Haag

Den Haags indre by er mer oversiktlig enn de fleste andre nederlandske byer, med lange bedre gater og store torg. Du finner flere museer og attraksjoner i Den Haag, og blant de mest besøkte er miniatyrbyen Madurodam, 1400-tallsfengselet de Gevangenpoort med sine fangehull og torturkamre, Europas første IMAX-kino og galleriet Mauritshuis ....Les mer »

Firmatur - Kitzbühel

Ferie kan være så mangt. Opplevelser, kultur, mat, natur, avslapping… ja, vi kan fortsette i det uendelige. Men det er ikke alltid man kommer hjem fra en ferie og virkelig føler at man har fått ro i sjelen. Da skal du bli med til Tyrol! Østerrike er viden kjent for å være et land for nytere, og dette ....Les mer »

Firmatur Beograd

Europas turister har igjen funnet veien til Beograd – byen hvor elven Sava møter Donau. Byens beliggenhet midt på ferdselsåren mellom Sentral Europa og Balkan, har fra gammelt av gjort den til et møtested mellom øst og vest. Her har keltere, romere, grekere, slaviske folk, ungarer, tyrkere og vesteuropeere kjempet ....Les mer »

Firmatur Tjøme

Tjøme er strender, våtmarker, skoger og kulturlandskap med en spennende vegetasjon. Det er blankskurte svaberg og forfriskende sjøluft. Høyeste punktet på Tjøme er det karakteristiske fjellet Herkelås som måler 80,3 m.o.h., så her har du god kontakt med havet overalt. Verdens Ende med sitt karakteristiske ....Les mer »

Firmatur Madrid

Firmatur Madrid Den spanske hovedstaden Madrid er ikke bare en av Europas vakreste hovedsteder. Den er også en av de mest romantiske, pulserende og dynamiske storbyer i Europa. Byen er spekket med muséer, gallerier, parker og et yrende café- og restaurantliv. Her finnes i tilegg over 100 flotte kirkebygg og mange klostre. Det tradisjonelle ....Les mer »

Firmatur - Delft

Vi ser på Paris som romantisk og Roma som historisk, men i Delft kan du få alt på ett sted. Her finner du Delft Blue, den blåmalte keramikken som har vært en viktig eksportartikkel i over 400 år. Delft er stolt over sine bånd til det nederlandske kongehuset, og i The New Church finner du krypten hvor de nederlandske ....Les mer »

Firmatur - Helsingfors

Finlands hovedstad er omtrent på størrelse med Oslo. Byen er full av spennende butikker, finsk design og arkitektur - byen hvor Østen møter Vesten! Helsingfors er en by med livlige, fargerike torg og saluhaller, sommerkonserter i friluft, flotte parker ved havet, koselige kafeer, restauranter for enhver smak og lommebok, ....Les mer »

Firmatur - Sør-Afrika

Cape-Town er den nest mest befolkede byen i Sør-Afrika , og byr på fantastiske natur og kulturopplevelser. Byen ligger i havgapet, omringet av høye fjell. Cape-Town har et yrende kulturliv, med barer og restauranter for enhver smak. Man skal ikke reise langt utenfor byen før man finner naturreservater med mulighet ....Les mer »

Firmatur Bodø

Bodø er Nordlands største by og ligger midt i landskapet Salten. På overflaten ser Bodø ut til å være en ung by, med en kort historie. Det er den ikke. Byen har en rik forhistorie, og før 2. verdenskrig var Bodø en travel liten kystby med hermetikkfabrikker, dampskipskai, butikker, kontorer og alt ....Les mer »

Firmatur Stockholm

Sveriges hovedstad har mange navn, og mange ansikter. «Mälardrottningen» er ett av disse. Stockholm er en vakker by og innbyggerne påstår at de bor i verdens vakreste hovedstad. Byen er bygget på 14 øyer og er bundet sammen med 57 broer. Aktiviteter ABBA The Museum Her kan dere prøve ABBA kostymer, ....Les mer »
Powered by Travelize