Italia

Vandretur Cinque Terre

- Maleriske klippebyer, vinranker og olivenlunder Cinque Terre består av fem små landsbyer som ligger som perler på en snor langs vestkysten av Italia, like ved grensen til Toscana. Byene klamrer seg fast i den bratte fjellsiden, lenket sammen av vakre vinmarksterrasser og olivenlunder.  Før jernbanen kom rundt 1880 var ....Les mer »

Vandring & vin i Toscana

Toscana har et bølgende åslandskap med sypresser, olivenlunder og vinranker. Terrenget vi vandrer i er lett kupert, og her er det flere "vinruter" å følge. Noen av høydepunktene er besøk på vingårder som Fattoria il Poggio og Castello Vicchiomaggio i Chianti. Her skal vi smake på kjent ....Les mer »8 dagerPris fra kr. 13 590,-

Andrea Bocelli - Toscana

Vi har billetter til den årlige konserten i hjembyen Lajatico! Bli med Peer Gynt Tours til Italia , for å oppleve den fantastiske tenoren Andrea Bocelli i hans egen hjemby Lajatico - i utendørs teateret "Teatro del Silenzio". Her vil den blinde Andrea Bocelli's utrolige sangstemme trollbinde publikumet som har vært ....Les mer »

Gardasjøen & Tyrol

Sol, kultur og alper. Bli først med på rundreise til den nordlige delen av Gardasjøen og feriebyen Limone. Byen har en praktfull beliggenhet, omkranset av høye fjell. Her venter avslappende dager. Vi skal på båttur på Italias største innsjø for å besøke flere av de vakre byene ....Les mer »

Fottur i Dolomittene

- Italias vakreste fjellområde. Bli med på vandretur  til naturskjønne og sjarmerende Dolomittene i Nord-Italia! Området er variert og kjent for sine spisse tinder og frodige alpeenger. Vi bor i Castello di Fiemme, 3 km fra Cavalese - hovedsentrumet i Val di Fiemme som også er kjent for å ha mållinjen ....Les mer »8 dagerPris fra kr. 10 700,-

Roma, Firenze & Venezia

Tre av Italias vakreste byer! Roma byr på iskrem og campari under parasoller på hyggelige piazzaer, historiske attraksjoner, spennende arkitektur, stil og mote. Her vandrer vi gjennom smale brosteinsgater med fascinerende severdigheter uansett hvor vi går. Byen har et mangfoldig byliv, og er et museum i seg selv. Firenze er renessansens ....Les mer »
Powered by Travelize