Frankrike

Elvecruise på Seinen

I år har vi gleden av å kunne tilby et «A-Rosa Premium all inclusive»-cruise på Seinen fra Paris til Normandie og tilbake. Daglig er det inkludert drikkevarer, frokost, lunsj, kakebuffet om ettermiddagen samt middag. Alle bor i utvendige lugarer. Skipet «A-ROSA Viva» har SPA-tilbud, boblebad, sauna, soldekk ....Les mer »

Bordeaux - Frankrike

Mat, vin og cognac i vakre Bordeaux! I Bordeaux har det blitt produsert vin siden romersk tid. Vinen er verdenskjent og fine ganers favoritt. Bordeaux bugner også av smaksopplevelser når det gjelder mat - og historiske Vieux Bordeaux er sjarmerende med brosteinsgater, fortausrestauranter og arkitektoniske perler. I det vakre vindistriktet ....Les mer »

Elvecruise Rhônedalen

Bli med på et uforglemmelig elvecruise fra Martigues ved Middelhavskysten og opp Rhônedalen til Chalon-Sur-Saône. Underveis besøkes bl.a. historiske byer som den romerske byen Arles , den gamle pavebyen Avignon og den UNESCO-beskyttede gourmetbyen Lyon – en av Frankrikes største byer. Turen går med premium-skipet ....Les mer »7 dagerFra kr. 19 990,-
Powered by Travelize