Skip to main content

Madeira - En seniorfavoritt

Hotel Ocean GardensHotel Ocean Gardens
Hotel Ocean GardensHotel Ocean Gardens
Hotel Ocean GardensHotel Ocean Gardens

Klimaet på Madeira er subtropisk. Ofte karakteriserer vi klimaet som en "evig vår" og Madeira som "den grønne øya". Temperaturen er stabil og behagelig med en gjennomsnittstemperatur i Funchal på 19 grader i mars og 22 i november. Det blomstrer og er frodig stort sett hele året. På denne turen bor vi på flott hotell i nærheten av hovedstaden.  Her skal vi nyte deilige dager i rolig tempo. Funchal har en hyggelig gamleby med trange brosteinsgater, spennende arkitektur og historiske monumenter. Vi skal også til botanisk hage og på øytur for å oppleve den fantastiske naturen som øya byr på.   

 

 


Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling mer enn 95 dager før avreise. 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Funchal

  Vi flyr direkte fra Oslo Lufthavn til Madeira. Transfer til Hotel Ocean Garden (4*). Hotellet ligger i høyden med flott utsikt mot Atlanterhavet, 3,4 km fra Funchal. Alle rommene har havutsikt og balkong. Hotellet har også solterrasse med utendørsbasseng, sauna, restaurant og bar. Treretters middag på hotellet. Drikkevarer gjøres opp av hver enkelt.

 • 2. dag: Sightseeing og botanisk hage

  Frokost. 3 timers sightseeing i Funchal og botanisk hage med skandinavisktalende guide. Vi får se vakre trær, planter og blomster. I Funchal går vi gjennom den sjarmerende gamlebyen med trange gater og smug, og ser blant annet katedralen "Sé" og Municipal Square. Vi skal også innom en vinprodusent for å smake Madeiravin. Felles middag

  Sightseeing og botanisk hage
 • 3. dag: Heldags øytur til fjellene

  Frokost. I dag skal vi på heldags øytur med buss og skandinavisktalende guide. Vi kjører mot Pico do Arieiro, 1810 m.o.h. Flott utsikt! Stopp i Ribeiro Frio; en naturlig park med laurbærtrær og sjeldne fugler. Vi besøker Santana med fargeglade hus med stråtak. Felles lunsj. Stopp i landsbyen Porto da Cruz, som er oppkalt etter korset som ble plassert på kysten for å angi havna for oppdagelsesreisende. Vi ser «Ørnens klippe», og krysser over til halvøya Ponta de Säo Lourenço som er like gold som resten av øya er grønn. Landskapet er karrig og erodert med forrevne klipper og fantastiske fargespill. Felles middag.

  Heldags øytur til fjellene
 • 4. dag: Fridag

  Frokost. Hver fredag er det markedsdag i Funchal, og dette er hyggelig og verdt et besøk. Ellers kan dagen brukes til å slappe av ved bassenget på hotellet, eller til å gjøre seg bedre kjent i området. Felles middag.

 • 5. dag: Fridag

  Frokost. Tid til avslapping i hotellets fasiliteter, rusle en tur i området og/eller å ta bussen til Funchal. Felles middag.

  Fridag
 • 6. dag: Halvdagstur til Monte og utsiktspunkter (mot tillegg)

  Frokost og middag.
  Mot tillegg: Utflukt til Monte og utsiktspunkter. Buss og skandinavisktalende guide tar oss til Pico do Barcelos. Fantastisk utsikt mot bukten hvor Funchal ligger. Høyere opp på Eira do Serrado på 1.094 m.o.h. får vi flott panoramautsikt mot de høyeste fjellene på Madeira. Vi fortsetter til Nun´s Valley hvor vi får smake lokal Ginja (portugisisk kirsebærlikør), og til Monte for å besøke kirken og den vakre, tropiske hagen. Fra Monte til Livramento, 2 km, er det mulig å prøve ett av øyas eldste transportmiddel, kurvslede, for 17 EUR.

  Halvdagstur til Monte og utsiktspunkter (mot tillegg)
 • 7. dag: Fridag og lokal restaurant

  Frokost. Vi nyter fridagen, og når klokken viser kveld blir vi hentet med buss for å spise tradisjonell espetada-middag (grillspyd) på lokal restaurant.

 • 8. dag: Funchal – Oslo

  Frokost. Transfer til flyplassen. Fly tilbake til Oslo Lufthavn.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
29.10.2024Oslo LufthavnSeniorfavoritt - MadeiraMer enn 818 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg for enkeltrom:        Kr. 3.400,-

Halvdagsutflukt Monte:     kr. 800,- pr. person. (inkl. entré tropisk hage og skandinavisktalende guide. Evt. sledetur betales kontant på stedet: ca. 20 EUR)

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for flere seniorfavoritt - turer!

Reisekalender
23/6Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
23/6Vakre Vestlandet med GDFra kr. 15 990,-
30/6Vandretur Hardangervidda og HallingskarvetFra kr. 9 990,-
10/7Fottur i Dolomittene Fra kr. 20 790,-
23/7FinnmarkFra kr. 18 990,-
14/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 12 990,-
19/8Vandretur ValdresFra kr. 9 490,-
25/8Vandringer og moskus på DovrefjellFra kr. 9 490,-
3/9Vandretur GardasjøenFra kr. 21 990,-
3/9Vandretur SiciliaFra kr. 19 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80