Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Madeira - En seniorfavoritt

Klimaet på Madeira er subtropisk. Ofte karakteriserer vi klimaet som en "evig vår" og Madeira som "den grønne øya". Temperaturen er stabil og behagelig med en gjennomsnittstemperatur i Funchal på 19 grader i november. Det blomstrer og er frodig stort sett hele året. På denne turen bor vi på flott hotell i nærheten av hovedstaden.  Her skal vi nyte deilige dager i rolig tempo. Funchal har en hyggelig gamleby med trange brosteinsgater, spennende arkitektur og historiske monumenter. Vi skal også til botanisk hage og på øytur for å oppleve den fantastiske naturen som øya byr på.   

 

Rabatt

Rabatt kr. 500,- pr. person 
ved bestilling mer enn 95 dager før avreise. 

 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Funchal

  Fly fra Oslo Lufthavn via Lisboa til Funchal. Transfer til Hotel Baia Azul (4*), ca. 3 km fra Funchal. Hotellet har både utendørs- og innendørsbasseng, restauranter, solterrasse med utsikt mot havet, spa og treningsrom. Hotellet ligger noen minutters gange fra stranden, og tilbyr gratis buss t/r Funchal. 300 meter fra hotellet finner vi Forum Madeira med butikker, barer og restauranter. Velkomstcocktail og middag.

  Oslo – Funchal
 • 2. dag: Sightseeing og botanisk hage

  Frokost. 3 timers sightseeing i Funchal og botanisk hage med skandinavisktalende guide. Vi får se vakre trær, planter og blomster. I Funchal går vi gjennom den sjarmerende gamlebyen med trange gater og smug, og ser bl.a. katedralen "Sé" og Municipal Square. Vi skal også innom en vinprodusent for å smake Madeiravin. Felles middag.

  Sightseeing og botanisk hage
 • 3. dag: Fridag

  Frokost. Dagen til å slappe av ved bassenget, og til å gjøre oss bedre kjent i området. Felles middag.

 • 4. dag: Heldags øytur til fjellene

  Frokost. I dag skal vi på heldags øytur med skandinavisktalende guide. Vi kjører mot Pico do Arieiro, 1810 m.o.h. Flott utsikt! Stopp i Ribeiro Frio; en naturlig park med laurbærtrær og sjeldne fugler. Vi besøker Santana med fargeglade hus med stråtak. Felles lunsj. Stopp i landsbyen Porto da Cruz, som er oppkalt etter korset som ble plassert på kysten for å angi havna for oppdagelsesreisende. Vi ser «Ørnens klippe», og krysser over til halvøya Ponta de Säo Lourenço som er like gold som resten av øya er grønn. Landskapet er karrig og erodert med forrevne klipper og fantastiske fargespill. Felles middag.

  Heldags øytur til fjellene
 • 5. dag: Fridag med marked

  Frokost. Tid til avslapping. Hver fredag er det et fargerikt marked i Funchal som er verdt et besøk. Felles middag.

  Fridag med marked
 • 6. dag: Halvdagstur til Monte og utsiktspunkter (mot tillegg)

  Frokost og middag. Mot tillegg: Buss og skandinavisktalende guide tar oss til Pico do Barcelos. Fantastisk utsikt mot bukten hvor Funchal ligger. Høyere opp på Eira do Serrado på 1.094 m.o.h. får vi flott panoramautsikt mot de høyeste fjellene på Madeira. Vi fortsetter til Nun´s Valley hvor vi får smake lokal Ginja (portugisisk kirsebærlikør), og til Monte for å besøke kirken og den vakre, tropiske hagen. Fra Monte til Livramento, 2 km, er det mulig å prøve ett av øyas eldste transportmiddel, kurvslede, for 17 EUR.

 • 7. dag: Fridag

  Frokost og felles middag. Vi nyter dagen slik vi selv ønsker.

 • 8. dag: Fridag og lokal restaurant

  Frokost. Vi nyter fridagen, og når klokken viser kveld blir vi hentet med buss for å spise tradisjonell espetada-middag (grillspyd) på lokal restaurant.

  Fridag og lokal restaurant
 • 9. dag: Funchal – Oslo

  Frokost. Transfer til flyplassen. Fly via Lisboa tilbake til Oslo Lufthavn.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
10.11.2021Oslo LufthavnSeniorfavoritt - MadeiraMer enn 814 995,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg for enkeltrom:        Kr. 2.850,-
Havutsikt:                            kr. 1100,- pr. person.
Halvdagsutflukt Monte:     kr. 600,- pr. person. (inkl. entré tropisk hage og skandinavisktalende guide. Sledetur betales kontant: 17 EUR)

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for flere seniorfavoritt - turer!

Reisekalender
28/7Lofoten Fra kr. 14 550,-
8/8Tromsø - Grunnskolepensj. i Utdanningsforb.Fra kr. 14 750,-
10/8Senja og Harstad med GDFra kr. 17 590,-
19/8Aktiv ferie på HelgelandskystenFra kr. 19 990,-
23/8Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 10 990,-
23/8Vandretur ValdresFra kr. 7 990,-
25/8Fottur i Lofoten med GDFra kr. 17 990,-
26/8Vandretur HemsedalFra kr. 9 990,-
30/8Nord-VestlandetFra kr. 9 990,-
1/9Vestlandets Perler - Hardanger og BergenFra kr. 9 590,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80